Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפי להגעת הסטינגר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מישהוא יודע מה צפי ההגעה של הסטינגר?

טלקר טוענים שאין צפי הגעה, אולם בכל כתבה הייתה עד היום נאמר שאמורה להגיע השנה.

2017 Type R

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע אם היא תגיע, בחו"ל היא מאוד יקרה, בארץ היא לא יכולה להתחרות על מחיר, במוו 330 e תהיה זולה יותר, לכן ההגעה מתרחקת.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

לא מסכים, יקרה ביחס למה ?

באופן כללי ה GT אולי יקרה מעט אבל יש את גרסת ה 2.0 ליטר טורבו הנעה אחורית שאמורה להיות מאוד תחרותית.

2017 Type R

פורסם

אם המחיר אכן יהיה באזור ה 300 כמובן שזה לא רלוונטי, אך המחיר של 220 דווקא יכלה להיות מאוד מעניינת.

לגבי ה 330E בזמנו שבדקתי אותה היו מאוד נוקשים מבחינת מחיר ולא היו מוכנים להוריד שקל, מאיפה המידע של 330E ב 250?

ב 250 בהחלט הייתי לוקח את ה 330E בלי לחשוב פעמיים אבל זה נראה לי לא הגיוני בעליל.

2017 Type R

פורסם

לדבריך פותח השרשור הנכבד - היבואן "טלקר טוענים שאין צפי הגעה".

אז מדוע אתה מצפה מחברי הפורום לקבל תשובה לשאלתך.

הנבואה ניתנה לשוטים אך לא נלקחה מהחכמים.

פורסם
אני לא יודע אם היא תגיע, בחו"ל היא מאוד יקרה, בארץ היא לא יכולה להתחרות על מחיר, במוו 330 e תהיה זולה יותר, לכן ההגעה מתרחקת.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

וזה די חורץ את גורלה.

היא יכולה להיות עדיפה על ה330e בכל פרמטר, אבל לך תשכנע את הקהל של ב.מ.וו לקנות קיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי בכל כתבה שהייתה עליה בארץ נכתב שיש כוונה להביא אותה.

ואני לא ככ מבין את ההשוואה ל 330E בכנות, עזבו רגע מחיר בצד.

אפילו בגרסה הפשוטה שלה הסטינגר זה 250 כ"ס (בערך) והנעה אחורית עם שלדה שעלפי כל הביקורות מתנהגת נהדר, באופן כללי ספורטיבית לא רעה בכלל.

ה 330E אולי הנעה אחורית אבל ספורטיבית היא ממש לא.

לטעמי בכל אופן יכלה להיות אחלה חלופה למי שברז או מיאטה קטנות לו מידי ו340 יקרה מידי ואני כבר לא מדבר על 240 שגם יקרה מאוד וגם 3 דלתות.

2017 Type R

פורסם

למרות שאני גם לא בטוח שההשוואה ל330e נכונה פה, אני כן חושב שאתה קצת מזלזל ביכולות שלה. אז אלא אם כן אתה חושב שסדרה 3 בכללי לא ספורטיבית בכלל (ומאחר והזכרת 340 כנראה שלא כך הדבר) לא ברור לי למה החלטת לבודד דווקא אותה.

לגבי השלדה של הסטינגר קראתי הרבה מאוד השוואות בעיקר ל430 /440 וA5 ובכולם ציינו שהיא טובה מאוד אבל כן נופלת מהן דינמית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

סדרה 3 בגרסאות מסוימות מעולה, אבל זה בדיוק העניין שזה רק בגרסאות מסויימות כאמור, למשל בזמנו בחנתי את ה 320I וכל קשר בינה לבין ספורטיבית הוא מקרי לחלוטין.

בעוד שהשלדה וההגה משובחים כל שאר הרכב מרגיש כאילו עושה טובה שבכלל מסכים להיכנס לפניה.

לאומת זאת הסטינגר אמורה להיות קודם כל ספורטיבית ורק אח"כ כל דבר אחר.

ואגב לגבי ה 330E ספציפית המשקל העודף פשוט הורס את הרכב לטעמי, מבחינה ספורטיבית כן ? לא באופן כללי, כי דווקא לשימוש יומי היא אחלה.

לגבי ה A5 ואללה לא יכל להסכים, אומנם הרכב נחמד באופן כללי אבל לא הרגשתי שום דבר מיוחד בטח שלא משהו שמאפשר השוואה ל 440.

למרות שאת זה אני יכל להגיד פחות או יותר על כל אאודי למעט גרסאות ה RS :)

אני מניח שהרכב שלי פשוט קיצוני מידי וכל מה שלא נותן הרגשה דומה פשוט מאכזב אותי...

בכל אופן אני חושב שכן יגיעו ארצה גם אם בכמויות קטנות, נחכה ונראה :)

2017 Type R

פורסם

שמע הכל יחסי, ואתה בכל זאת נוהג ברכב שהוא במהות שלו רכב ספורט. אני חולק עליך לגבי הב.מ.וו גם מה שאמרת לגבי ה320i וגם לגבי ה330e שבה אני מתנייד בשנה האחרונה. לא אומר את זה כי אני נוהג ברכב, (ממש ממש לא) אבל השפעת המשקל הנוסף על התנהגות הרכב זניחה, ואפילו מפתיעה אותי כל פעם מחדש כי ציפיתי שזה כן ישפיע (למרות שכמעט כל מבחן שקראתי עליה לפני הרגיע אותי מבחינה זו). מעבר להתנהלות היומיומית שלי, בדקתי את היכולות הספורטיביות שלה לא מעט והיא אף פעם לא איכזבה. שוב, הכל יחסי כן, היא לא TypeR ולא אמורה להיות (מצד שני ההנהלות היומיומית איתה הרבה יותר נעימה).

בכל אופן סטינו קצת מהנושא... :)

בחזרה לסטינגר, ולענייני משקל, קלה היא לא. שוקלת בן 1650-1840 קילו בהתאם לדגם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...