Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב SUV חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מעוניין לקנות רכב SUV (ג'יפון) חדש בטווח מחירים של 140-150Kפלוס מינוס

הדברים החשובים לי לפי סדר יורד:

1. חסכוני בדלק - אני נוסע 120 ק"מ ביום לעבודה.

2. בעל תא מטען גדול שיתאים לעגלת תינוק ודברים נוספים.

3. מרווח יחסית מאחור ושיהיה נוח לכניס 2 ילדים.

4. שיהיה לו שוק.

חשבתי על ה- סיאט אטקה/ ניסן קשקאי/ מיצובישי אקליפס

אשמח לכל המלצה והכוונה.

תודה מראש

פורסם

מבין המתמודדות שהצעת, הקשקאי בגרסת הדיזל יהיה הכי חסכוני, המיצובישי לא ממש והאטקה בינהם.

לאטקה תא המטען הגדול ביותר (510 ליטר) לעומת 410 ליטר בקשקאי, ולמיצובישי תא מטען קטן יחסית, כנראה קורבן לעיצוב שלו.

בשביל מיצובישי עם תא מטען גדול, עדיף כבר לבדוק אאוטלנדר חמישה מושבים.

פורסם

גם הנירו שווה בדיקה ויהיה זול יותר

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אני הייתי בודק את הנירו אבל מחוץ לעיר דיזל יותר חסכוני ובק"מ כזה אני מאמין שיש גם נסיעה בין עירונית.

הקשקאי אופציה נחמדה, יש לו אבזור בטיחות מקורי והוא נראה טוב. הגיר הרציף שלו פחות נעים תחת מאמץ והוא גורם להמון רעש מכיוון המנוע.

לפיג'ו 3008 יחידת הנעה נעימה יותר, לי הוא הרגיש מרווח יותר ורמת האבזור דיי דומה.

פורסם

עם 520 ליטר לפיז׳ו גם תא מטען הגדול מבין כל האופציות שהוזכרו כאן. משמעותית יותר מהקשקאי והנירו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לטעמי בגירסאת הדיזל ה 3008 עדיפה משמעותית על המתחרות שלה, שלא לדבר על איכות תא הנוסעים המושב והאוירה ברכב דבר שמאוד חשוב למי שנוהג 120 ק"מ על בסיס יומי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אחדד - אני נוסע על בסיס כמעט יומי סך הכל 120 ק"מ הלוך חזור קריות - קיסריה.

ככה שבחישוב שנתי, אני מעריך שמדובר על כ-35,000 ק"מ בשנה.

פיג'ו 3008 אכן נראה טוב, אבל הירידת ערך שלו פשוט מטורפת...

לגבי הנירו - פחות אוהב את ההיברידיות מסיבות כאלו ואחרות.

אני מחפש רכב שיהיה שקט יחסית בנסיעה במהירות גבוהה,זריז, שיהיה חסכוני יחסית (גם 1ל-17/18 מבחינתי זה סביר), עם תא מטען שתיכנס אליו עגלת תינוק בקלות וכמובן שיהיה עם מערכות בטיחות מתקדמות.

לכן חשבתי על האטקה, שנראה שעונה בגדול על הצרכים הללו, מה אומרים?

כמו כן, מתי אמורה להגיע לארץ הסקודה קארוק? האם כדאי לחכות ולבדוק אותה?

תודה,

פורסם

אני בספק אם האטקה תעשה לך 1/17-18.

ירידת ערך מטורפת יש לכל רכב חדש.

אם ירידת ערך זה מה שמדאיג אותך אולי תשקול לרכוש רכב בן שנה-שנתיים שכבר ספג את רוב המכה.

אני אישית הייתי הולך על ניסאן אקסטרייל בת שנה שנכנסת בול בתקציב שלך.

פורסם

סקודה קארוק כבר ממתין בנמל, סביר להניח שיושק אחרי החג.

לגביו ולגבי האטקה קח בחשבון עלויות אחזקה גבוהות מהמתחרים, במקרה שלך כשנדרשים לשני טיפולים תקופתיים בשנה זה הופך להיות משמעותי יותר.

שמירת הערך של פיג'ו 3008 עדיין לא נבחנה, רץ כאן שרשור במקביל עם שלל טיעונים אך בשורה התחתונה הדגם הנוכחי חדש ולא מזכיר במאומה את הקודם, בסוכנויות הוא זוכה לביקוש טוב משמעותית ובאופן כללי הרכב מציג תמורה טובה למחיר וחבילה מאוד מוצלחת ביחס למתחרות יחד עם אריזה מאוד אטרקטיבית - מה שקשה מאוד לומר על הדגם הקודם. אני ממליץ לך לתת לו ניסיון בנסיעת מבחן לפני שאתה פוסל אותו.

אופל גרנדלנד אמור אמור להגיע לארץ בקרוב, הוא מבוסס על ה-3008 וסביר להניח שיציע יחידות הנעה דומות. המחיר כרגע בגדר נעלם אבל אולי שווה להמתין.

בנוגע לצריכת הדלק, לצפות ל-17-18 ק"מ לליטר מרכב בנזין סטנדרטי זה לא מציאותי לדעתי, אני לפחות לא הצלחתי להגיע לצריכה כזאת עם שלל רכבים שנהגתי בהם בשנה האחרונה ולכן לדעתי הכיוון שלך צריך להיות היברידי או דיזל.

בנושא ירידת הערך גם ככה רכב עם נסועה גבוהה מקבל הפחתה במחירון וגם זוכה לביקוש נמוך יחסית בשוק המשומשות וזה מביא להפחתה נוספת במחיר בכדי למכור.

פורסם

לפי כמות ה3008 שהתחלתי לראות בזמן האחרון אין ספק שהיא משמעותית פופולארית מהקודמת.

לאמא שלי כבר שמו פתק אם היא רוצה למכור, ביותר מהזדמנות אחת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קיבלת פה יופי של סקירה ותשובות.

נראה שעניין צריכת הדלק הוא המשמעותי ביותר אז כיוון ההיברידיות זה הכיוון הכי טוב.

מי שנוסע 120 ק"מ ביום צריך גם לחשוב על הבטיחות..בלי לפתוח עין. הנירו נראה הבחירה הכי הגיונית אם ככה.

למה אתה נגד ההיברידיות?

הי,

מעוניין לקנות רכב SUV (ג'יפון) חדש בטווח מחירים של 140-150Kפלוס מינוס

הדברים החשובים לי לפי סדר יורד:

1. חסכוני בדלק - אני נוסע 120 ק"מ ביום לעבודה.

2. בעל תא מטען גדול שיתאים לעגלת תינוק ודברים נוספים.

3. מרווח יחסית מאחור ושיהיה נוח לכניס 2 ילדים.

4. שיהיה לו שוק.

חשבתי על ה- סיאט אטקה/ ניסן קשקאי/ מיצובישי אקליפס

אשמח לכל המלצה והכוונה.

תודה מראש

פורסם

ממליץ להמתין כמה ימים להשקה של האופל גרנדלנד, אם מבחינת תמחור הוא יהיה אטרקטיבי שווה לעשות עליו נסיעת מבחן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפי אתר משרד הרישוי יש טורבו דיזל זהה לשל ה-3008 ויש גם 1.2 ליטר בנזין עם 130 כ"ס.

הסתכלתי רק על הדגמים הבסיסיים והם בקבוצת רישוי 4 כלומר מעל 144 אש"ח. מעניין לראות מה יהיו הבדלי האבזור.

• תוכן חדש...