Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספק האינטאנט שלי לא גבה את התשלום החודשי במשך שנה

לקח לי זמן לתפוס את זה כי יש חיוב אחר דומה, רק הבוקר שמתי לב לטעות והתקשרתי אליהם

הם רוצים לגבות אחורה את כל הסכום בתשלום אחד

מה דעתכם?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא יודע מי הספק, אבל מנסיוני בעבר (אמנם ספציפית בנושאים הללו זה היה בסלולר אבל עדיין)

יש אפשרות במערכות שלהם לכמה תשלומים, פשוט קצת התעקשות ומקסימום "שיחת מנהל" שייאשר את זה.

פורסם

אני לא רואה סיבה להכנע להם אם המצב לא מאפשר לך תשלום אחד, בהחלט אתה בעמדת הכוח (יחסית) ויכול להגיד להם שאתה מעוניין בפריסת תשלומים.

אחריי הכל, אתה לא מכחיש, אתה זה שהעלה את הבעיה ואתה כן מעוניין לשלם - הם אלו שצריכים לבוא לקראתך ואני לא רואה מניעה מלפרוס את זה למספר תשלומים.

אם הפקידת טלפון תגיד לך "לא אפשרי" תבקש כמו שכתבו, להגיע למנהל שלה ולהסביר לו את המצב.

פורסם

מאוד פשוט וקל היום לעבור ספק אינטרנט.

תודיע להם שאתה לא מוכן לספוג את הסכום בגלל טעות שלהם, מה גם שאתה זה שדיווח להם על הטעות, ושאם הם לא יצאו דרך לחלק את הסכום, זה החיוב האחרון שיראו ממך.

פורסם

תראה, עד כמה שקל לעשות "שרירים" הוא לא נמצא בעמדת הכוח האולטימטיבית והם בהחלט יכולים לתבוע אותו והוא עוד יפסיד במשפט או יגיעו לפשרה.

חשוב להבין כי גם אם הספק לא גבה או שהייתה תקלה, אחריי הכל הלקוח קיבל שירות במשך שנה וגם עליו, הייתה מוטלת האחריות לבדוק האם החיוב יורד.

הלקוח רצה או לא רצה, קיבל שירות ועשה שימוש בשירות במשך שנה, אל תשכח.

אני רק אומר מה שקורה בבתי המשפט לאחר מכן, השופט/ת סביר להניח שממש לא תפיל את האשמה אך ורק על צד אחד.

אולם, ברגע שהלקוח זיהה את הבעיה, יצר קשר בעצמו ומבקש לשלם אבל בתנאי קטן אחד שזה לא יהיה בתשלום אחד אלה בפריסה והחברה מסרבת או עושה לו בעיות? במידה וזה יגיע למשפט או תביעות או איומי תביעה - כאן יש לו סיכוי גבוה לצאת ללא תשלום כלל ולו בגלל המצב שנוצר, שהלקוח מעוניין והחברה לא.

פורסם

הלכת רחוק. לא מדובר על סכומים שלמישהו מהצדדים יש סיבה ללכת למשפט.

או שהם יסכימו לחלק או שלא, והאיום לעזוב בהחלט יכול לשכנע אותם להתגמש.

פורסם

אנשים נשפטים על 250 שקל קנס תעבורה, למה שעבור 500-600 שקלים שהוא חייב לכל הפחות לא יקבל מכתב או איום תביעה כזה או אחר?

זה אתה שמזלזל ביכולות ותתפלא כמה קל להגיע לעיקולים ותביעות וטרטורים, גם כשנראה לך שאתה הכי צודק.

להם זה לא "עולה" להפעיל נגדך אמצעים, זה אנשים שהם מעסקים בשוטף.

לך לעומת זאת, יש הרבה מה להפסיד.

שוב, צריכים להגיע לעמק השווה אבל ככל הנראה לא נתקלת במקרים רבים אחרים אמיתיים שבהם אנשים גם על 300 שקלים, שעוקל להם החשבון והפסידו בבית המשפט כך שלהגיד "הלכת רחוק", ממש לא.

פורסם

האם הספק הוא אקספון?

כאשר עברתי לאנלימיטד, התשלום החודשי הוא דרך אנלימיטד, אבל בפועל הוא של אקספון.

התקשרתי לאנלימיטד אחרי מספר חודשים שלא שלמתי/שלמתי סכום נמוך מהסכם.

הנציגה של אנלימיטד העבירה את הבעיה לאקספון, ומאז אני משלם סכום כמעט מלא (2 שקלים פחות מהחוזה).

פורסם
מאוד פשוט וקל היום לעבור ספק אינטרנט.

תודיע להם שאתה לא מוכן לספוג את הסכום בגלל טעות שלהם, מה גם שאתה זה שדיווח להם על הטעות, ושאם הם לא יצאו דרך לחלק את הסכום, זה החיוב האחרון שיראו ממך.

ילדותי משהו.

הרבה יותר נעים ותרבותי לנהל שיחה עם נציג בכיר יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אנשים נשפטים על 250 שקל קנס תעבורה, למה שעבור 500-600 שקלים שהוא חייב לכל הפחות לא יקבל מכתב או איום תביעה כזה או אחר?

זה אתה שמזלזל ביכולות ותתפלא כמה קל להגיע לעיקולים ותביעות וטרטורים, גם כשנראה לך שאתה הכי צודק.

להם זה לא "עולה" להפעיל נגדך אמצעים, זה אנשים שהם מעסקים בשוטף.

לך לעומת זאת, יש הרבה מה להפסיד.

שוב, צריכים להגיע לעמק השווה אבל ככל הנראה לא נתקלת במקרים רבים אחרים אמיתיים שבהם אנשים גם על 300 שקלים, שעוקל להם החשבון והפסידו בבית המשפט כך שלהגיד "הלכת רחוק", ממש לא.

אתה ממשיך להקציןף מדבר על זלזול ועושה הר מעכבר.

אף אחד לא מתכחש לסכום שצריך לשלם, הויכוח הוא על עניין חלוקת הגביה, כך שסביר שאין לאף צד סיבה להכנס לטרטור של משפט. במקרה הכי גרוע הם יתעקשו והוא יעבור לספק אחר.

ולהאשמת הילדותיות, נו שוין. אם להבהיר לנותן שירות שאם הוא מספק שירות רע זו סיבה לעזוב אותו זו ילדותיות....

לבקש לדבר עם עוד נציג? למה שיבזבז עוד מזמנו. הוא איתר את הטעות וטרח לידע אותם, אין סיבה שיטרח להתווכח עם נציג אחר. שהנציג איתו דיבר יעביר את העניין הלאה. יסכימו טוב, לא יסכימו, שיחליט אם הוא נשאר או לא.

פורסם

תודה חברים

אולי זה ישמע מוזר, אבל למרות שבאופן עקרוני לא היה אכפת לי מראש לשלם בתשלום אחד, קוממה אותי הגישה של הנציגה שלהם, שכבר בשיחה הראשונה על הנושא, שכאמור אני יזמתי, היא הצהירה "אני גובה לך את זה בתשלום אחד, ואם אתה מתנגד תקבל מכתב מעו''ד ונפתח בהליכים משפטיים". האגרסיביות הזאת לא מצאה חן בעיני, אז החלטתי לעשות קצת שרירים.

היום חזר אלי מנהל, התנצל, הפחית את החוב ב10%, והציע חלוקה ל12.

חילקתי ל3 וסגרתי את הפינה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מקרה קלאסי של נציג(ה) ש״הגדיל ראש״ אבל לכיוון הלא נכון (הנפצה בלי להשקיע אפילו שנייה של מחשבה כוללת על הסיטואציה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מקרה קלאסי של נציג(ה) ש״הגדיל ראש״ אבל לכיוון הלא נכון (הנפצה בלי להשקיע אפילו שנייה של מחשבה כוללת על הסיטואציה).

זה מה שמלמדים אותם להגיד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה ממשיך להקציןף מדבר על זלזול ועושה הר מעכבר.

אף אחד לא מתכחש לסכום שצריך לשלם, הויכוח הוא על עניין חלוקת הגביה, כך שסביר שאין לאף צד סיבה להכנס לטרטור של משפט. במקרה הכי גרוע הם יתעקשו והוא יעבור לספק אחר.

ולהאשמת הילדותיות, נו שוין. אם להבהיר לנותן שירות שאם הוא מספק שירות רע זו סיבה לעזוב אותו זו ילדותיות....

לבקש לדבר עם עוד נציג? למה שיבזבז עוד מזמנו. הוא איתר את הטעות וטרח לידע אותם, אין סיבה שיטרח להתווכח עם נציג אחר. שהנציג איתו דיבר יעביר את העניין הלאה. יסכימו טוב, לא יסכימו, שיחליט אם הוא נשאר או לא.

מאחר ואני חי בעולם האמיתי וכל מה שרשמתי הוא עובדה ואתה רק דעה, ראה הודעה מספר 11 ומה הנציגה ענתה לו - קארמה.

אך מאחר וכל הצדדים מעוניינים בכסף, כמו שכתבתי מספר פעמים, מגיעים להבנות - כל מה שרשמתי התרחש בדיוק לפי הסצנריו, להקציף לך ביצים? :lol:

בכל מקרה, אותי אתה לא צריך לשכנע, אני פשוט יודע מה יקרה ומה לא יקרה ומה עלול לקרות, משהו שאתה מתעלם ממנו.

פורסם
תודה חברים

אולי זה ישמע מוזר, אבל למרות שבאופן עקרוני לא היה אכפת לי מראש לשלם בתשלום אחד, קוממה אותי הגישה של הנציגה שלהם, שכבר בשיחה הראשונה על הנושא, שכאמור אני יזמתי, היא הצהירה "אני גובה לך את זה בתשלום אחד, ואם אתה מתנגד תקבל מכתב מעו''ד ונפתח בהליכים משפטיים". האגרסיביות הזאת לא מצאה חן בעיני, אז החלטתי לעשות קצת שרירים.

היום חזר אלי מנהל, התנצל, הפחית את החוב ב10%, והציע חלוקה ל12.

חילקתי ל3 וסגרתי את הפינה.

מה ענית לה כתגובה להצהרה שלה?

• תוכן חדש...