Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מקובל להגיע לטיפול אצל מוסך יבואן ראשי, ולהביא חלפים בעצמי? לצורך העניין מדובר על שמן מנוע, את השאר אין לי בעיה שיספקו בעצמם.

הרכב לא תחת אחריות. טיפול שגרתי וקטן.

פורסם

בכללי לא חושב שזה הכי מקובל כי זה משהו שאתה יכול לעשות עצמאית גם להחליף ודרך אגב אם זה טיפול קטן שזה נשמע כמו טיפול בסגנון 10000 למה לעשות ביבואן יש לך מספיק מוסכים טובים שיגבו ממך בהרבה פחות.

פורסם

עפ"י החוק אם השמן עומד בתקן של היצרן, מותר לך להביא את השמן בעצמך. אם יאהבו את זה או לא - תלוי במוסך. ממילא רוב הרווח של המוסך הוא על העבודה, כך שברוב המוסכים לא נראה לי שיעשו מזה עניין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

על פי חוק מותר, בפועל ממש לא יאהבו את זה. הם מתייחסים לזה כמו ל-לבוא עם סנדוויץ' למסעדה.

פורסם (נערך)

תודה לכם על התגובות :)

אולי אוותר.

אגב הסיבה שאני בוחר להגיע ליבואן היא שפשוט.. יותר נוח לי.. וברור לי שעל זה אני אשלם, המוסכים שאני מכיר וסומך עליהם לא עובדים בימי שישי ומוסך היבואן עובד. מקווה שהחלפת שמן ופילטר ועוד פיצ'יפקס שרשמתי לי (מגבים שהמחיר שלהם זהה לחנויות בדר"כ, בדיקת עדכוני תוכנה [שיודעים לעשות רק שם], ופילטר מזגן + נורת חניה שסיוט להחליף לבד בפוקוס, מי שמכיר..) לא יעלו הרבה הרבה יותר מידי. בכל אופן אם הצעת המחיר תראה לי מוגזמת אוותר..

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם
עפ"י החוק אם השמן עומד בתקן של היצרן, מותר לך להביא את השמן בעצמך. אם יאהבו את זה או לא - תלוי במוסך. ממילא רוב הרווח של המוסך הוא על העבודה, כך שברוב המוסכים לא נראה לי שיעשו מזה עניין.

רבים ממוסכי טויוטה גובים 59 ש"ח לליטר לפני מע"מ.

בטיפול קטן הם מרוויחים על השמן יותר מהרווח על העבודה.

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

החוק אומר שעל המוסך לאפשר אספקת חלקים ע"י הלקוח.

אצלנו למשל - ניתן.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
רבים ממוסכי טויוטה גובים 59 ש"ח לליטר לפני מע"מ.

בטיפול קטן הם מרוויחים על השמן יותר מהרווח על העבודה.

5 ליטר שמן מוטוקראפט 5w30 במוסך יבואן פורד - 196.26. כפול ממחיר השוק.. אבל עדיין לא 59 לליטר לפני מע"מ.

כשאני רואה את המחיר הכפול אי אפשר שלא להרגיש "פראייר" אבל פשוט אין לי את האפשרות לבצע את הטיפול במוסך אחר..

פורסם
אז מה ההתעקשות עליו?

זאת בפני עצמה סיבה להביא משהו מבחוץ.

צודק, אבל לא יודע איך יתייחסו לזה שם, שלא ישנו את היחס שלהם כשיראו שהבאתי שמן בעצמי..

לפי מה שמרכז שירות שי-לי כתבו מעל אולי כבר אביא באמת שמן משלי וזהו.

טעות.

אל מה אתה מתכוון?

• תוכן חדש...