Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום המוצלח הזה.

אני חייל משוחרר טרי ומגיל 0 אוהב מכוניות.

לצערי בילדות לא פרקתי מכוניות ואופנועים ולא הייתי מעורב בפרויקטים מבורכים של שיפוץ מכוניות.

כמו שאתם יכולים להבין, אני רוצה להתחיל ללמוד, ממש מאפס את כל העולם שמתחת למכסה המנוע, מתחת לפלסטיקים ואת מערכות החשמל.

השאלה, איך מתחילים??

אני מחפש הכוונה, רעיון למה לעשות.

חשבתי ללכת לעבוד במוסך וגם גילתי שזה עבודה מעודפת על הדרך.

אשמח לדעתכם המנוסה והפחות מנוסה

תודה רבה מראש8)

פורסם

לך תלמד מדעי המחשב ואל תבזבז את הזמן. תוך 3 שנים תרוויח 20 לחודש כעובד ללא ניסיון ותוכל לשחק במכוניות כמה שאתה רוצה. או שתלמד מכונאות ובשיא הקריירה שלך תגיע ל10.

 

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

 המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

מכונאים לא מרוויחים הרבה והעבודה מלוכלכת, בתור עבודה מעודפת זה יכול להיות ניסיון טוב עם המקצוע.

הבעיה שאחרי זה אין לאן להתקדם, כי אין בארץ אפילו יצרן מכוניות אחד ובכלל התחום לא מפותח ואין תרבות מוטורית בארץ.

פורסם

ניפצתם לבחור את החלום אבל מבין אתכם..זה המציאות הכלכלית בתחום הזה לצערי! בכל מיקרה לחייל החביב...אם תרמה באמת להיכנס לתחום הזה כתחביב לא חסר חומרים ברשת כדי ללמוד...אפילו מועדפת זה רעיון מצוין בתור התחלה. אין לי בעיה אם אתה מאיזור חדרה שתצטרף לכל מיני עבודות ותיקונים שאני עושה על רכבים ותלמד ככה יופי יופי.

פורסם

לדעתי מקצוע מכונאות רכב בפריחה, המכוניות של היום ובטח בשנים הקרובות עם מערכות מחשב מתקדמות, טכנולוגיה ברמה גבוהה ויצטרכו אנשי מקצוע משכילים ומיומנים. כל מכונאי ה"החצר" יעלמו אט אט. צא ולמד אבל רק במכללה לתואר הנדסי או ברמה יותר גבוהה מהנדס. ולא בקורס של מספר חודשים

פורסם

אני נמצא במצב דומה לשלך,הצעה שלי לך היא לקנות איזה רכב ישן(לא ישן מדי) ולטפל בו בעצמך. תסתכל על המכלולים ועל כל סירטון אפשרי על הרכב שלך,כל פעם שתרצה לעשות משהו ברכב תעשה עליו מחקר מעמיק,תכין את הציוד המתאים וחלקי חילוף שאתה עלול לשבור בדרך(גם אם אולי לא תצטרך),ואל תזרוק את החלקים הישנים.עשה את העבודה לאט ותעצור ברגע שאתה נתקל בבעיה ותחזור לחקור. קנה ספר הינס מתאים לאוטו ומצא קטלוג של כל חלקי הרכב(יש אתר כזה לא זוכר את שמו).תצפה ביוטיוב בcrisfixit וericthecarguy והם כבר ידרדרו אותך לעשות דברים ולמצוא סרטונים על נושאים אחרים.

וההמלצה הכי גדולה שלי היא "תפחד מהרכב ותתנהג יפה" ברגע שאתה כבר לא מפחד ולא זהיר שם מתחילות הבעיות.ותקח את זה כתחביב diy וקח את הזמן עם זה.

לי אישית יש פיגו 206 שממש קל וכיף לעבוד עליה,אני עובד בזהירות כפולה כי זה גם הרכב שאני נוסע בו יום יום. היא אצלי כבר 3 שנים ללא מוסך (פרט לקלאץ שלא העזתי לעשות עדיין) ונוסעת מעולה (טפו טפו).

 

נ.ב אם אתה נתקע בבעיות יש פה את הפורום הזה ואפשר תמיד לקחת את הרכב למוסך אם לא מרגישים בנוח לעשות משהו.

 

Sent from my LG-D722 using Tapatalk

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות.

רוצה לחדד, כוונתי היא לצבור את הידע בתור תחביב וידע כללי לחיים, ולא לעסוק בזה כקריירה, ממש לא.

יש לי עכשיו חצי שנה בשביל הנושא ומכיוון שלקנות אוטו מעפן וכלים מתאימים עולה כסף (ולא מכניס כסף)

רעיון ההתלמדות במוסך קצת יותר קרץ לי.

מודה למאור30 על ההצעה אבל אני גר באזור המרכז ליד שדה התעופה, אם יש פה חברה שעושים פרויקטים ומוכנים שאצטרף אני מאוד מאוד אשמח, או בעלי קשר עם מוסך שצריכים עובד:wink:

×
×
  • תוכן חדש...