Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קבלתי הצעה על פורדהאצ'בק 2009, 95 ק"מ, יד 1 ב-15,000 ש"ח.

המכונית יצאה ללא תקלות בבדיקה.

האם מכונית זו חסכונית בדלק? האם חלקי החילוף והטיפולים במחיר סביר ביחס לרכבי מיני?

ולגבי הביטוח- יש טעם לעשות ביטוח מקיף? או שאפשר להתספק בחובה+צד ג'?

תודה רבה (:

פורסם

אם רשמת רכב מיני אני מניח אתה מתכוון לפיאסטה, זה לא רכב חיסכוני אבל באותם שנים לא הייתה סופר מיני אוטומטית חיסכונית, כולם די דומות.

מה ההפרש אצלך בין מקיף לג׳?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהמר שזה פוקוס 5 דלתות.

לא חסכוני בכלל. חוץ מזה אחלה אוטו, נעים לנסיעה, נוח, מושהים נוחים, מרווח יחסית, מאובזר טוב כבר בגרסה הבסיסית. יותר נעים לנסוע בו בהשוואה לכל מכונית מיני.

חסרונות: מנוע מאוד מאוד חלש, לא מאיץ, בהרבה מקומות נוסעים בעליה עם גז ברצפה.

בסיכום הכללי יעלה יותר יקר להחזיק אותו בהשוואה למכונית מיני או סופר מיני באותו מחיר.

הנתונים של הרכב מצויינים, אם יש תיעוד טיפולים, אפשר לקנות.

מאיפה קיבלת את הנצעה לקנות אותו?

פורסם
מהמר שזה פוקוס 5 דלתות.

לא חסכוני בכלל. חוץ מזה אחלה אוטו, נעים לנסיעה, נוח, מושהים נוחים, מרווח יחסית, מאובזר טוב כבר בגרסה הבסיסית. יותר נעים לנסוע בו בהשוואה לכל מכונית מיני.

חסרונות: מנוע מאוד מאוד חלש, לא מאיץ, בהרבה מקומות נוסעים בעליה עם גז ברצפה.

בסיכום הכללי יעלה יותר יקר להחזיק אותו בהשוואה למכונית מיני או סופר מיני באותו מחיר.

הנתונים של הרכב מצויינים, אם יש תיעוד טיפולים, אפשר לקנות.

מאיפה קיבלת את הנצעה לקנות אותו?

אכן פורד פוקוס, אין לי את השם של הדגם.

נאמר לי שהרכב עושה 1 ל-12, שזה לא הרבה פחות מיונדאי I20 למשל.

קבלתי את ההצעה מאחת מחברות הליסינג הגדולות שעושות גם טרייד אין. אני לא חושבת שיש תיעוד טיפולים.

מכוניות אחרות שראינו (כמו יונדאי I20) בקשו בסביבות ה-20 אלף לרכב שנת 2009, שזה הבדל משמעותי.

פורסם

תני לי לנחש, בדיקה של חברת הליסינג? - אם כן היא לא שווה את הנייר שהיא מודפסת עליה ותלכי לבדיקה משלך.

בגלל המחיר והגיל של הרכב בטח הוא נמכר גם בלי אחריות - תלכי מוסך ותוודאי שהמצב המכאני של הרכב תקין באמת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אכן פורד פוקוס, אין לי את השם של הדגם.

נאמר לי שהרכב עושה 1 ל-12, שזה לא הרבה פחות מיונדאי I20 למשל.

קבלתי את ההצעה מאחת מחברות הליסינג הגדולות שעושות גם טרייד אין. אני לא חושבת שיש תיעוד טיפולים.

מכוניות אחרות שראינו (כמו יונדאי I20) בקשו בסביבות ה-20 אלף לרכב שנת 2009, שזה הבדל משמעותי.

1:12 הרכב הזה עושה כשהוא חונה בחנייה ואת נוסעת באוטובוס.

להורים שלי יש 2008 סדאן ובמקרה הכי טוב היא אולי מגרדת צריכה של 1:10 מלמטה

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם

האם בכלליות עדיף לחפש רכב אחר?

מחפש רכב שיעשה נסיעות ארוכות של כ-50 ק"מ ביום, 4-5 פעמים בשבוע.

האם ההפרש בין צריכת הדלק בין הרכב הזה לרכבי מיני יהיה גדול ברמה החודשית?

פורסם

ההפרש השנתי לנסועה הזו נניח בין רכב שעושה 1/8 (פוקוס 2009 בנסיעה עירונית, ואני ריאלי) לרכב שעושה נניח 1/12 (רכב מיני טיפוסי 2010/2011 אוטומט בתוך העיר) ייצא בערך 3500 ש"ח בשנה שזה כמעט 300 ש"ח חודשי.

פירוט החישוב שעשיתי (50 ק"מ כפול 250 ימי עבודה בשנה = 12,500 ק"מ לחלק לצריכה ולהכפיל ב 6.60 שזה מחיר ליטר דלק כיום). כמובן שבמידה והנסיעה היא מצד שני בינעירונית נטו, החישוב וההפרש יכול להיות שונה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...