Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני להתייעץ על קניית רכב ראשון מיד שניה, לפחות מעל שנת 2012

הרכב ישמש לנסיעות יומיומיות קצרות, סהכ 40-50 קמ ביום. הסכום המושקע הוא 30-34 אלף

לא משנה לי אם ידני או אוטומט אלא אם המחיר מצדיק את ההבדל

באותה הזדמנות אשאל אם יש חשיבות לסוג הגיר בטיפולים ותקלות (למשל אם להעדיף ידני כי הגיר הידני והקלאץ נוטים להתקלקל פחות ואם כבר כן אז הטיפול הוא זול מגיר אוטומטי)

חשוב לי שתהיה מערכת מעל הסבירה, ז"א דיבורית די חובה, ועלות אחזקה נמוכה (כולל טיפולים וביטוח לא קורעים)

הרכבים שחשבתי עליהם

מיקרה ידנית 2014 ומעלה

פיאסטה ידנית 2013 ומעלה

פנדה 2014 ומעלה

לא מעוניין ברכבי מיני למיניהם (אלטו 107)

תודה לעוזרים

Seat Ibiza SC 1.6, 105hp

פורסם

אם אין לך התנגדות לידני יש מגוון אופציות

פיאסטה אני ממליץ להתמקד ברמת גימור טרנד, האמביינט מגיעה ללא כיוון גובה למושב הנהג , וזה גרם לי לפסול אותה.

דאצ'יה סנדרו, רנו קליאו , סוזוקי סוויפט, פיג'ו 208 ברמת גימר אקטיב, קיה ריו, סיאט איביזה, סקודה פאביה, כולן דיי פשוטות ויעשו את העבודה לדעתי.

על המיקרה אני לא ממליץ, מושבים קשים ונסיעה לא נוחה , ומנוע לא ממש אפקטיבי אחרי הילוך שלישי (כן , גם ביחס למנועי 1.2 אחרים).

פורסם
אם אין לך התנגדות לידני יש מגוון אופציות

פיאסטה אני ממליץ להתמקד ברמת גימור טרנד, האמביינט מגיעה ללא כיוון גובה למושב הנהג , וזה גרם לי לפסול אותה.

דאצ'יה סנדרו, רנו קליאו , סוזוקי סוויפט, פיג'ו 208 ברמת גימר אקטיב, קיה ריו, סיאט איביזה, סקודה פאביה, כולן דיי פשוטות ויעשו את העבודה לדעתי.

על המיקרה אני לא ממליץ, מושבים קשים ונסיעה לא נוחה , ומנוע לא ממש אפקטיבי אחרי הילוך שלישי (כן , גם ביחס למנועי 1.2 אחרים).

רוב הרכבים שנתת לא עומדים בתקציב

בחירות בסיאט או סקודה לא עלולות להקפיץ את עלות הטיפולים?

Seat Ibiza SC 1.6, 105hp

פורסם

למען השקיפות אני מגיב גם כאן, שלחתי לך הודעה בעניין הפיאט פנדה שלי שיכול ותענה על צרכיך...

שוקל למכור נוכח אפשרות ממשית לרכישת קקטוס...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

רק לידע כללי, הפנדה היא מכונית מיני, המיקרה נחשבת סופר מיני, בפועל היא איפשהו בין מיני לסופר מיני.

פג'ו 208 היא רכישה טובה בתקציב, אבל גם פנדה או פיאסטה יהיו טובות. הייתי מציע להתחיל לחפש, ומה שתמצא במצב טוב - תרכוש. למיקרה אני פחות מתחבר ופחות ממליץ עליה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...