Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית בלמים גטס 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מבקש את עזרתכם

לפני כשבוע שאלתי פה לגבי נורת ABS ונורת בלמים שנדלקה לי.

בכל אופן לאחר מילוי שמן בלמים הנורה כבתה, אך שמתי לב שהמפלס יורד לאחר זמן מסויים.

היום הנורות נדלקו לי שוב ובנוסף התחיל להשמע רעש מתכתי די מבהיל שהתגבר כשלחצתי על דוושת הבלם.

כמובן שלא נסעתי עם הרכב, אבל לאחר שדוממתי מנוע אך הרעש המשיך והפסיק רק כאשר ניתקתי את המצבר. הוא גם ממשיך כשאני מחבר את המצבר מחדש

למישהו יש מושג מה הרעש הזה??

תודה!

פורסם

בבלמים אין מה לנחש ..ותשתדל גם לא לנסוע כך על הרכב. את הרעש צריך לשמוע וכמובן לבדוק לאיפה נעלם נוזל הבלמים. גש למישהו שמבין שייבדוק לך. ציין מאיפה אתה שנדע למי לשלוח אותך.

פורסם

יש תקלה במערכת הבלמים- לא חושב שיש קשר לABS. מה שהגיוני יותר מעניין ה ABS הוא שהבלמים מלפנים/מאחור שחוקים.

יש להיכנס למוסך,לפרק את כל 4 הגלגלים ולבדוק היכן בדיוק הבעיה.

מלפנים מדובר על צלחות ורפידות ומאחור אם זה אותו דבר כמו ב 2006 שהיתה לי עד לפני 7 שנים וטיפה אז שם יש בלם תוף,סנדלים ומשאבות בלם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...