Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

קניתי רכב מסוחר שקנה ממישהי את הרכב.

הוא קנה את הרכב ואני אחרי יומיים קניתי ממנו,כך מראים הטפסים הרשמיים של העברת הבעלות וברשיומט בסופר-פארם.

רשום ככה :

פרטי - הבחורה שהוציאה את הרכב מהסוכנות

סוחר -

פרטי - אני

הבנתי שיד של סוחר לא נחשבת כי גם רשום סוחר אבל ברשיון רכב רשום לי יד 02 שזה יד שלישית.

אשמח להסבר,תודה מראש

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

ישנם סוחרי רכב שקונים את האוטו ללא רישום יד נוספת. נשמע ש"הסוחר" ממנו קנית אינו אחד כזה, לכן הוא נרשם כיד נוספת, ואז לפניך היו לרכב שני בעלים- הבחורה והסוחר, ואתה כעת יד 3, עם בעלים קודמים - 2.

יכול לבדוק מה היה רשום ברשיון לפני שקנית?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תודה על התגובה.

זה נשמע לימוזר מאוד,

רשום "סוחר" אבל נחשב עוד יד? מה זה תחום אפור? סוחר יכול להחזיק רכב מבלי מלהיות עוד יד ויש מצב הפוך?

איך אני אמור לדעת דבר כזה לפני ביצוע העסקה?

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

סוחר רשום לא נחשב כ"יד".

איך אתה יודע שהבחורה הוציאה את הרכב מהסוכנות? אולי שיקר לך? ואולי היא קנתה "0 ק"מ" שרשום כיד שנייה.

:turn-l:
פורסם
ללכת לרישיומט עם הבעלים לפני הרכישה, רק ככה תדע מה הבעלות של הרכב לפני שאתה קונה.

ידעתי שהוא סוחר ורשום כבעלים,חשבתי שסוחר לא נחשב יד.

סוחר רשום לא נחשב כ"יד".

איך אתה יודע שהבחורה הוציאה את הרכב מהסוכנות? אולי שיקר לך? ואולי היא קנתה "0 ק"מ" שרשום כיד שנייה.

ברשיומט רשום פרטי,סוחר ושוב פרטי(שזה אני).

ראיתי מסמכים שהרכב יצא מהסוכנות ורשום ברשיון רכב של הבחורה שיש לי אותו גם "בעלים קודמים 00".(הרישיון רכב שלה עדין אצלי).

עדין לא מצליח להבין האם יש הבדל בין סוחרים?

יש סוחר שנחשב יד ויש סוחר שלא?

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

אם זה סוחר מדרכה ללא תו סחר/מגרש אז העברת הבעלות מהבחורה אליו נחשבת יד.

אם הוא סוחר עם תו סחר ומגרש מוסדר הוא לא נחשב יד,אלא הבעלות עוברת אל תו הסחר ולא נספרת.

את שלושת הרכבים האחרונים שלי קניתי כך- אחד ממגרש פרטי ושניים דרך אוטו סנטר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...