Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן קופה 2001 ידנית עם 126K קמ', טסט לשנה

edward
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
שימו לב! השרשור הזה בן 2215 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רנו מגאן קופה 2001 ידנית, מנוע 1.6, 110 כוחות סוס, 126K ק"מ. מצב קוסמטי פנימי מצויין, למעט דיפוני צד קצת נפולים. מצב חיצוני - מכה קטנה ליד פנס קדמי ימני (ראו תמונות), צבע דהוי. יד 3. יש טסט לשנה.

צריכת הדלק כ-7 ליטר ל-100 קמ' , נבדק במשאבה.

קניתי את הרכב לפני כשנה וחצי, מאז עברתי לתל אביב ולכן אני מוכר.

הרכב מגיע עם ספר טיפולי ממוסך מרכזי רנו מ-2009 ועד 2016. אני טיפלתי ברכב בשנתיים האחרונות במוסך חיבה בתל אביב, יש קבלות גם כן. טיימינג נעשה באיזור ה-90K קמ'.

מבחינה מכאנית - בוצע יישור קו מלא לפני כשנה ב-116K קמ'- שמן, כל המסננים (אויר, אויר קבינה וכו'), פלאגים חדשים. המצב המכאני מעולה, הרכב מאיץ במהירות ובאופן כללי תענוג לנהוג עליו. לא מתחמם ולא נוזל.

מבחינת חשמל - סאנרוף חשמלי לא מתרומם (ניתן לפתוח את התריס ידנית). קיימת מערכת חשמלית שנועלת דלתות בתחילת נסיעה - לעיתים לא עובדת. שני הדברים לא מפריעים לתפקוד רגיל של הרכב, נעילה בסיום נסיעה וכדומה.

מזגן - לפני כשנתיים שופץ מדחס, והחלפתי מעבה קדמי לפני כחודשיים בעקבות דליפת גז קירור. המזגן עבד יפה כחודש, אך החלפת המעבה לא פתרה את התקלה לאורך זמן ומאז לא התקדמתי בנושא - ככל הנראה יש להחליף את אחד הצינורות\חיבורים.

מחיר - 4,500 ש"ח, גמיש ליד הרכב. הרכב נמצא בתל אביב, ליד מחלף קיבוץ גלויות.

אפס חמש ארבע - 7662480 או ב- egorban AT gmail.com, איש קשר אדוארד.

WhatsApp Image 2017-05-20 at 19.49.58.jpeg

WhatsApp Image 2017-05-20 at 19.49.43.jpeg

WhatsApp Image 2017-05-20 at 19.49.33.jpeg

WhatsApp Image 2017-05-20 at 19.50.09.jpeg

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...