Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקש מנהל או מישהו בכיר ככל הנראה, מה הוא כבר יכול לענות לפקידה שמקבלת 30 שקל לשעה במקרה הטוב ועברה קורס לאיך לענות לאנשים.

לא הפקידה אשמה או נושאת באשמה כלשהי.

פורסם

קרה לי גם מקרה דומה עם מכשיר טלפון שקניתי מחברת תקשורת ב-36 תשלומים דרך חשבונית חודשית (הוראת קבע בכרטיס אשראי).

חצי שנה לאחר שהתשלומים הסתיימו כביכול, קיבלתי מכתב מאיים ממשרד עורכי דין על חוב מנופח של כמה מאות שקלים כולל הוצאות שכר טירחה וריביות וכו'. המכתב לא פירט על מה החוב וגם במשרד עורכי הדין לא ידעו לענות במדוייק על מה החוב, התברר בהמשך ששלושת התשלומים האחרונים לא חוייבו ואף אחד לא ידע להסביר לי למה. היתה הוראת קבע פעילה ושאר הוראות הקבע בכרטיס המשיכו לרדת כרגיל, חוץ מזאת של חברת התקשורת. כששאלתי למה אם יש בעיה כלשהי בחיוב, במקום להודיע באותו רגע, מחכים שלושה חיובים וחצי שנה כדי לנפח את החוב ורק אז מודיעים, הפקידה ענתה לי 'לא יודעת, אולי ניסו להשיג אותך. בכל אופן אין מה לעשות וזה הסכום שצריך לשלם, אחרת זה יגיע לבית משפט/צווי עיקול' ושאר הפחדות. התעקשתי והסברתי שאם נותרו תשלומים על המכשיר שרכשתי אשלם אותם בשמחה ובהבנה, אך אין לי כוונה לממן את הטעויות והסחבת שלהם. ביקשתי שקודם כל תשלח לי מכתב מסודר עם הפירוט של מה שהם דורשים ממני לשלם. אני לא מוכן לשלם סכום שהם זרקו ושהיא לא יודעת לפרט לי מה הוא כולל. היא חזרה ואמרה שזה מה שיש וסיימנו את השיחה.

לאחר מכן כתבתי אימייל לפניות הציבור של חברת התקשורת. לא ציפיתי מהם להרבה והתכנית היתה לפנות למועצה הישראלית לצרכנות (עזרו לי מאוד במקרה אחר) אחרי שהם יענו לי תשובה לקונית שזה החוב וזה מה יש.

אבל דווקא קיבלתי מהם שיחה והצלחנו לפתור את הנושא, למרות שהנציגה ניסתה להפיל עליי את האחריות, לבסוף נתנה לי אפשרות לשלם רק את החוב המקורי ללא התוספות ושכר הטירחה, בכרטיס אשראי עד 6 תשלומים ללא ריבית.

זה תמיד מרגיז לראות איך שחברות גדולות ורציניות מנסות להשתמש בשיטת מצליח כדי להוציא עוד כמה שקלים מהלקוח. בשביל זה שווה להם להרוס לעצמם את השם?

פורסם

זה בדיוק העניין, איך אפשר להרוס את השם כאשר יש 2-3 חברות גדולות בתחום?

בסופו של דבר יהיו כמה מאות אלפי לקוחות אצל כל חברה כל או כך בחלוקה כלשהי.

אולי לחברה אחת יהיו מליון לקוחות ולכל השאר כמה מאות אבל העניין ברור.

• תוכן חדש...