Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב SUV חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל גרנדלנד הושק היום.

נראה שב 140K מקבלים חבילה שמאוד מתאימה לפות"ש.

מנוע 1.2 3 צילינדרים המוכר של פיג'ו.

אבזור גבוה כבר ברמת הבסיס.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

השאלה איזה יתרון יש לה על הפיז׳ו? לפי המבחנים בחו״ל לפחות הפיז׳ו יצאה כשידה על העליונה בכל ההשוואות. מצד שני אני מניח שיש כאלה שיעדיפו את העיצוב הפחות עתידני באופל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ואת העובדה שהיא "גרמניה" (מיוצרת בצרפת)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא חושב שמי שמציין את האטקה כמתאימה לצרכיו יכול להגיד שה-3008 לא.

מהיכן הגעת למסקנה שירידת הערך של הפיג'ו תהיה גבוהה משל הסיאט?

3008 דיזל היא הבחירה הנכונה עבורך.

אם אתה חושש, אז מהאופציות שהזכרת, ניסן קשקאי דיזל הוא המתאים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מהשלושה הדגם המתקדם ביותר הוא הסיאט, אבל גם איתו לא תקבל צריכת דלק של היברידי, כולל חלק מיחידות הדיזל, בצרכים שציינת הייתי בודק גם את הנירו, יהיה לך יותר זול, יותר אמין מהם, וכולל הרבה מרכיבי בטיחות מקוריים שאין באחרים. נכון לא ציינת היברידי, אבל לפי הצרכים אני חושב שזו אפשרות טובה.

פורסם

לגבי האטקה, ראשית צריכת דלק של 17 קמ"ל לא תקבל פה..

שנית , כבעל גטה עם גיר DSG אני יכול להגיד לך שאת הנבלה הסרוחה הזו בדמות הגיר הזה לעולם לא אחשוב אפילו לקבל לבעלותי.

אני זוכר את התלונות על ה AL4 ... , הגיר הזה גרוע עשרות מונים, איטי , מבולבל , בועט , רץ קדימה ולא מגיב לבקשות עדינות להורדת הילוך.. בקיצור למה צריך את הצרה הזו ??

לטעמי כל רכב אשר מצויד ב DSG בארץ אינו ראוי , אמירה חריפה ? , יכול להיות אבל כסובל יום יומי מהגיר הזה אני בהחלט יכול להעיד על טיבו אצלי ואצל אחרים בחברה בה אני עובד.

חייב להגיד שבמדינות אירופה הגיר מתנהג באופן שונה לחלוטין..., מזא אויר, כיול שונה , לא ממש יודע אבל שם זה עובד, פה זה פשוט לא מתפקד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...