Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בבעלותי מאזדה 6 שנת 2008, לאחר מכה שקיבלתי ברכב שלי מביוב פתוח התחלתי להרגיש שמיניות קלות בעת הנסיעה ברכב, לאחר שפניתי למוסך פרונטים כי תיארתי לעצמי שהבעיה היא בפרונט, משולשים, בולמים וכדומה.. הבחור שם שהוא די מקצועי הראה לי רעידה קלה בגלל הימני קדמי אותו גלגל שקיבלתי בו את המכה, הוא אמר לי שיש לי שני בוקסות שהלכו במשולש עליון וצריך להחליף אותם, הלכתי למכונאי שלי הוא אמר לי שכבר לא מחליפים בוקסות אלה מחליפים את כל המשולש, היום הוא התקין לי משולש סיני בעלות של 250 ש"ח וכולל עבודה 400 ש"ח, התחלתי את הנסיעה והשמיניות לא עברו, מה יכולה להיות הבעיה? והאם כשאני אעשה כיוון פרונט לרכב הבעיה אמורה להיפטר? תודה רבה לעוזרים

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
נראה שהיית צריך להתחיל מאיזון לגלגל שנפגע.

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

עשיתי איזון לגלגל שנפגע, הייתה סטייה ממש קלה שלא גרמה לבעיה הגלגל עדיין רק אחרי האיזון הג'אנט לא נפגע בנוסף

פורסם
א. לא מתקינים משולש סיני .

ב . חובה לבצע כיוון פרונט לאחר החלפת משולש .

גם אם מדובר במשולש עליון? בלי קשר לזה כיוון פרונט יכול לפתור לי את הבעיה?

פורסם
זה תפקידו של כיוון הפרונט . באותו מכון גם תעשה איזון לכל הגלגלים .

יכול גם להיות שהצמיג נדפק כתוצאה מהמכה וזה הגורם לשמיניות .

עשיתי כיוון פרונט יכול להיות שסטייה של מילימטר אחד בגלגל הימני יכולה לגרום לבעיה שציינתי?

פורסם

שלום, החלפתי אתמול משולש עליון ברכב לאחר שהוא קיבל מכה ואמרו לי שאני צריך לעשות כיוון פרונט אחרי החלפה כזאת, הלכתי למכון פרונטים ואמרו לי שאני צריך לעשות כיוון פרונט מלא כולל כיוון גשר משהו כזה אני לא מבין בזה כל כך.

אלו תוצאות הבדיקה זה מה שהיה לפני וזה מה שהיה אחרי תודה על העזרה.

לקחו לי 300 של דרך אגב. 1546508311520.jpeg

• תוכן חדש...