Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה לעזור טלפונית לאבא שלי. הוא אומר שהרכב שלו, יונדאי i20 שנת 2013 עם 80000 ק"מ לא מניעה לפעמים.

הרכב נבדק ע"י 2 חשמלאים שונים שבדקו את המצבר והטעינה ואמרו שהכל תקין. הם אמרו שאין אפשרות לאבחן את התקלה אם היא לא מתרחשת כאשר הרכב אצלם.

ברכב מותקן קודן ושלט נוחות של חברת הליסינג. עם 2 המפתחות התקלה מתרחשת ובערך פעם מתוך 10 פעמים הרכב לא מניע.

אין סטרטר בכלל.

אז השאלה אליכם היא איך להתחיל במציאת התקלה?

המשך ערב נעים

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

הקוד שהוא מקיש נכון, במשך עשר דקות הוא לא מצליח להיכנס.

האם כדאי להתחיל עם הקודן?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

אני סובל וסבלתי מבעית התנעה ארורה כזו אם כי אצלי כן היה סטרטר. פעם אחת זה היה חיישן קראנק שזו מחלה של האוטו הזה, פעם אחת באמת קודנית, ופעם נוספת שחוזרת על עצמה כל הזמן - אנטנה של האימובילייזר.

אם אתה באזור המרכז מציע לך לגשת/להתייעץ עם רמי שירותי רכב הוא מומחה לרכבי יונדאי (לא מורשה יבואן).

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מעדכן שהרכב נכנס למוסך רמי שירותי רכב ועבר דיאגנוסטיקה ללא ממצאים. רמי הציע להחליף מצבר ולראות האם התקלה חוזרת. אכן המצבר הוחלף ומזה חודשיים הרכב מניע תמיד ללא תקלות. גם אני ממליץ על מוסך רמי שירותי רכב!

פורסם

גם ב I20 של זוגתי היתה תופעה דומה. אחת לכמה ימים, פשוט לא היתה התנעה, כלום. לאחר כמה שעות היה סטרטר כאילו לא היה כלום מקודם. החלפת מצבר פתרה את הבעיה. כבר כחצי שנה מאז והתופעה לא חזרה.

• תוכן חדש...