Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW סדרה 1

eli669
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רכב חלש ולא מאובזר.

חוץ מהסמל מקדימה אין בה כלום.

ובאופן כללי מבחינת מנוע וגיר, יש תקלות ידועות?

מה לגבי צריכת דלק וטיפולים? (ברור שלא זול בגלל הסמל אבל בערך)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב חלש ולא מאובזר.

חוץ מהסמל מקדימה אין בה כלום.

לא יודע על סמך מה אתה פותר אותו כרכב שחוץ מסמל אין בו כלום. הדבר היחיד שאני מסכים אתך לגביו זה שהוא לא מאובזר, אם כי אנחנו מדברים על רכב בן 6 אז יחסית ל2012 זה לא קסטסטרופה.

לגבי חלש או לא חלש, חזק הוא לא, אבל הוא מפתיע בגמישות שלו, ועל השלדה הקלה (יחסית) של ה1 הוא לא מרגיש נורא בכלל.

לפותח השרשור, אם אתה מחפש רכב מהנה לנהיגה יחסית בקטגוריה שלו אני לא יכול לחשוב על אלטרנטיבה טובה יותר, ועם הבונוס של הנעה אחורית, שלדה דינמית וגיר מעולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע על סמך מה אתה פותר אותו כרכב שחוץ מסמל אין בו כלום. הדבר היחיד שאני מסכים אתך לגביו זה שהוא לא מאובזר, אם כי אנחנו מדברים על רכב בן 6 אז יחסית ל2012 זה לא קסטסטרופה.

לגבי חלש או לא חלש, חזק הוא לא, אבל הוא מפתיע בגמישות שלו, ועל השלדה הקלה (יחסית) של ה1 הוא לא מרגיש נורא בכלל.

לפותח השרשור, אם אתה מחפש רכב מהנה לנהיגה יחסית בקטגוריה שלו אני לא יכול לחשוב על אלטרנטיבה טובה יותר, ועם הבונוס של הנעה אחורית, שלדה דינמית וגיר מעולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אסביר את כוונתי,

אנשים קונים BMW מתוך מחשבה שיקבלו רכב ספורטיבי.

בגרסאות הבסיסיות הרכבים שומרים על קצב,אבל לא חזקים-נהגתי על 318 ועל 420 ועל אף אחת מהן אי אפשר להגיד שהרכב חזק.

סך הכל תיאום ציפיות מהרכב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסביר את כוונתי,

אנשים קונים BMW מתוך מחשבה שיקבלו רכב ספורטיבי.

בגרסאות הבסיסיות הרכבים שומרים על קצב,אבל לא חזקים-נהגתי על 318 ועל 420 ועל אף אחת מהן אי אפשר להגיד שהרכב חזק.

סך הכל תיאום ציפיות מהרכב.

ברור לי לגמרי שסדרה 1 רגילה עם 136 כוח סוס זה לא רכב ספורטיבי, אם הייתי מחפש אחד והיה לי תקציב הייתי הולך על הm135,

אני מחפש רכב קטן אמין נוח ויחסית חסכוני מחברה גרמנית ואמינה כמו ב.מ.וו, על שאר מכלולי הרכב האם יש תקלה ידועה או שהרכב מומלץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה איזושהי סדרת מנועים בעייתית בדגמים אלו, אני לא זוכר בדיוק לאילו שנתונים ודגמים ספציפיים.

מקווה שמישהו מחכמי הפורום יוכל לעזור כאן.

8) ידני זה הכי אחי 8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל מה שחשוב לקרוא בלינק ההוא זה הבחור שהיתה לו 118i . טען שלא היו בעיות אבל שהתחזוקה היתה יקרה להחריד ( לא יודע מה עדיף)

אם אתה רוכש כדי שתבין גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר לא כל כך בחור...

התחזוקה יכולה להיות סבירה יותר אם לא הולכים למוסך מורשה יבואן אבל פה דווקא הייתי מתעכב על הקטע של רכב נוח. הוא לא רכב נוח. הוא צפוף, המתלים טובים ולא ספורטיביים במיוחד אבל המושב קשה ונמוך ואם הנהג לא נמוך במיוחד אז רחמים על מי שצריך לשבת מאחוריו.

דגם הביזנס באמת הגיע עירום מכל אבזור ועד כמה שאני זוכר אפילו ג'אנטים סגסוגת לא היו עליו מהחברה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר לא כל כך בחור...

התחזוקה יכולה להיות סבירה יותר אם לא הולכים למוסך מורשה יבואן אבל פה דווקא הייתי מתעכב על הקטע של רכב נוח. הוא לא רכב נוח. הוא צפוף, המתלים טובים ולא ספורטיביים במיוחד אבל המושב קשה ונמוך ואם הנהג לא נמוך במיוחד אז רחמים על מי שצריך לשבת מאחוריו.

דגם הביזנס באמת הגיע עירום מכל אבזור ועד כמה שאני זוכר אפילו ג'אנטים סגסוגת לא היו עליו מהחברה.

טיפולים כנראה יעשו במוסך אנרגי בצפון ולא ביבואן (דלק מוטורוס)

באופן כללי אף אחד לא אמור לשבת מאחור, אם היה אפשרי והיה בתקציב הייתי הולך על סדרה 2,

גם ב118 אין כל כך הרבה אבזור כמו כיסאות עור או מושבים חשמליים, גאנטים אני מתכנן להחליף בכל מקרה למה שמגיע בm135,

מעבר לזה רכב יחסית מהנה לנהיגה עם הנעה אחורית ותוכנה שמעלה אותו ל180 כוח (סטייג 1)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הרכבים נמכרו בגרסת לקשרי או ביזנס ואתה צריך להיות מסוגל למצוא גם 116 מאובזר. האבזור בלקשרי לא היה עלוב וכלל התנעה ללא מפתח, חלון בגג, חיישני גשם וחניה מקוריים וג'נטים.

למיטב זכרוני ל118 היה מחליף חום שעזר לקרר את המנוע ולא קיים ב116 (ועשיתי גם עכשיו חיפושון זריז ונראה שהזכרון שלי בסדר). הנוכחות שלו ב118 ולא ב116 מרמזת ששינוי ההספק בתוכנה יגרום לבלאי מואץ של המנוע ואם חבר שלי והיה מספר לי שהוא מחפש לקנות 116, הייתי ממליץ לו להזהר מאוד מכאלה שעברו שינויי תוכנה.

תוודא שאתה יודע ומבין מה אתה עושה אחרת האמינות היחסית תהפוך לשפיכת מנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בחשבון שהמנוע אוהב שמן טרי, והטורבו מעדיף החלפות דחופות יותר של שמן.

אחרת החלפת טורבו זה 10 אלף...בדוק בשנתונים האלה.

החלפת שמן כל 8 אלף עושה אתה העבודה מצוין. ואם תוסיף תכנה, אז חייב שמן טרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...