Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אני מעוניין לקנות רכב עד 40 אשח, עדיפות לאוטומט אבל מוכן להתפשר

מתלבט מאוד בין סקודה ראפיד לאיביזיה, בתקציב הזה שנים בערך 11-13

הבעיה היא שממה שקראתי ברכבים האלה אחרי תקופה מסויימת יש בעיות עם הגיר הטורבו וכו' ונכנסים להרבה טיפולים והוצאות

ואם לא רכב כזה אולי מאזדה 3, פוקוס (מנוע 2000).

אני פתוח להצעות, חוץ מכל הרכבים הקטנים פיקנטו I10 וכו' שאין מצב אין לי בעיה פשוט שיהיה רכב אמין ולא טוחן דלק, ושיהיה אפשר למכור בעתיד

המלצות?

תודה

עריכה אחרונה על ידי edbd
פורסם
מיצובישי ספייס סטאר אמינה וחסכונית.

קטן מדי, הצורה שלו מזכירה את הI10 ובדיוק כל רכבי המיני שאני מנסה להמנע מהם, פשוט כי הם מכוערים לטעמי. משהו קצת יותר גדול, אני מודע לזה שצריכת הדלק תעלה

פורסם

היא קצת יותר גדולה ממיני, על מראה אני לא מתווכח כי זה סובייקטיבי לכל אחד.

פיקנטו וI10 לא ממש חסכוניות ואם זה לא מפריע לך אתה יכול ללכת על קיה ריו או יונדאי I20. כמו כן מאזדה 2 דינאמיק תעשה את העבודה.

פורסם
היא קצת יותר גדולה ממיני, על מראה אני לא מתווכח כי זה סובייקטיבי לכל אחד.

פיקנטו וI10 לא ממש חסכוניות ואם זה לא מפריע לך אתה יכול ללכת על קיה ריו או יונדאי I20. כמו כן מאזדה 2 דינאמיק תעשה את העבודה.

תודה על התגובה.

חשוב לי לציין שנוסע בתדירות דיי גבוהה מחוץ לעיר, זא לפחות פעמיים בשבוע, חשוב שהרכב יהיה "זריז" ועם מראה צעיר.

אני נורא מתעניין בסקודה ראפיד. הבעיות של הגיר, הטורבו והקלאץ הגירסה הידנית מוכחות?

ולגבי הפוקוס, הבעיות שלה עם הגיר, נכון שזה בעיקר בגרסת ה1.6 ובמנוע 2.0 הבעיה נפתרה?

פורסם (נערך)

אין צורך בהודעה אחת מעליך.

בעיות בטורבו זה לא דבר נפוץ וזה בעיקר ברכבים שהעללו בהם.

התיבת הילוכים זה סיפור שונה ולמרות שהמקרים פחתו עדיין יש פה ושם תקלות.

הגרסאות הידניות פחות נפוצות אבל עדיפות מבחינת אמינות.

לגבי הפוקוס, גם לגבי הגיר הרובוטי שלה אין ערובות שפתרו את הבעיה ב100 אחוז לא ב1.6 ולא ב2.0.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • תוכן חדש...