Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאיות פורד - חזרו לארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנות ה-80 וקצת ב-90 משאיות פורד היו די פופלריות בארץ, לאחר מכן הן פשוט..נעלמו.

אני לא זוכר שראיתי משאיות פורד לאחרונה ובכלל, מעולם לא יצא לי לנהוג על משאית פורד.

האמת שמחתי לאחרונה לראות שהופה, פורד חזרו לארץ, לראשונה ראיתי משאית בחיפה באיזור הנמל ואז ראיתי עוד 2 בצפון.

ושבוע שעבר איתי 2 משאיות פורד עם שלט "מבחן" עוברות ליד טירה.

העיצוב של המשאית שהביאו לארץ, נו שווין, לא להיט בעיני, קצת מוזרות.

יהיה מעניין לשמוע מה חוות הדעת של הנהגים, בנוגע למשאיות האלה, לאחר שיצברו קילומטראז' בארץ.

http://www.dmctrucks.co.il/

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יש גם בקריית גת מערבל בטון של פורד חדש עם לוחית צהובה.

בהתחלה לא זיהיתי את המשאית ואז ראיתי שהיא נקראת פורד קרגו - כמו הדגם שהיה אז.

קוריוז מעניין, חטיבת המשאיות הקלה בזמנו נמכרה לאיווקו והמחליפה נקרא "איווקו יורו קארגו".

הבנתי גם שאפשר לקבל את ה-F550 בהזמנה מיוחדת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ה-

F550 ניראית לי פשוט מיותרת בתור משאית פה בארץ.

נתחיל מכך שהיא ענקית בגודל, כלומר יותר קטנה ממשאית 7 טון אבל יותר גדולה מרכב 4 טון.

זה מזכיר לי כמו הסילבראדו שאנשים קונים, למשל קבלנים ואז הם מגלים שהם בעצם לא יכולים להיכנס בחניונים של אתרי בניה כי הרכב גדול מדי.

אי אפשר להתשמש איתו בתור פרייבט כי פשוט אין חנייה לדבר כזה גדול.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

הF550 מיובאת באופן סדיר עבור צה"ל (בין היתר בתור פלטפורמה לרכבים משוריינים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...