Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 sw (סטיישן) 2015 - נא עזרתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש פיג'ו 308 sw (סטיישן) 2015, מודע לזה שאין לרכב "שוק", אבל חושב ששווה לשלם 50k תמורת הרכב.

השאלה מבחינת אמינות הרכב - מישהו יכול להמליץ או שלא להמליץ מנסיונו?

בשני רכבים שהוצגה לי היסטוריה שלהם הוצג שהיו בתוך ה-3 שנים שהרכב היה על הכביש (60 אלף ק"מ), תקלות של "נורת מנוע דולקת + רכב מקרטע", "רכב נכבה בנסיעה + מקרטע", "תקלות חשמל", "רעידות" וכיוצ"ב.

א. האם מוכרת בעיה מכנית ברכב זה? אם בבדיקה המנוע תקין אז יש רלוונטיות להיסטוריה כזו של תקלות?

ב. האם זה הגיוני שרכב בשלוש שנותיו הראשונות יסבול 3-4 פעמים מתקלות הקשורות בנורת מנוע, נכבה בנסיעה וכו' או להתרחק?

תודה רבה מראש לעונים ושבת שלום

פורסם

תלוי איך טופל ועל ידי מי. תקלות ברכב חדש יכולות לקרות. מה זה אומר בבדיקה המנוע נמצא תקין? האם המנוע חובר ל peogout planet ? איך נבדק המנוע בדיוק ?

פורסם

טופל במוסך מורשה במסגרת ליסינג של לובינסקי.

הוצג דוח מכון בדיקה של לובינסקי שהמנוע תקין.

אם אני לוקח לבדיקה חיצונית ולא מוצאים פגם כלשהו אפשר להיות שקט למרות שיש היסטוריה של תקלות בהן המנוע נכבה ?

בכל מקרה הרכב מגיע עם אחריות לשנתיים.

אשמח לשמוע דעה על הרכב ממי שהתנסה בו. תודה.

פורסם

יש לי את הרכב חודשיים, עבר בינתיים 5 אלף ק"מ, גם נקנה מלובינסקי במסגרת המבצע.

רכב מעולה מבחינת חיסכון בדלק, נוחות נהיגה וגם ביצועים נחמדים יחסית למשפחתית. יש פה אחד שעזר לי לפני שקניתי את הרכב, שעשה משהו כמו 200 אלף על הרכב בתנאים לא קלים, והרכב מחזיק מעולה. גם שדיברתי עם מספר מוסכים לאחר הרכישה - לא מעט רכבים מגיעים עם 200+ אלף ק"מ לטיפולים בלבד.

גם אני עמדתי לפני רכישה של רכב במצב לא מזהיר בגלל המחיר - אבל מהמלצות של הפורום חיפשתי עוד קצת כי ההיצע די נרחב והביקוש לא גדול ומצאתי רכב במצב מעולה במחיר נמוך. אם קרוב לך הייתי קופץ לגלילות, שם המבחר הגדול ביותר.

אני אישית לא הייתי לוקח רכב עם היסטוריה כזו לבדיקה, אבל חכה לדעה של מומחים ומנוסים :)

פורסם (נערך)

הדוח של לובינסקי לא שווה את הנייר. איפה היסטוריית טיפולים ?מה היתה הבעיה, צריך להבין אם הבעייה טופלה נכון. אם נראה לך הגיוני,

קח לבדיקה משלך. עדיף אצל מישהו שמבין במנועים הללו. אם תקין ,לא מוצא מניעה לקנות.

אבל כמו שכתבו יש מבחר מהדגם הזה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש היסטוריית טיפולים בלובינסקי, אנסה לברר ישירות מול המוסך שטיפל.

בכל מקרה התקלות ששויכו למנוע ולכיבוי הרכב לא חזרו ב-30 אלף ק"מ האחרונים שביצע הרכב, רק ב30 הראשונים, כך שנראה לי שאקח לבדיקה.

לאן מומלץ לקחת לבדיקה את הרכב הזה? עם דגש על הבנה במנוע הזה?

פורסם (נערך)

לגבי 30 אלף קמ אחרונים חייבים להצליב עם ההיסטוריה.אל תסמוך על מה שאמרו לך בע"פ במגרש או שהדפיסו לך...

אם היא נקייה אז זו נקודת זכות לרכב.

יש כמה מוסכים פרטיים מומלצים בפורום שמדברים צרפתית. לא תקבל שם קלסר כרומו בסיום הבדיקה וגם לא אחריות אבל תקבל תמונת מצב בע"פ הרבה יותר טובה ממכון בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לחבר יש כזו מליסינג שאשתו קיבלה מהעבודה, נדמה שמדובר ב-2017, לרכב מעט מעל 100,000 ק"מ, עובד קשה למדי ועד כה למעט משהו שהשתחרר באגזוז לפני כשנה, שום תקלה. הרכב נוסע ומרגיש כחדש, כלום לא מקרקש והוא נוח מאד עם תא מטען ענק.

היתה במקום העבודה של אשתו, מכונית כזו שהוחלף לה מנוע בסביבות 30000 ק"מ באחריות.

כנראה שצריך קצת מזל.... אחד השיקולים שלי בקניית הסיטרואן שלי היו האמינות והכוח של יחידת ההנעה ברכב של החבר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

על איזה מנוע מדובר, THP הבעייתי עם 156 כ"ס טורבו או 165 כ"ס ?

על הראשון יש הרבה מאוד מידע בפורום לגבי תקלות טורבו/מנוע וגומיות שסתומים ורחוק משיא האמינות,אתה יותר ממוזמן לבצע חיפו- יש אחד כזה די טרי בפורום הטכני.

הרכב השני עדיף בהרבה,שם פתרו כמעט לחלוטין את מחלות הילדות של המנוע הראשון וקיבלו רכב אמין בהרבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

על הראשון יש הרבה מאוד מידע בפורום לגבי תקלות טורבו/מנוע וגומיות שסתומים ורחוק משיא האמינות,אתה יותר ממוזמן לבצע חיפו- יש אחד כזה די טרי בפורום הטכני.

הרכב השני עדיף בהרבה,שם פתרו כמעט לחלוטין את מחלות הילדות של המנוע הראשון וקיבלו רכב אמין בהרבה.

אין 308 עם 2 המנועים האלה בכלל.

אם אני זוכר נכון ראיתי רק אחת כזאת 1.6 טורבו.

רובן 1.6 רגילה עד 2014, מאז 1.2 טורבו.

פורסם

PURETECH 1.2

• תוכן חדש...