Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 2016 ב-40-50K עד 40K ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מחפש רכב משנת 2016 ומעלה, לא יותר מ40,000 קילומטר. בין 40-50 אלף שקל, שלא שותה יותר מדיי דלק.

אני כרגע בהתלבטות גם לגבי ידני או אוטומט מבחינה של מכירה בעתיד, וכרגע מבחינת דלק.

כרגע מה שאני חושב עליו זה קיה פיקאנו. אשמח לעוד המלצות.

תודה.

פורסם

הפיקנטו כמו היונדאי פחות טובות בתחום צריכת הדלק, ביניהם לדעתי היונדאי עדיפה בזכות מושבים תומכים יותר,סלון משולב שני צבעים, תא מוען גדול יותר.

יותר חיסכונית תהיה המיצובישי ספייס סטאר אשר תהיה מרווחת יותר מאחור אך רועשת יותר וסלון שניראה מיושן יותר.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיג'ו 208 עם מנוע 1.2 נמכרת במחירי שחיטה. אחלה אוטו לפי מה שמדווחים גם מבחינת דלק וגם מבחינת אמינות.

אני נהגתי על גרסת 1.2 ידנית 82 כ"ס ומאוד נהניתי.

פורסם

הייתי בודק על קיה פיקנטו ויונדאי i10. שתיהן ישמרו נהדר על הערך שלהן ויציעו תמורה טובה גם כשהן לא מצטיינות בצריכת דלק. לא סתם הם מובילות את טבלת המסירות כבר לא מעט זמן ברצף.

• תוכן חדש...