Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין עדיין המון פרטים או תמונות, ומדובר בסה״כ במתיחת פנים למכונית בת הארבע, ולא דגם חדש לחלוטין. אבל מהפרטים שסוזוקי כן שיחררו, אנחנו יודעים שחיצונית מדובר בבפנסים חדשים, וגריל ופגוש קדמי בעיצוב חדש.

בפנים היא תזכה לחומרים משודרגים ואיכותיים יותר, מערכת מולטימדיה חדשה, ומסך צבעוני (ראו תמונה) במרכז לוח השעונים. אביזרי הבטיחות ישודרגו כמקובל היום אבל נחכה ונראה מה יגיע ומה לא יגיע אלינו.

בגזרת המנועים, ה1.6 האטמוספרי הנמכר פה יעלם מהנוף, כאשר יחליפו אותו ה1.0 טורבו 109 כ״ס (מהסוויפט) וה1.4 טורבו 138 כ״ס המוכר מהקרוסאובר.

עוד פרטים

IMG_6935.JPGIMG_6936.JPGIMG_6937.JPG

פורסם

כבעלים (בת הזוג) של אחת מהמכוניות הראשונות אשר הגיעו ארצה אפשר לומר שמדובר בסה"כ ברכב טוב, עם 2 נקודות תורפה לטעמי.

הראשונה היא המנוע \ גיר - שילוב עצל ודי מרעיש , לבת הזוג שלי למשל אין שום תלונה בנושא והיא מתחברת לשילוב הנ"ל.

השניה היא חומרי הפנים ואיכותם, אצלי זה דיל ברייקר , חומרים פשוטים עם מגע לא נעים, הרבה פלסטיק ממש תחושה נחותה לעומת מתחרות מודרניות.

בכל שאר הדברים הרכב פשוט טוב, מרווח פנים, נוחות נסיעה , ריסון מרכב, ביטוח וטסט זולים , טיפולים זולים גם כן, בקיצור עם מערכות בטיחות מודרניות ומחיר אשר צריך לרדת לרמה של עד 120K יכול להיות שמדובר בלהיט מכירות כאשר הדגם המחודש יוצג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אמא שלי רכשה כזו בת חצי שנה לפני כחודש.

אכן, שילוב מנוע גיר לא זריז כל כך (במיוחד בגירסת ההנעה הכפולה) אבל סביר.

איכות החומרים אולי נחותה ביחס למתחרות אירופאיות, אבל די דומה למרבית תוצרת המזרח.

היתרון כנראה הוא עמידות ואמינות לאורך שנים.

אחזקה זולה מאוד במיוחד מחיר הביטוח (חצי מקיה ספורטאז' לדוגמא).

אז ישראלים אוהבים סוזוקי אבל המעבר למנוע טורבו די מרתיע את הקונה השמרן. אבל לאט לאט לא נשארות אופציות עם מנוע אטמוספרי.

מערכות בטיחות הן דבר חשוב, היבואן חייב לשנות את הגישה בנושא.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

החסרון השלישי זה היעדר מערכות בטיחות (בארץ).

ממה שהבנתי למכשירי תנועה יש מניות במובילאיי, זה כנראה מסביר את החוסר מערכות אקטיביות בכל הדגמים של הייבואן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

ממה שהבנתי למכשירי תנועה יש מניות במובילאיי, זה כנראה מסביר את החוסר מערכות אקטיביות בכל הדגמים של הייבואן.

לא בטוח אם זה מנכ"ל מכשירי תנועה או מכשירי תנועה עצמם, אבל חיפוש בגוגל מאשר את מה שאתה אומר פה.

גם ניראה שהם יתחילו בשיווק של מכוניות עם מערכות בטיחות מקוריות ברגע שהיצרן יאשר להם, ב2017. זה מה שהם אמרו לפני שנה וחצי לפחות

עריכה אחרונה על ידי Hagaix
פורסם

ברוכה הבאה למאה העשרים ואחת, הגיע הזמן, עכשיו רק להוריד מחיר לגזרה של קיה סטוניק וסיאט ארונה, שיפור בטיחות אקטיביית, שיפור תא נוסעים למשהו מתקבל על הדעת וסוף סוף יכולים להיות תחרותיים ולא רק בקהל בוגרי סובארו לאונה.

פורסם

להתחיל להיות תחרותיים? סוזוקי לא מוכרת בארץ בכמויות גם ככה?

אני אגב לא בטוח שהמעבר לטורבו הוא כזה טוב עבורם מבחינה עסקית, אנשים קונים את המותג הזה בגלל תדמית האמינות הגבוהה שיש לו וטורבו זה לא משהו שמתקשר לאמינות.

פורסם
להתחיל להיות תחרותיים? סוזוקי לא מוכרת בארץ בכמויות גם ככה?

אני אגב לא בטוח שהמעבר לטורבו הוא כזה טוב עבורם מבחינה עסקית, אנשים קונים את המותג הזה בגלל תדמית האמינות הגבוהה שיש לו וטורבו זה לא משהו שמתקשר לאמינות.

אמירה תמוהה לחלוטין, מנועי טורבו איתנו משנות ה 80 של המאה הקודמת , מעבר לבעיות נקודתיות אין שום בעיה במנועי טורבו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני חושב שעבור הצרכן הממוצע, התחושה היא שמנועי טורבו בעלי נפח קטן זה כן משהו מהשנים האחרונות יחסית, ובכל מקרה הם לא היו נפוצים כל כך כמו שהם היום שהגענו למצב שקשה כבר למצוא רכב ללא טורבו.

אבא שלי הוא סוג של צרכן ממוצע והוא נרתע מלקנות רכב עם טורבו עליו.

פורסם

הביאו לנו קרוסאובר וויטארה לבחינת ליסינג בעבודה.

הויטארה פשוט עגלה,לא הבנתי מדוע משווקים אותה עם המנוע והגיר העצלים האלו.

לעומת זאת כאשר עשיתי סיבוב על הקרוסאובר טורבו פשוט נהנתי מכל רגע,שילוב מוצלח של מנוע חזק וגיר מצוין.

מבחינת מראה שתיהן כעורות בעיניי עם רמת חומרים בינונית ביותר.

מעניין איך המנוע 1 ליטר יתפקד,אני מקווה שהרכב לא יהפוך לעגלת טורבו כי אז היתרון היחיד של הרכב פשוט יעלם לו...

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מקווה ששיפרו את נוחות הכסא.

ביצעתי נסיעת מבחן ארוכה יחסית (חצי שעה) והתחילו לי כאבי גב עליון שלא חוויתי עם אף רכב אחר.

פורסם
מנועים אטמוספריים דינם להיכחד, אי אפשר לעמוד בפני הקדמה.

ממש לא נכון.

עובדה, אם עד עכשיו לא כל היצרניות עברו למנועים מוגדשים, זה רק מוכיח לא ?

טורבו קיים עשרות שנים, חוץ מאלמנט שמייעל את המנוע, הוא גם כלי שיווקי אדיר. אתה באמת חושב שהיצרניות היו מוכנות לפספס הזדמנות כזו ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שטויות !!!!

הבעלים של קבוצת כלמוביל היה מבעלי המניות הגדולים במובילאיי וראה את המכוניות בקבוצה שלו.

הבעלים של קבוצת דלק רכב היה מבעלי המניות הגדולים במובילאיי וראה את המכוניות בקבוצה שלו.

הבעלים של מכשירי תנועה הוא עוף מוזר. אבל גם הוא מתחיל להיסדק ולכן ההערכות שהמכוניות תגענה עם מערכות מקוריות.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...