Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קורולה 2088 שעברה 210000 קמ עשיתי לפני כ500 קמ טיפול שבוא החלפתי משמן 10\40 שהבעלים הקודמים שמו ל5\30 שהומלץ לי ושכך כתוב בספר רכב לאחר כמאתיים קמ נדלקה נורת תקלה ובבדיקת מחשב (אנגי) היה כתוב שזה ממיר קטלטי השאלה שלי היא אם יתכן שהשמן החדש גרם לזה ואם אני יחזור לישן זה ישתפר ? או אם יש לכם המלצה אחרת וכן לגבי טסט אם הוא אמור לעבור במצב הזה!!! תודה מראש...

פורסם

שמן מנוע מומלץ הוא 5W30.

בלי קשר אחד לשני,

תקלת ממיר קטליטי "קופצת" הרבה לפני שממיר באמת נדפק, ברכב הספציפי.

אצלי תקלה נעלמה לכמה שנים טובות, לאחר מילוי K44, וחזרה שוב באזור 220KKM.

חפש מידע לגבי תקלה P0420

פורסם

תודה, מה לגבי טסט? אמור לעבור במצב כזה? נסיתי לכבות את התקלה ע"י ניתוק מצבר הרכב השתגע לאיזה 70 קמ (לא העביר הילוכים בזמן היה הרבה זמן תגובה בין לחיצה בדוושת הגז כ2 שניות עד שהטורים עלו וכן קושי מסוים בהתנעה) אחכ זה הסתדר אבל הנורה חזרה לאחר 200 קמ זה מוזר או הגיוני לאחר ניתוק מצבר?

פורסם

אם בבדיקת 4/5 גזים במבחן הרישוי השנתי (טסט) התוצאות יהיו לא טובות אז הרכב לא יעבור.

לפעמים הנורה דולקת ועדיין בדיקת 4 הגזים תהיה בגבולות המותר ואם הבוחן יבחין בנורה הדולקת הרכב יכשל.

לא לשכוח שאם הנורה דולקת קבוע ותקרה איזו תקלה אחרת לא תדע ממנה.

המסקנה - לבדוק, לאתר ולתקן.

בברכה - רפי לין

פורסם

לאחר ניתוק מצבר,היו רעידות קלות בעצירה בגלל סל"ד נמוך סברק.

זה מסתדר לאחר נסיעה אחת או שתיים.

פעם אחד התאפס כיוון הרמת חלונות, והיה צריך לעשות "לימוד" לכל חלון.

פרט לזה, רכב מתנהג רגיל, ללא שינוי.

מילוי K44 כבה את הנורה לכמה שנים.

ערכים בטסט היו נמוכים מאוד מהרף גם אחרי 220KKM

• תוכן חדש...