Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני רוצה להזמין סליל שעון עבור ניסאן טידה שנת 2008

אני מנסה לאתר את המק"ט.

נכנסתי ל-www.catcar.info

שמתי את המס' שילדה בחיפוש:

3N1*BCAC11*8L141563*

אבל משם הלכתי לאיבוד, איך אני מוצא את המק"ט של החלק?

תודה לעוזרים

פורסם

לידיעתך ולבאים שיחפשו:

קודם כל הסרטוטים לדעתי הנוחים ביותר הם של קיה יונדאי, שאר היצרנים קצת גורמים לך ללכת לאיבוד באמת.

אבל לגבי הסליל הגה - ראוי לחשוב שהוא נמצא בקטגורית הSTEERING אבל זו טעות, הוא רכיב חשמלי לכן הוא נמצא תחת קטגורית הSWITCH ביחד עם ידיות האיתות והמגבים.

אז במקרה שלך נכנסתי ל body electrical ומשם ל251 - switch והרי הוא לפניי

http://www.catcar.info/nissan/?lang=en&l=cmVnaW9uPT1lbHx8bW9kX2lkPT0yNHx8ZGlzYWJsZWRfZnRyPT0xfHxzdGFydD09MjAwNy0wMi0wMXx8ZW5kPT18fHByb2Q9PTIwMDctMTItMDF8fHN0PT03MHx8c3RzPT17IjEwIjoiTWFya2V0IiwiMzAiOiJCRFRBTEJBQzExRUdBQS0tLS1cLzNOMUJDQUMxMThMMTQxNTYzIiwiNDAiOiJCT0RZIEVMRUNUUklDQUwiLCI3MCI6IlNXSVRDSCJ9fHxmdHIxPT1TRUR8fGZ0cjI9PUhSMTZERXx8ZnRyMz09VklTSUF8fGZ0cjQ9PUFUfHxzZ19pZD09RXx8c2VjX2lkPT0yNTF8fHN1ZmY9PUF8fHBhZ2U9PTAwMXx8c3RhcnRncnA9PTIwMDctMDItMDF8fGVuZGdycD09MjAxMC0wMy0wMQ%3D%3D

255679u00a זה המקט, עכשיו בהצלחה לחפש

פורסם

תודה רבה על ההסבר, אבל המשתמש הממוצע ממש יכול ללכת לאיבוד.

וגם שאני ממש מנסה להבין כיצד לחפש, זה בעייתי.

תודה על העזרה - עם המק"ט מכאן אני אסתדר...

פורסם

זה בסדר, למדתי את זה דרך הת*ת מה שנקרא, חיפשתי וחיפשתי עד שהבנתי.

אתה מוזמן תמיד להתייעץ בהמשך.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה...

איך אפשר לדעת אם הסליל "תומך" בחיבור לבקרת שיוט,

כי הבנתי שכדי להתקין בקרת שיוט צריך שיהיה בסליל חיבור לזה.

תודה.

פורסם
סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה...

איך אפשר לדעת אם הסליל "תומך" בחיבור לבקרת שיוט,

כי הבנתי שכדי להתקין בקרת שיוט צריך שיהיה בסליל חיבור לזה.

תודה.

זה לא חיבור אלא צמה אחרת לעיתים (תלוי ביבואן וביצרן) או רק הוספת כפתור, יש סיכוי שהצמה כבר קיימת ואז תצטרך רק לחבר כפתור ומקסימום להחליף את הסליל.

איך תדע אם צריך להחליף סליל? כנס לCATCAR ותראה באילו אופציות הסליל תומך, תשווה מקטים ותראה אם המקט דומה.

פורסם

בקיה למשל זה כתוב בתיאור הפריט, כאן תצטרך לשחק עם ההגדרות של הרכב דרך הקטלוג הראשי, עד שתגיע לרמת אבזור שיש בה קרוז קונטרול, ולאחר מכו לבדוק את מקט הסליל.

פורסם

ומה אם באותה רמת אבזור יש גם עם קרוז קונטרול וגם בלי ?

כמו למשל: כאן וכאן שזה בעצם אותו דגםC11T

החלק הנוסף בסליל מתי שיש קרוז קונטרול הוא 25515M

עוד שאלה איך אני יכול לדעת איזה רמת איבזור יש לי,

ברשיון רכב לא מצאתי משהוא שמזכיר את הקודים שראיתי בCATCAR

תודה.

• תוכן חדש...