Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CAR: האחות הקטנה של ה-350Z

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כתבה שתירגמתי, את המכונית הזאת מאד אהבתי, לפחות מהכתוב ומהתמונות.

הקונספט המכונה בשם "אזיל" אמור להפוך ליריבה מבית אופל, הטיגרה.

האזיל מבית ניסאן היא מיני ספורטיבית בגודל דומה לזה של הטיגרה, אשר הושפעה מה-350Z הגדולה יותר. המכוניות הסדרתית תגיע לארה"ב בשנת 2007 או 2008.

מכונית התצוגה משתמשת במנוע ספורטיבי של הסנטרה, 2.5 ליטר בעל מגדש טורבו ו-4 צילנדרים, המפיק 165 כוחות סוס. הכוח מועבר לגלגלים הקדמיים דרך תיבה בעלת שישה הילוכים.

זוהי המכונית הראשונה אשר עוצבה בסטודיו החדש של ניסאן בפארמינגטון הילס, פרבר של דטרויט.

לפי האחראי על העיצוב בניסאן, שירו נאקאמורה, ניסאן לא צפויה למהר עם האזיל כפי שהיא לייצור, אך מכונית קופה וקטנה אכן מצויה בתוכניות של ניסאן.

ה"בוס" של ניסאן, קרלוס גוסן, גילה בתערוכת הרכב של דטרויט שהוא רוצה למכור יותר מכוניות קטנות בארה"ב, על מנת לתמוך בסנטרה. למטרה זו שתי תוכניות- הראשונה הינה ה"בייבי Z", והשנייה היא הדור הבא של הקיוב.

האזיל רומזת גם על הדור הבא של הסנטרה, שהשקתה נדחתה- בגלל שגוסן לא אהב את התוכניות לגביה. "העיצוב הדאיג אותי", אמר גוסן בתערוכת דטרויט. "אנשים בניסאן אהבו אותה, אך אחרים שנאו אותה". העיצוב מחדש ידחה את השקתה של הסנטרה החדשה בשנה, לקיץ 2006.

העיצוב של האזיל מיישר קו עם המטרה של נאקאמורה, אשר דוגל בהחדרת יותר רגש למכוניות הקטנות של ניסאן. לבייבי Z פנים מעוצב עם משטחי אלומיניום. בנוסף, ישנן דוושות מאלומיניום והמושבים מכוסים בבד בהיר.

האם מכונית כגון המיני Z אשר תושפע מהאזיל יכולה למצוא את דרכה לאירופה? גוסן אומר בתגובה שהמכונית תיוצר במחשבת תחילה כך שהיא תמצא חן בעיניי שווקים רבים בעולם, אז אין לשלול זאת על היסוד.

במבחר הרכבים של ניסאן בהחלט ישנו מקום בשביל מכונית קופה ספורט, צעירה ולא יקרה.

מקום ל-"350Z" בשביל אלו שאינם יכולים להגיע לדבר האמיתי.

nissan_azeal.jpg0500_nissan_azeal_05.jpg

0500_nissan_azeal_03.jpg

0500_nissan_azeal_07.jpg

אדם.

פורסם

מנוע 2.5 ליטר עם טורבו שמפיק 165 כ"ס?

מה הם עשו בשביל לייצר מנוע כל כך חלש ביחס למנועים אטמוספריים בנפח כזה? דחפו סמרטוטים לתוך הטורבו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מנוע 2.5 t עם 165 כ"ס ממש לא ספורטיבי אבל ניראה רכב חמוד מאוד ובעל פוטנציאל עצום לשיפורים!!! אולי בסוף הוא גם יגיע לארץ, ואולי הוא גם יהיה במחיר אטרקטיבי, ואולי אני סתם חולם :? !!!

פורסם

לפי מה שאני רואה פה היא תתחרה במכוניות כמו יונדאי טיבורון וטויוטה סליקה

השאלה העיקרית היא

קרסו החליטו לוותר על ה-Z350 למרות שדיברו על ייבוא אפשרי (בנתיים מי שרוצה Z350 מוזמן לראות את המודעה שלוח ידיעות אחרונות)

האם יחליטו להביא אם כך את האחות הקטנה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...