Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו ראה את הקאדילק CTS??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב מפחיד!! איזה גודל!!

ראיתי אותה שבוע שעבר והסתכלתי עליה כמעט 10 דקות

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

גם אני ראיתי אותה - הגודל דווקא לא הפעים אותי במיוחד, זה הצורה.

הקווים החדים האלו, זוויות מוזרות... זה נראה יותר מדי מוגזם בשביל רכב יוקרתי מהסוג הזה. זה מתאים אולי לרכבים מיוחדים כמו אופל ספידסטר, נניח, אבל לא לרכב יוקרה סטנדרטי למדי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן ראיתי אחת על גהה.

לפי דעתי כל הקו החדש של האמריקאיות, קווים חדים וזווית ממש לא קסם לי.

אבל יפה שרואים חידושים גם על כבשי ישראל מדי פעם.

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם

אוטו מדהים!!!!!!! יפיפיה!! ממש חללית!!

ראיתי אחת אתמול עוברת בדרך השלום בת"א,אבל המפגש הראשון היה

כשנפגשנו בצומת של הרצליה פיתוח ליד תחנת הדלק...

היא עצרה משמאלי ולא הבנתי מה זאת החללית הזו...כשהיא החלה לנסוע ראיתי

את הכתוביות CTS ...

מהממת לדעתי...מעניין איך היא מבפנים..

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

סעו בזהירות ושמרו מרחק מן ה-CTS.

הרכב נקרא לריקול עקב תקלה במע' ההיגוי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2512854,00.html

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אוטו מדהים!!!!!!! יפיפיה!! ממש חללית!!

ראיתי אחת אתמול עוברת בדרך השלום בת"א,אבל המפגש הראשון היה

כשנפגשנו בצומת של הרצליה פיתוח ליד תחנת הדלק...

היא עצרה משמאלי ולא הבנתי מה זאת החללית הזו...כשהיא החלה לנסוע ראיתי

את הכתוביות CTS ...

מהממת לדעתי...מעניין איך היא מבפנים..

מכונית יפה. ישבתי בתוכה ובדקתי אותה מכל הכיוונים באולם התצוגה. אני חייב לומר שבפנים היא לא הרשימה אותי במיוחד, עיצוב אמריקאי מסורתי למדי, אם כי באיכות גימור טובה - בערך ברמה של הסאאב שהיתה מונחת לא רחוק משם.

בחוץ היא באמת יפה. בוא נאמר שזה לא סוג מכונית שהייתי קונה, זה בהחלט עיצוב די מבוגר וכבד, אבל בתור שכזה הוא בסה"כ ייחודי ומה שהכי חשוב - הרמוני, זאת אומרת שהוא לא נראה כאלו שהחברה אספה אלמנטים מכל מיני דגמים וקימבנה אותם ביחד.

מעניין שזה כבר לא רק קטע אמריקאי, זה סוג של חללית שדי מזכיר את הרנו וול-סאטיס בקווים, וגם לאופל יש כמה דגמים בכיוון הזה. מעניין אם זה ילך ויתפתח לעוד יצרנים...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מישהו מוכן להראות לי אוטו במחיר הזה, 325K, יותר שווה מזה?

ואל תיהיו ילדים קטנים ותגידו לי אודי TT, אימפרזה STI, פורש בוקסטר, S2000 או אלוהים יודע מה. :2gunfire:

תחשבו מי קונה את האוטו, בדרך כלל איזה מנהל עסקים מבוסס או משהו כזה. מישהו יכול להראות לי אוטו שיתאים גם לאחד כזה, ששווה יותר מהקאדילאק במחיר כזה?

לדוגמא....הייתי השבוע בסוכנות ב.מ.וו. אתם יודעים כמה עולה ב.מ.וו 520? 310 אלף שקל. בלי תוספות!!! והמחיר של הקאדילאק במחיר של 325K בא עם יותר דברים מאשר מקבלים בב.מ.וו. חוץ מזה, הב.מ.וו זה מנוע 2200 בלבד עם 170 כ"ס רק, והקאדילאק היא 3200 עם 220 כ"ס. אז....יש לכם משהו אחר שעדיף במחיר הזה?! כי אני עדיין חושב שלא.... :puzzled:

Back to the original - NC again.

פורסם

ואל תיהיו ילדים קטנים ותגידו לי אודי TT, אימפרזה STI, פורש בוקסטר, S2000 או אלוהים יודע מה. :2gunfire:

תחשבו מי קונה את האוטו, בדרך כלל איזה מנהל עסקים מבוסס או משהו כזה. מישהו יכול להראות לי אוטו שיתאים גם לאחד כזה, ששווה יותר מהקאדילאק במחיר כזה?

לדוגמא....הייתי השבוע בסוכנות ב.מ.וו. אתם יודעים כמה עולה ב.מ.וו 520? 310 אלף שקל. בלי תוספות!!! והמחיר של הקאדילאק במחיר של 325K בא עם יותר דברים מאשר מקבלים בב.מ.וו. חוץ מזה, הב.מ.וו זה מנוע 2200 בלבד עם 170 כ"ס רק, והקאדילאק היא 3200 עם 220 כ"ס. אז....יש לכם משהו אחר שעדיף במחיר הזה?! כי אני עדיין חושב שלא.... :puzzled:

משהו אחר שעדיף... (ולא אודי TT, אימפרזה STI, בוקסטר או S2000)... כן, ב.מ.וו. 520 !!! :D

תקרא את הביקורות, כולן משוות את הקדילאק לב.מ.וו (בגלל, כנראה, שיח"צני קדילאק דרשו את זה) וכולן מסיקות ש-CTS היא צעד משמעותי קדימה אבל עדיין רחוקה מלהיות ב.מ.וו, רחוקה מאוד.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מה קרה לך, TT טוחנת לה ת'צורה !

• תוכן חדש...