Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hyundai Getz 2008 - דרכים לשמר את הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב, ברשותי גטס 2008 1.4 עומדת על 164 אלף קילומטר.

נסיעה יומית שלי עם הרכב מסתכם ב - 150 קילומטר, טפו טפו אין בעיות, דואג לו, מטפל בו בזמן

ודואג תמיד להחליף חלקים מקוריים בלבד.

טיפול אחרון ביצעתי ניקוי מנוע EDT למי שמכיר, מאוד מרוצה אגב. וחשבתי בטיפול הקרוב לבצע ניקוי של בית המצערת, השאלה שלי האם אני יכול לעשות את זה מתוך כוונה לשמר או שצריכה להיות לי בעיה כלשהיא כדי לעשות זאת? כנ"ל לגבי ניקוי או החלפה של האינג'קטורים (בהתאם למצב).

תודה רבה, אשמח להצעות לשימור הרכב מלבד הטיפולים השוטפים.

פורסם

כל עוד אין בעיות מסויימות אל תיגע בכלום מלבד טיפולים שוטפים לפי הספר. כמובן שעל הדרך לבצע בדיקות כלליות של רמת הבלאי במיכלולים ולסדר בהתאם.

פורסם
כל עוד אין בעיות מסויימות אל תיגע בכלום מלבד טיפולים שוטפים לפי הספר. כמובן שעל הדרך לבצע בדיקות כלליות של רמת הבלאי במיכלולים ולסדר בהתאם.

מאור תודה על המענה, לניקוי בית המצערת הגעתי כי כאשר המנוע קר יש קפיצות סלד ל 2 טור למשך שתי דקות לפחות, השאלה האם זה מספיק מוצדק כדי לעשות את זה?

ולמה התכוונת בבדיקות כלליות של רמת בלאי במיכלולים?

יום טוב

פורסם

שהרכב קר על מנת להתחמם ולהגיע לטמפרטורה אידיאלית של עבודה הסלד מתחיל גבוה ויורד לנורמאל וזה מצב תקין. אם הסלד משחק במצב סרק למעלה ולמטה זה כבר דורש ניקוי מצערת אך לפי מה שאני מבין אצלך אין את המשחק הזה כך שהכל תקין. רמת בלאי הכוונה שמתי שעושים טיפולים שוטפים מרימים את הרכב ועל הדרך מיסתכלים על מיכלולי פרונט, מיתלים, גומיות, רפידות בלם, צלחות, צמיגים...וכו וכו...בדיקות שדורשות מאמץ לעיניים של 5 דקות ולא יותר.

פורסם
שהרכב קר על מנת להתחמם ולהגיע לטמפרטורה אידיאלית של עבודה הסלד מתחיל גבוה ויורד לנורמאל וזה מצב תקין. אם הסלד משחק במצב סרק למעלה ולמטה זה כבר דורש ניקוי מצערת אך לפי מה שאני מבין אצלך אין את המשחק הזה כך שהכל תקין. רמת בלאי הכוונה שמתי שעושים טיפולים שוטפים מרימים את הרכב ועל הדרך מיסתכלים על מיכלולי פרונט, מיתלים, גומיות, רפידות בלם, צלחות, צמיגים...וכו וכו...בדיקות שדורשות מאמץ לעיניים של 5 דקות ולא יותר.

מצוין, אם ככה אז כל טיפול זה נעשה. בנוגע למשחק עם הסלד כאשר המנוע קר, זה קופץ לטטר השני וחוזר למטה רועד לשניה וקופץ חזרה ל 2 ככה במשך דקה וחצי. אתה חושב שאולי בכל זאת כדאי לעשות ניקוי מצערת?

• תוכן חדש...