Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או שתלך לשי-לי לטפל

הלוואי, ואני לא ציני, הייתי מעדיף פי כמה וכמה לטפל אצל שי-לי אבל אני ירושלמי, רחוק לי..

וואוו יצא בשרשור הזה שאני מה זה עצלן :(

הייתי דוחה לשבוע הבא אבל זה כל כך מסובך שזה לא אפשרי. צריך לאסוף את הילד מהגן ב12:30, שישי הזה לא צריך לאסוף אותו אז אין לחץ, שישי אחרי-אחרי אני בחו"ל..

פורסם

פות"ש אל תשלה את עצמך,

זה שמוסך שי-לי (מוסך מורשה מאזדה פורד) מאפשר ללקוחות להגיע עם חלפים מהבית -

לא אומר שכל המוסכים כך.

רוב הסיכויים שינשרו לך כמה שערות מהראש/ירדו לך כמה ימים מהחיים כאשר תגיע למוסכים ותשמע מיטב המשפטים (נוסח "גם למסעדה אתה בא עם שתייה מהבית?").

אני אישית הייתי ''מטריח'' את עצמי לאור יהודה למוסך שי לי.

בהצלחה

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

לך תקנה איזה שמן שבא לך.

תבוא למוסך - תגיד לו - זה השמן שאני רוצה שתשימו לי.

יעשו לך פרצופים? יאללה ביי.

פשוט מאוד.

רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר.

פורסם

לסיכום, שלילי מול החיובי:

מוסך כללי:

+ מחיר

+ גמישות בחלפים (רכישה עצמאית)

- אמינות\ידע\מקצועיות (בפעם האחרונה שברו לי קליפס שמחבר את החצאית מתחת לדלתות ולקחו זאת בקלות ראש)

- חלפים לא מקוריים (אלא אם כן אני רוכש אותם מראש)

- זמני עבודה לא נוחים ואין אפשרות לקבוע תור

מוסך מרכזי:

+ אמינות\ידע\מקצועיות (מניסיון במוסך הספציפי עליו אני מכוון)

+ חלפים מקוריים בלבד

+ אפשרות לבדיקות נוספות שאין אפשרות לבצע במוסך כללי (עדכוני תוכנה למנוע\גיר\מולטימדיה, הוראות תיקון שאינם Recall שלא ידעתי עליהם)

+זמני עבודה נוחים, קביעת תור מראש

- מחיר

- גמישות בחלפים (רכישה עצמאית *למרות שע"פ חוק מותר לספק חלפים עצמאית)

לוקח בחשבון שפונקציית המחיר היא העיקרית, ורוב הסיכויים שהמחיר במרכזי יהיה כפול. אבל, אני מוכן להשקיע ברכב פעם בשנה ולצאת מרוצה.

*בטיפול הזה אין לי צורך בהחלפת בלמים\פלאגים מאחר וסגרתי את הפינה הזאת בטיפול שעבר (בלמים טובים לעוד שנה לפחות, פלאגים לכל חיי הרכב), רוב הסיכויים שבשנה הבאה הטיפול יהיה קטן יותר ויכלול רק שמן, פילטר שמן ואולי בלמים, ואז אשקול מוסך כללי.

שאלה לי - להבנתי מומלץ להחליף פילטר דלק (בספר הרכב מצויין שלא חייב אבל ניתן), האם ידוע לכם מהי ההמלצה הכללית? להחליף כל כמה X ק"מ\שנים? (לאו דווקא ע"פ דגם הרכב).

• תוכן חדש...