Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר לי ששסתומים הדראולים לא מכוונים כלל???

האם זה נכון.

ואם לא כיצד מכוונים אותם בהשוואה לרגילים וכל כמה זמן.

השמח לראות דיאגרמה של שסתומים הדראולים וכיצד הם עובדים?

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

הנה ציטוט של דבריי משרשור זה, בו נידונה סוגיית השסתומים ההידראולים באופן עקיף.

אכן ישנם מנועים בעלי גל זיזים עילי המצויידים במרימי שסתומים הידראולים, לטענת בני 80% מהמנועים כיום הם ככה ואני סבור שאכן זה כך.

מרים השסתום ההידראולי הוא בעצם אכן נדנד, המעביר את התנועה מהזיז הנמצא על גל הזיזים לשסתום עצמו. אמנם הוא לא נדנד ארוך וגדול כבמנוע בעל גל זיזים תחתי, אך עדיין מדובר בנדנד המעביר תנועה.

במנוע הלאנטיס ישנם מרימי שסתומים הידרואלים וכשהשמן מזדקן הם מתחילים לתקתק ולהרעיש בצורה ניכרת.

דוגמא למרימי השסתומים בלאנטיס, כפי ששמוליק ציין בעבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/attac...achmentid=14757

(החלק המסומן באדום הוא המרים ההידראולי, הממוקם בין הפיקה לשסתום עצמו ותפקידו להעביר התנועה.)

ובכלל, תוכל לקרוא וללמוד עוד על מרימי השסתומים ההידראולים כאן, ולהיווכח לבעיות ספציפיות שהם גורמים בלאנטיס.

כמובן שכמו תמיד אשמח ללמוד עוד.:wink:

לילה טוב ושבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

מכיוון ששחף הוסיף פה כמות מידע שניתן לעיין בו, לא נותר לי אלא לחדד שמדובר במרימי שסתומים הידראוליים ולא בשסתומים עצמם. השסתומים עצמם הם יחידות מוצקות לחלוטין.

מוטי.

• תוכן חדש...