Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאנטרימן Sצ'ילי 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למומחים שלום

חשבתי לקנות את הרכב בנ"ל שמופיע ביד 2 אך אינו מופיע אצל לוי יצחק ולא ברור לי אם המחיר סביר או לא

מדובר בקאנטרימן Sצ'ילי 190 כ"ס

מה דעתכם?

האם מישהו נסע ברכב ויכול לשתף איך המושבים והנסיעה האם נוקשה או רכה.

תודה רותי

פורסם

את "נעולה" על הרכב הנ"ל ?

זהו רכב נדיר למדי, אני מצרף מבחן של אתר אוטו

https://m.auto.co.il/model/mini-countryman_g1320

אציין שלעתים קרובות נוחות היא פרמטר יחסי אשר משתנה מנהג לנהג ולכן אני ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן.

בכל מקרה, רצוי שתצייני, בנוסף להתעניינות ברכב כזה או אחר, מהם הצרכים שלך (בטיחות, מרווח, ביצועים וכד') וכך מומחי הפורום יוכלו לייעץ לך באופן אופטימלי.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

אם זה הרכב שנמצא בסוכנות במוו הרשמית, אז מחירו יהייה טיפה פחות ממה שרשום , אבל נסיעת מבחן

כדאי לעשות בכל מקרה. הרכב לא ממש מגהץ מהמורות, אבל גם לא קשיח מדי...יותר כמו נסיעה מהודקת ומבודדת יחסית.

נסיעתו די ספורטיבית על הצד הקשיח מעט.

פורסם

לי יש את הSE החדש והוא קשה. לא ברמה שוברת עצמות ומוציאה סתימות מהשיניים אבל קשה בצורה bmwית מובהקת.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

תודה למשיבים

לגבי הצרכים:

נוחות גובה וזריזות ברמזורים בלבד.:-D

אני עולה לידושלים אחת לשבוע לנכדים. נסעתי בלקסוס ומכרתי בגלל האי נוחות שחשתי.

מחפשת רכות דמוי צרפתי אבל בשום אופן לא צרפתי !!!! עדיפות ליפני. כמו ניסן אולי. אפילו מוראנו 2015 ראיתי בלוחות נראה טוב רק קצת עם הרבה קילומטרים.גם זו שאלה לפורום אם לבדוק כזה רכב?

תודה למשיבים.

אשמח לרעיונות

פורסם (נערך)

הקאנטרימאן, לא רכב נוח במיוחד ובטח לא בתוך העיר מחוץ לעיר הוא יותר טוב בהתנהלות.

אני הייתי ממליץ על יונדאי קונה, רכב זריז ונוח ממנו בהרבה והתנהלותו מצויינת גם בעיר וגם

מחוצה לה.

יש לי הרגשה שהוא גם אמין מהקאנטרימאן לאורך זמן וכנראה גם אחריות חברה במידה וקונים חדש.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

אצלי נקודת השוואה זה ציר ז'בוטינסקי בימי בניית רכבת הקלה. עם הDS3 שלי לעבור אותו מהבורסה למחלף גאה זאת חוויה טראומטית רגשית לחוליות עמוד השדרה. עם מיני זה בסדר, אבל טיפה קופצני. זה רכב שנוסע אצלי רק בעיר והוא לא מעניש על זה. הוא לא מרחף כמו DS7 קרוסבק אבל גם לא מרסק עצמות כמו DS3 ספורטצ'יק.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• תוכן חדש...