Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

scan00025rt.jpg

הכתבה היא על הבעל של עופרה שטראוס שהוא נתפס כמה פעמיים על מהירות מופרזת ולא נשלל ממנו הרישיון , ככה זה במדינה שלנו עם קצת כסף אפשר לעשות הרבה דברים

יום טוב לכולם

פורסם

מה אוכל אותך? שהבנאדם הצליח להסתדר בבית המשפט? כ-ו-ל-ה שילם לעו"ד כמה שקלים והסתדר. זה לא צריך להפריע לאף אחד (אפילו להיפך)

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

כן..ככה זה.

ואותי עוצרים לביקורת בכל הזדמנות.

348 קמ'ש?!

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
כן..ככה זה.

ואותי עוצרים לביקורת בכל הזדמנות.

348 קמ'ש?!

עורך העיתון לא חשב שהכתבה קצת מופרכת?

ג'יפ בכביש ארצנו?

לא מדובר בדיאבלו(וגם אם כן היה קשה לי להאמין לגבי המהירות)

פלויד.

148 פלויד, 148.... :-)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

טוב לאחר קריאה בעיתון עצמו..

אוותר לכם.

פלויד.:wink:

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
מה אוכל אותך? שהבנאדם הצליח להסתדר בבית המשפט? כ-ו-ל-ה שילם לעו"ד כמה שקלים והסתדר. זה לא צריך להפריע לאף אחד (אפילו להיפך)
שום דבר לא אוכל אותי תאמין לי מפרגן לו ואני מכיר עוד כמה אנשים שהיסתדרו ככה זאת אומרת שילמו לעורך דין הרבה כסף וזה לא מפריע לאף אחד, שיעשה עם הכסף שלו וישלם כמה שהוא רוצה למי שהוא רוצה.

אבל חבל .

כי יש אנשים שאין להם את הכסף הזה והם נדפקים ונדפקים חזק.

פורסם

כמה כבר צריך??? מי שנוסע מהר צריך לקחת את זה בחשבון. ממוצע תפיסה על מהירות זה פעם בשנתיים נגיד. 1000$ נזק לתפיסה. זה 40$ לחודש. שווה לכל נפש. תעשו הוראת קבע בבנק לחיסכון עבור זה. פשוט בגלל שאנשים מתקמצנים על הכסף הזה, ואין להם (לכם) כח להאבק בדוחות מהירות אז נוצר המצב הזה. אם כל אחד היה עושה משפט על כל דוח מהירות, נילחם חזק במערכת, המערכת הייתה עוזבת אותנו לנפשנו.

מי שאשם זה אנחנו (אתם בעצם, אני מוציא את עצמי מהכלל הזה). אלה שלא נילחמים.

שם השוטר מחכה...

פורסם

בתור אחד שמכיר אותו , יש לו X5

3 ליטר.

עם 2 בליינדרים מקדימה.

יחסית האוטו שלו עגלה :)

וכן הוא נוהג כמו משוגע, אבל קצת כסף עושה טוב לכולם :)

ואני באמת לא מבין למה הקנאה אוכלת אתכם שהבן אדם הצליח לצאת מזה...

הרי כל אחד מכם שנתפס או היה נתפס , היה מנסה כל דרך אפשרית לצאת מהמצב.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

תסכים שהיחס בבתי משפט כלפי אנשים אמידים(בלשון המעטה) הוא קצת... איך נאמר....

"מכור" או "מקל"....

למה לעזאזל השר הדוס הזה שתפסו אותו על איזה 220 עם מאזדה 6 יצא בשקט ואמרו שפתאום "הממל'ז לא היה מכוייל וטעינו במדידה"? אם אותי היו תופסים על מהירות כזאת אני בטוח שלא היו ממהרים אחרי יום לפסול את הדו"ח ובטח ובטח שלא ביוזמת המשטרה עצמה....

יום טוב

פורסם

בגלל זה אמרתי , שאם יש לך כסף , אתה מסודר.

תאמין לי שאף שופט לא מכיר את עדי אישית , ולא מסתכלים עליו באור שונה.

מסתכלים רק על הכסף, הכסף שהולך לסניגור וכל הקומבינות מבפנים ...

יש לו קלף חזק, אז למה לא לנצל? שיהיה לו לבריאות!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

היו מתנהגים איתך בדיוק אותו דבר. אני מכיר את המקרה של הח"כ מקרוב, ואני אומר לך שהמשטרה נחלצה מפדיחה גדולה. מה שעשה הבחור בכתבה הנ"ל הוא מאוד פשוט וכל אחד יכול לעשות את זה. הוא התחיל (או העו"ד שלו התחיל) להיכנס בממל"ז. מכיוון שהתביעה חוששת מפס"ד תקדימי בעניינו וכאשר היא רואה שהנתבע מתעקש (בצורה מסודרת, עם טיעונים וראיות שרק עו"ד טוב יכול להעלות) היא עושה צעד אחורה ומציעה הסדר כלשהו המקל עם הנהג - העיקר שיירד מדיון עקרוני.

אם המשטרה הייתה ממשיכה עם הח"כ הווסקאר היה נופל כבר באותו משפט. והוא עוד יפול. עליי.

שם השוטר מחכה...

פורסם

הבעיה שזה יהיה אותו הדבר גם אם הוא יהיה מעורב בתאונה עם נפגעים/הרוגים(אני מדבר על תאונה באשמתו כמובן), והוא יצא מזה בזול בגלל שיש לו כסף, ואותו הדבר אם הוא יסע 5 שנים בלי טסט או יעבור באדום ויסכן אותי ואותך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...