Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה שהתגלגלה אלי בוואטסאפ מדברת על אכיפה מוגברת בכבישים בהרי ירושלים.

הייתי שמח לשמוע את חוות דעת הפורום, כאנשים שחובבים נהיגה קצת יותר מהאדם הרגיל על אכיפה מוגברת בכבישים האלו.

לא חושב שיש מי שילין על אכיפה של עבירות כגון קו הפרדה רצוף וכד', אבל מה עם אכיפת מהירות?

הכתבה מצורפת

3ddd39b4-5e24-452e-a83b-033bbe9ce73b.jpg

פורסם

רוב הנהגים שבאים לנסוע מהר באים בשעות שהכבישים ריקים למעט רוכבי אופניים. יש גם נהגים שבאים יותר מאוחר לקראת הצהרים אבל אני לא חושב שהם יכולים לנסוע מהר בזמן כי יש תנועת רכבים והרבה מקומות שיש קו לבן ואסור לעקוף. לי יותר מפריע העניין של רוכבי האופניים שמפריעים לתנועה במיוחד בסיבובים "עיוורים" שלא יכולים לראות קדימה וגם אין שוליים לברוח.

פורסם

התאם את אופי הנסיעה לאופי הדרך. אחרי סיבוב עיוור אפשר לפגוש לא רק אופניים. הכביש הוא מרחב ציבורי שפתוח שימוש של כלל הציבור בהתאם לחוק.

הדיון מיותר, האכיפה מבורכת.

פורסם

האמת העצובה היא שהאכיפה מוצדקת לחלוטין.

אין כמעט סופש שלא שומעים או רואים תמונות של רכבים מרוסקים משם. אני לא כל כך זוכר את כל מספרי הכבישים שם, אבל לדעתי נהרגו שם גם לפחות איזה 5 אופנוענים בשנים האחרונות. וכמובן שזה נאיבי לחשוב שכל מי שמגיע לשם לנהוג, נוהג לפי הקודים שאתה מתאר - קו לבן, וכו'. ואני אומנם חושב שהמילה "מרוצים" היא לא רלוונטית לרוב המקרים שם, אבל אין סיבה לחשוב שזה לא קורה.

חוץ מזה, אם פעם היה אפשר גם להגיד שאין איפה לנהוג כי אין מסלולים, היום גם זה לא נכון כבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תכלס מוצדק.

לתושבים מפריע לשמוע רעש ב5 לפנות בוקר.

אאל''ט התאונות קרו ב458,ליד סונול במישור אדומים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לי יותר מפריע העניין של רוכבי האופניים שמפריעים לתנועה במיוחד בסיבובים "עיוורים" שלא יכולים לראות קדימה וגם אין שוליים לברוח.

הלוואי ורק סיבובים,ממה שאני רואה הם נוסעים באמצע הנתיבים (שוליים לא "לרמה" שלהם) ופשוט מעכבים בכוונה כאילו הכביש נטו שלהם.

נ.ב לא רק בהרי ירושלים,דוגמה טריה שלי מסובב רמת הגולן בחג שני של סוכות - פשוט מאתגרים את העצבים.. :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...