Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב 7 מקומות יד שניה, והציעו לי סיטרואן C4 פיקאסו שנת 2013 עם 89 אלף קילומטר מהשכרה.

אני יודע שמדובר בדגם "הבעייתי" עם בעיות אמינות במנוע, אבל מה שהיה אטרקטיבי בעיני בהצעה היה אחריות ל-3 שנים (או 40 אלף קילומטר, שעקב כך שזה רכב שני במשפחה זה יהיה בעךר אותו דבר אצלנו) לגיר ולמנוע + אחריות לשנה (או 20k) למגוון רחב של מכלולים.

בנוסף הוא עושה טיפול 100 אלף על חשבונו, וצמיגים חדשים.

המחיר שהוא דורש הוא 42 אלף.

2 שאלות:

1. אשמח לשמוע מה דעתכם על ההצעה ועל מה צריך לשים לב ודגש במו"מ

2. עד כמה המנוע הזה הוא בעייתי - האם הדעות חלוקות עליו או שהוא בעייתי ברמה שלא שווה לי בכלל להיכנס לזה כי ב-3 שנים הקרובות אהיה כל הזמן במוסך וחבל על הזמן והטירחה?

פורסם

זה מנוע בעייתי. נקודה. לא שמועות ולא נעליים. זה לא שכל חודש תיכנס למוסך, אבל יש סיכוי שכל שנה, ושזה יגמר כל פעם בלפחות ארבע ספרות.

בנוסף למנוע, יש לו גיר רובוטי. אם אתה מתעקש על PSA עדיף כבר לחפש 5008 שלפחות הגיע עם גיר נורמאלי.

תבדוק מה בדיוק כוללת האחריות למנוע: טורבו, שרשרת תזמון (טיימינג) משאבת דלק. למיטב ידיעתי אלו חלקים בעייתיים, שכנראה לא יהיו מכוסים באחריות.

נסה לחפש גראנד סניק (או סתם סניק, אם לא צריך שבעה מקומות) מ-2011 וצפונה. יהיה אמין יותר (אבל יותר בזבזן בדלק).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

המנוע הבעייתי הוא הבנזין.

אם מדובר במנוע דיזל עם תיבה אוטומטית (פלנטרית, יפנית) - רוב הביקורות הן חיוביות.

פורסם

אני לא חושב שיש כזה בשנתון הזה (2013). לדעתי הדיזל הגיע רק בדגם החדש (2014 וצפונה).

אני מסכים איתך

פורסם

אכן - מדובר בגרסא עם הגיר הרובוטי והמנוע בנזין

קיבלתי את חוות הדעת שלכם בנוגע לבעייתיות של המנוע והגיר.

בהינתן וסוגיית האחריות היא רחבה על כלל המכלולים שציינתם - המחיר לאוטו כזה מהשכרה עם קילומטראז' כזה הוא סביר?

פורסם

לדעתי, לרכב השכרה זה מחיר גבוה.

השאלה העיקרית מעבר למחיר היא האחריות. במקרה הזה היא יכולה להיות שווה לא מעט כסף, אבל אני בספק אם כשתגיע לממש אותה לא תתקל במפח נפש - לך תדע איזה תירוץ ימצאו כדי להחריג בדיוק את מה שיתקלקל, או באיזה מוסך יתקנו ובאיזה חלקים ישתמשו. זה לא רכב שכדאי לתקן בכל מוסך.

שוב, במקומך הייתי מחפש גראנד סניק ישנה בשנה-שנתיים, ואם אתה מתעקש על PSA אז 5008.

אל תשכח גם שיהיה לך מאוד קשה למכור את הרכב בעוד כמה שנים.

אני מסכים איתך

פורסם

למיטב הבנתי הבעיה העיקרית הייתה במכלול הטייינג במנוע הספציפי הנ"ל, ובחלק מהרכבים היבואן ביצע ריקול שקט והוחלף המיכלול לדגם משופר שלמיטב זיכרוני פתר את הבעיה.

באופן אישי אני הייתי הולך על הגראנד סניק , קשה מאוד למצוא את הרכבים הללו עם נסועה סבירה...אם תמצא זה רכב פשוט מעולה למחירו ולתמורה שהוא נותן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...