Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום (הודעה ראשונה שלי פה...)

אחרי כמה שנים שהסתדרנו עם מכונית קטנה אחת (טויוטה יאריס) למשפחה של 4 (ילדים גדולים), החלטנו לקנות מכונית נוספת בתקציב של עד 100K (רצוי פחות...)

מכיוון שאנחנו נוסעים 20-25K בשנה, כדי לחסוך בדלק וגם לשמור על הסביבה החלטנו על היברידית והתמקדתי באוריס היברידית (לא סטיישן) משנת 2015 ומעלה.

מהסתכלות ראשונה במודעות ראיתי שרוב המכוניות עם קילומטרז' גבוה יחסית (שנת 2015 רבות עם מעל 100000) והמחירים למכוניות שנראות סביר על הנייר (2015-16 עם פחות מ-75000 ק"מ) מסתובבים סביב 90K.

אני תוהה אם באמת כדאי להוציא כל כך הרבה כסף על מכונית שנסעה הרבה כשאפשר בסכום דומה לקנות משהו חדש יותר עם קילומטרז' נמוך יותר.

אשמח לשמוע דעות ומחשבות.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

נתחיל מרעיון הרכב הרגיל- אני מתקשה להבין איך רכב 5 מקומות עוזר לכם בנסיעות משותפות- זה יצריך אתכם לנסוע תמיד עם שני רכבים. הייתי שוקל כבר רכב 7 מקומות שיאפשר לנסוע כולם ביחד.

קשה לצפות מבעלי רכבים היברידיים/דיזל לנסוע מעט- הרי בשביל החסכון הם קנו דווקא את הסוג הזה. יהיה נדיר למצוא היברידי/דיזל עם מעט ק"מ.

לגביי אוריס היברידית רגילה- גם פה לא ברור לי למה להעדיף באותו מחיר לקחת פחות..? אין כמו תא מטען ענק ושימושי. זה לא עולה יותר כסף.

אוריס היברידית- ובכלל רכבים היברידיים של טויוטה מאוד אמינים, גם בק"מ גבוה. ניתן להרחיב אחריות לסוללות ההיברידיות. ולדעתי רכב 2015 יש סיכוי שעדיין באחריות יצרן.

האוריס שלי עם 100,000 ק"מ, נוסעת ומרגישה כמו חדשה. הבניה של הרכב מאוד איכותית ושום דבר לא מקרקש.

באוריס תקבל מולטימדיה,גלגלי סגסוגת קלים ואיכות הרכבה- מה שלא תקבל ברכבי סטיישן מקבילים מאותו שנתון.

בנוסף, הרכב חסכוני ביחס למשפחתיות- 16-17 ק"מ לליטר. ויש היצע יפה בשוק.

פורסם

תודה על התגובה. אני רואה שלא כתבתי ברור - אנחנו 2 הורים ו-2 ילדים גדולים. סה"כ 4...

16-17 ק"מ לליטר זה קצת פחות ממה שחשבתי (בהרבה מקומות מדברים על 18-20) אבל עדיין חסכוני.

לגבי תא המטען - אשתי והבת מעדיפים לא סטיישן כדי שיהיה קל יותר בחניות. אני מאמין שנסתדר עם תא המטען כי היום יש לנו יאריס עם תא מטען קטן יותר.

תודה על ההרגעה בעניין הקילומטרז'

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...