Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה ימים התחדשתי בגולף שנת 2014 1.2 DSG.

אני כרגע בשלב ההיסטרי שכל נסיעה אני מאוד קשוב לאוטו חיצונית ומכנית :)

בכל מקרה היום בנסיעה הרביעית שלי החל רעש שבטוח לא היה נוכח קודם, לפחות בנסיעות הקודמות שעשיתי.

הרעש מגיע מכיוון החלק הקדמי. אם לדייק נשמע שזה בא מהחלק השמאלי מקדימה באזור הבלמים/ מתלים..

מדובר במין רעש מתכתי "רזה", כמו רשרוש, שמופיע בנסיעה על כביש משובש. לפעמים מופיע גם שאני לוחץ גז.

ניסיתי לאתר בעצמי את מקור הרעש . פתחתי מכסה מנוע, הסתכלתי באזור המתלים וגם מתחת לאוטו אך לא הבחנתי בשום דבר.

אז לפני שאני קופץ למוסך לגביי הדבר הזה- אשמח לשמוע אם מישהו נתקל באעש דומה. ומה המשמעות שלו חוץ מזה שהוא מציק? האם ניתן לעשות משהו?

הנה לינק להקלטה קצרה בה ניתן לשמוע את הרעש המדובר. קצת קשה לשמוע אבל שומעים אם שמים לב החל משנייה 3: https://www.dropbox.com/s/c6qb3148kqemzm5/Golf%20rattle%202.m4a?dl=0

תודה רבה מראש

פורסם
רעש מהמצמדים.

נ.ב - האם מותקנת כספת ברכב? היא גם גורמת לרשרוש כאשר לא מותקנת כראוי.

תודה מקס. אתה מכיר את זה מקרוב? האם נתקלת בזה?

אני יודע שהחליפו מצמדים רק לפני 2500 ק"מ. זה הגיוני שכבר יהיו בעיות? (זו בכלל "בעיה" מעבר לזה שזה מעצבן?)

לגבי כספת- לא מותקנת ברכב

פורסם

כן, יש לי את הרעש הזה בגולף 1.4 2016 מהיום שעלתה לכביש...

וכנ"ל גם באוקטביה לשעבר.

וכנ"ל גם בעוד מאות אוקטביות.

בעיקר על פסי האטה, ובנסיעה איטית.

פורסם
כן, יש לי את הרעש הזה בגולף 1.4 2016 מהיום שעלתה לכביש...

וכנ"ל גם באוקטביה לשעבר.

וכנ"ל גם בעוד מאות אוקטביות.

בעיקר על פסי האטה, ובנסיעה איטית.

תודה רבה!

אז זה אומר שחוץ מזה שזה מעצבן אני אמור להיות רגוע או שיש פה משהו שמצריך בדיקה?

יש לך הסבר לכך שלא שמעתי את זה קודם כי נסעתי בדיוק באותם הכבישים ליד הבית עם חלונות פתוחים ועקבתי אחרי רעשים אחרים..זה לא היה נוכח)

פורסם
טמפרטורה חיצונית משפיעה + בעיקר בהילוכים הנמוכים.

תוכל להרחיב? אני מניח שאתה מתכוון לטמפרטורה חמה. אז מה קורה שם בדיוק?

ומוסיף את השאלה הקודמת- זו נחשבת בעייה? יש מה לבדוק? (הגיר עדיין באחריות..)

פורסם

גורמים נפוצים לרעשים בגולף הנ"ל:

1. רעש מהמצמדים - נשמע היטב בנסיעה איטית ובמיוחד כאשר עולים על במפרים / כביש משובש

2. רעש משרשרת הטיימניג (במנועי 1.2 TSI)

3. רעש מצינור קו הדלק - שומעים נקישות חזקות בצד של הנוסע בקדמת הרכב, בעיקר בעמידה / זחילה איטית

משמיעה של ההקלטה ומהיכרותי עם רכבי הקונצרן, נשמע שהרעש מגיע מהמצמדים, בהחלפת הילוכים במהירות נמוכה.

פורסם
גורמים נפוצים לרעשים בגולף הנ"ל:

1. רעש מהמצמדים - נשמע היטב בנסיעה איטית ובמיוחד כאשר עולים על במפרים / כביש משובש

2. רעש משרשרת הטיימניג (במנועי 1.2 TSI)

3. רעש מצינור קו הדלק - שומעים נקישות חזקות בצד של הנוסע בקדמת הרכב, בעיקר בעמידה / זחילה איטית

משמיעה של ההקלטה ומהיכרותי עם רכבי הקונצרן, נשמע שהרעש מגיע מהמצמדים, בהחלפת הילוכים במהירות נמוכה.

תודה רבה על התשובה המפורטת.

לגבי 1- מהכרותך כאמור, האם הדבר נחשב לבעייה? האם מצריך בדיקה?

פורסם

תודה לכם.

אני רוצה להוסיף שקראתי גם לא מעט גם בפרומים מחו"ל ושם בהרבה מהמקרים אני רואה איזכור ל lower suspension arm bushes ככאלה שגם גורמים לרעש הזה. גם בעיקר צלצול מתכתי על כביש משובש או פסי האטה. שזה בתכלס הגיוני כי הדבר מורגש כשהאוטו יותר מתנדנד..

נתקלתם בזה בעבר?

• תוכן חדש...