Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה גאז 2016 [צריכת דלק]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול יכולה להיות סטיה בין המחשב לצריכת דלק שמחושבת ידנית.

מעבר לזה, באיזה תנאי דרך אתה מקבל כזאת צריכה?

עם מזגן? כמה אנשים ברכב? אתה נוהג בצורה רגועה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
בדקתי את צריכת הדלק דרך המערכת ברכב וזה נתן 11 קמ לליטר בממוצע. התאכזבתי כי אמרו שזה חוסך הרבה יותר
הג'אז לא שומרת נתוני צריכה לטווח ארוך.

יש שני נתונים: של נסיעה האחרונה, ושל הנסיעות בין 3 התדלוקים האחרונים.

מה בדקת?

הרכב יכול להיות חסכוני מאד בנסיעות בינעירוניות. אפשר בקלות להגיע ל 1:20 ואפילו ל 1:25 .

בנסיעות בעיר או בפקק מתקבלת צריכה ממוצעת של 1:11 - 1:12.

אם תנהג מאד באגרסיביות אפשר לקבל צריכה הרבה פחות טובה .

תלוי .

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי sidewinder
פורסם

תנסה לחשב בצורה ידנית.

מילוי מיכל מלא, נסיעה של לפחות חצי מיכל, מילוי מלא נוסף, ולחלק את כמות הק״מ שעברת בין התידלוקים במספר הליטרים של התידלוק האחרון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

1:11 בנסיעה שכולה עירונית פקוקה זה סביר.

תנסה לשים את מד הצריכה הרגעי בחלון בצד ימין של לוח השעונים ולהשתמש בו.

[

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

1543211760941.jpeg

עריכה אחרונה על ידי sidewinder
פורסם
לעיתים המחשב דרך משקר, דרך עירונית או בינעירונית?

יש עוד מלא פרמטרים משפיעים..

פעם לימדו אותי שמחשב לא יודע לשקר... אולי המדידה שלו שונה משלנו, או אולי לא מוצא חן בעינינו התשובה המוחלטת שלו ואז אנחנו מחליטים שהוא שקרן. אותו דבר קרה לי עם הרכב הלפני אחרון שלי שלא נגיד את שמו (אאוטלנדר), שם הצריכה היתה לא בדיוק מה שהובטח או דווח מאחרים במוסך גם אמרו שהמחשב משקר. אחרי שהחלפתי רכב מצאתי מחשב שלא משקר... ממש צדיק.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לא יודע מה אתך, אני לא מתייחס בכלל למחשב.

תתדלק מיכל מלא עד שהמשאבה נעצרת לחלוטין, אפס את מד הק"מ, סע עד לסיום המיכל ותתדלק שוב מיכל מלא, חלק את מס' הק"מ שנסעת מהתדלוק האחרון במס' הליטרים שמילאת.

אגב אני כבר שבועיים עם ג'אז כזו בדיוק, בדקתי בצורה שאמרתי לך וקיבלתי 1:16 בנסיעה ש 70% ממנה מחוץ לעיר והשאר בתוך העיר עם פקקים ובלי שימוש ב start&stop שיכול לשפר עוד קצת את צריכת הדלק.

• תוכן חדש...