Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם גם הסדרת לחץ האויר לא פותרת את העניין - מאחר והתלוננת על רעידות/חוסר יציבות של הרכב, נסה לאתר כביש ישר ככל שניתן, עזוב את ההגה ותראה אם הרכב מושך בצורה ברורה ובקביעות לאחד הצדדים ; יתכן ומדובר בבעיית פרונט או בעיה במכלולי ההיגוי שזקוקה להתייחסות במוסך.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם גם הסדרת לחץ האויר לא פותרת את העניין - מאחר והתלוננת על רעידות/חוסר יציבות של הרכב, נסה לאתר כביש ישר ככל שניתן, עזוב את ההגה ותראה אם הרכב מושך בצורה ברורה ובקביעות לאחד הצדדים ; יתכן ומדובר בבעיית פרונט או בעיה במכלולי ההיגוי שזקוקה להתייחסות במוסך.

מצטרף להמלצה.

לפני כחודשיים רכשנו סיטרואן קקטוס חדשה מליסינג 0 והתברר שהוחלף בה צמיג אחד באחת התחנות בשרשרת האספקה.

הצמיג היה עם קוד עומס ומהירות שונים מהיתר וכתוצאה מכך הרכב משך ימינה בעת נסיעה והרגיש לא כל כך יציב.

לאחר שהנושא טופל במסגרת האחריות הנסיעה הפכה להיות נינוחה מאוד (וגם בטיחותית).

פורסם

^ זאת מידת הצמיג וקוד מהירות.

אם אני לא טועה במאזדות מורכבים צמיגים של דאנלופ מדגם maxx.

נסה לשנות תנוחת ישיבה, כיוון משענת גב וכיוון המושב עצמו אם קיים.

פורסם (נערך)

נשמע לי מעט לא סביר שמדובר בצמיגי 88T.

אמנם בקוד מהירות T המהירות המקסימלית המותרת על הצמיג היא היא 190 קמ"ש אבל אני חושב שהמאזדה הזו בטוח על הנייר יכולה להגיע ל-170 או 180 קמ"ש. אז למה שיהיו מותקנים מהמפעל צמיגים כמעט על הגבול?!

הרי היום רוב הרכבים החדשים מגיעים עם צמיגי H שזה 210 קמ"ש או V שהם 240 קמ"ש.

מה רשום ברשיון הרכב במידת הצמיגים - האם בדיוק מה שרשמת?

בנוסף, הייתי ממלא בצמיגים לחץ אוויר בדיוק מה שרשום על המדבקה בדלת או בספר הרכב למידת הצמיגים הזו ולא משחק עם זה.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כן, מה שרשמתי זה בדיוק מה שכתוב ברשיון הרכב. אכן בדקתי ו T מגיע ל 190 קמ"ש ואני די בטוח שהמאזדה יכולה להגיע לפחות ל 180... באמת מוזר שהמרווח ביטחון הוא לא גדול יותר. אם אצלי ברשיון כתוב 88T זה אומר שלכל מי שקונה מאזדה 2018 יהיה לו גם כתוב ברשיון אותו צמיג?

פורסם

המאזדה 2 הוא רכב נוקשה,אחד הפחות נעימים מבחינת פעולת המתלים על כבישי ישראל,היית צריך לעשות נסיעת מבחן לפני הרכישה.

בכל מקרה תמלא אויר רק ע"פ מה הנתונים שרשומים בספר רכב לפי תנאי הנסיעה שלך,עומס מלא/עומס חלקי.

פורסם
כן, מה שרשמתי זה בדיוק מה שכתוב ברשיון הרכב. אכן בדקתי ו T מגיע ל 190 קמ"ש ואני די בטוח שהמאזדה יכולה להגיע לפחות ל 180... באמת מוזר שהמרווח ביטחון הוא לא גדול יותר. אם אצלי ברשיון כתוב 88T זה אומר שלכל מי שקונה מאזדה 2018 יהיה לו גם כתוב ברשיון אותו צמיג?

חבר,

בבקשה תרשום את דגם הצמיג במלואו.

עדיף בליווי תמונה.

פורסם

מניסיון אישי, ברכב חדש שיכוך המהמורות נוקשה בהתחלה ומתרכך עם הזמן (כנראה שהמתלים צריכים לעבוד).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

באיזה מהירות זה מתחיל? ניסית בכביש ישר ויחסית חדש? יש מצב שעשו את המתלים יותר "קשים" מהדור הקודם ומה לחץ האוויר של הצמיגים רשום על דלת הנהג? אם תוריד מתחת למה שרשום סתם תפגע בצריכת הדלק.

אם מישהו נסע פעם במאזדה 2 (דגם קודם) שיציין אם קרה לו אותו הרגשה ברכב חדש.

- אני לא נסעתי על מאזדה 2

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

מאזדה מכוונת על פילוח יותר ספורטיבי - לפחות כך נראה מהפירסום .

היתי אומר שמזדה משקפת תפיסת עולם שאלפה התחילה איתה

ולכן לא אתפלא לכיול יותר נוקשה וחד .כמו שאמרו קודמי - לא קונים רכב ללא נסיעת מיבחן .

ותשובה למישהוא מעלי - גם בספארק 1.0 שקניתי - עשיתי נסיעת מיבחן

בעבר שלקחתי ליסינג ( פיזו 308 ) קיבלתי לשבועיים מזדה 3 דור קודם . הרכב מאוד הרשים אותי בהיתנהגות והחדות שלו ( הכל יחסי )

פורסם

למאזדה 2 הנמכרת בארץ מהירות מקסימלית - על הנייר לפי המפרט הישראלי, באתר היבואן, של 188 קמ"ש.

לכן תמוה מאוד שהצמיגים הם 88T - עד 190 קמ"ש.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...