Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש תקתוק בפורד SMAX 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מדובר בפורד Smax 2009, עם מנוע אטמוספרי.

התחילו רעשים חזקים ולא נעימים שקורים מדי פעם ורק כשהרכב חם.

לא חסרים שום נוזלים לרכב, הוא לא מתחמם ושום דבר מהסוג הזה.

במוסך מקומי (פחדנו לנסוע ככה אז נכנסנו למוסך הכי קרוב) נאמר שמדובר ככל הנראה בתושבות מנוע שצריך להחליף.

טרם הוחלפו התושבות, מאחר ומדובר בהוצאה די גדולה.

האם לדעתכם תושבות באמת יכולות לגרום לרעש שבא בסירוגין ונשמע כמו תקתוק?

יש לציין כי רעידות אין והרכב עובד רגוע מאוד בכל מצב.

תודה לעונים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תודה על התגובה מאור :)

כשהרעש יחזור, אנסה להקליט ולהעלות ובמקביל לטוס למוסך כדי שגם הם ישמעו.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • ספונסר פורום
פורסם

הרעשים נשמעים במצב מסויים? (לחיצה על גז? עמידה? סיבוב הגה?)

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אממ, כן.

כשזה קרה, זה קרה בסל"ד גבוה, ללא סיבובי הגה וכו'.

ניסיתי לשחזר את הרעש, ללא הצלחה מספר פעמים.

כרגע אני מחכה שהרעש ישוב.

פורסם

תודה על העצה מאור, ניסיתי הרעש מסרב לחזור על עצמו :shock:

ממש מוזר, זה לא היה רעש שאפשר להתעלם ממנו.

פורסם

לא כ"כ הרעש היה קצת שונה. קשה לתאר.

אם הרעש יחזור אני אנסה להקליט אותו.

• תוכן חדש...