Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, עשיתי חיפוש וראיתי שהנושא האחרון היה לפני יותר משנה וחצי.

1. מישהו מכאן משתמש?

2. הבנתי שיש סוג בסיסי ויש את ה- Paper white שהוא מהווה שדרוג עם תאורה מובנית למקומות חשוכים.

3. מאיפה מזמינים? אני רואה שההזמנה מאמזון חסומה ולא ניתן לשלוח לארץ.

אשמח לחוות דעת כללית על המכשיר.

תודה!

פורסם

לי יש את הקינדל הבסיסי (ללא תאורת רקע), רכשתי בארה"ב מאמזון. מכשיר מצויין.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לי יש, אני משתמש הרבה שנים והם מצויינים.

בימינו הפייפרוייט ככ יוצר טוב מהרגיל שהוא ללא ספק הבחירה הנכונה.

בין התאורה לחדות מסך אין מה להשוות בחווית הקריאה לדעתי.

אני גר בארהב אז...

את כל הסיבות למה להשתמש ויתרונות כבר יש לך במושא ההוא

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם לי יש את הרגיל (קינדל4) ובסך הכל אני מרוצה אבל יש כמה חסרונות שיש לקחת בחשבון:

1. קינדל לא ממש אוהב קיבצי PDF. זה אפשרי לפתוח קיבצי PDF אבל סופר לא נח לקרוא אותם. אישית לי יש המון ספרות מקצועית בקיבצי PDF שמאוד הייתי רוצה לקרוא על הקינדל - זה לא ישים. ישנם כלים שממירים קבצי PDF לפורמט של קינדל, זה עובד על קבצים פשוטים, כמה שהקובץ מסוגנן יותר (הערות שוליים, footnotes, תיבות טקסט באמצע העמוד וכו') כך זה עובד פחות טוב.

2. התמיכה בעיברית לא מושלמת, אישית לי פחות אכפת מזה, אבל מי שכן בונה על זה עלול להתאכזב מעט. אולי זה השתפר בגירסאות מאוחרות יותר, הקינדל שלי די ישן.

היום התחילו לצאת קוראים דיגיטאלים מבוססי אנדרואיד שלדעתי נותנים פתרון טוב יותר מבחינת גמישות הפורמטים אותם הם מציגים. אם הייתי מחפש קורא דיגיטאלי היום, הייתי בודק אותם בייסודיות, למרות המחיר הגבוה שלהם.

יום טוב גם לך

פורסם

לי יש את הרגיל, מעולה מבחינתי למעט התוכן המוגבל בעברית. את רוב הספרים בסגנון שאני אוהב אין בגירסה לקינדל (ספרי מתח מתורגמים), מה שיש זה בעיקר ספרים של סופרים ישראלים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לי יש KOBO GLOHD, מומלץ בחום. הוא מבוסס על מערכת הפעלה פתוחה ולא סגורה כמו בקינדל.

החיסרון היחידי הוא שלא מוציאים כמעט ספרים בעברית בפורמט EPUB .. אולי זה ישתנה בעתיד.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מצטרף להמלצה על KOBO. קניתי KOBO AURA עם מסך גדול - מכשיר מעולה.

לא יודע לגבי ספרים בעברית, אבל כל הפורמטים הפופולאריים ברוסית תומך ללא שום בעיה אחרי עדכון תוכנה (אוטומטי).

מה שאני לא אוהב בקינדל זה מסך יותר מידי קטן לטעמי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי Kobo 6 והוא ממש לא מוצלח.

נתקע המון ודורש איפוס, סוללה מתרוקנת בן לילה בלי סיבה. באגים מוזרים כאלו.

כשהוא לא נתקע הוא עושה את העבודה סה"כ בסדר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לי יש paperwhite שאצלי כבר איזה 5-6 שנים. עובד מעולה, הבטריה מחזיקה שבועות שלמים (אני קורא כל יום בין 20 דק' לשעה).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...