Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה אתם נלחצים כלכך הרבה... גם אני נתפסתי 3 פעמים על מהירויות שחלקן יותר גבוהות מ 148 .. והעו"ד הכלי שלי הוציא אותי עם קנס בלבד... ואני בטח לא היחיד אתם יודעים ...

ולי אין הרבה כסף... העו"ד שלי לא לקח לי הרבה... סביר להניח שלשטראוס כן לקחו כי יש לו .. :)

פורסם

אם כל אחד שייתפס על מהירות ייבקש להישפט בבית משפט וייוצג על"י עורך דין, אף אחד לא ייתפס יותר על מהירות.

תחשבו על זה , כל השוטרים שנתנו דו"ח ביום מסויים יצטרכו לבוא ולתת עדות על כל דו"ח שהם נתנו.

תחשבו כמה זמן לוקח לכתוב דו"ח וכמה זמן לוקח לבוא לבית משפט ולתת עדות.

ככה נרוקן את הכבישים משוטרי תנועה ואולי המשטרה תבין שכדאי לה להתעסק בעבירות רציניות ולא בשטויות.

פורסם

כמה שזה נכון.

כל משפט כזה לוקח לשוטר לפחות שלוש שעות וכנראה יותר (להגיע, לחזור, לתת עדות).

ואני כבר לא מדבר על התובעים המשטרתיים וכו'.

תחשבו שאם לכל שוטר היו הולכות שלוש שעות על כל דו"ח, הוא לא היה נותן יותר משלושה-ארבעה ביום.

המערכת הייתה קורסת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קודם כל שמר, תודה שהבאתה אותי בטור דוגמא, הלוואי ובקרוב,אינשאללה, יהיה לי פרומיל ממה שיש לשטראוסים.

לענייננו, אני לא מבין על מה אתם מתבכיינים, לא מדובר חס וחלילה על שוחד אלא על האפשרות הכלכלית לשכור עו"ד/ עו"ד מעולה/ צבא של עו"ד מעולים.

על זה מושטתת המערכת השיפוטית.

מי שיש לו כסף יכול להביא עו"ד יותר טוב שסביר להניח, שיוציא אותו בנזק יותר קטן ואין מה ליילל על עשירים שמקבלים יחס שונה, זה לא 100% נכון (וגם לא 100% טעות).

למה הדבר דומה,בואו נעשה תחרות מבאר שבע- לצפת והזוכה מקבל מיליון שח.

תבוא סבתא משדרות עם כרטיסיית אגד.

יבוא סטודנט מב"ש עם 205 ג'וניור שנת 91.

יבוא תעשיין מעומר עם ג'יפ מרצדס

ואחרון, יבואן פיאט עם הפררי שלו.

מי ינצח? עוד פעם תייללו שכסף הולך לכסף ורק לעשירים טוב?

כנ"ל בבתי המשפט.

מי שזה לא מוצא חן בעיניו, נדמה לי שיש איפה שהוא בעולם עוד איזה חור קומוניסטי, אתם מוזמנים להגיש בקשת הצטרפות.

למען גילוי נאות, אינני עשיר, אפילו לא עמיד, אני לא בא ממשפחה עם כסף, כלום!

הצלחתי ,בעמל כפי, לחסוך שקל לשקל והיום אני הבעלים הגאים של 205 GTI שנת 92(ועוד כמה דברים):-P

כבוד,לא?

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הוא עשה את זה בדרך הקשה: התחתן עם הבת של הבוס . ולעשות את זה עם אחת כזו כל לילה

זה עונש מספיק כבד ,רדו ממנו

.I'm a blocked user

פורסם

:-D מה שנכון.

חבר'ה, מפריע לכם שמי שיש לו כסף יוצא בזול? אז לכו תעשו כסף בעצמכם.

אל תראו בזה דבר רע, תראו בזה הזדמנות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גם אני ראיתי את זה על הבוקר.

גם אני אמרתי "חתיכת בן זו__ה מליאן שקנה את הבית משפט"

אבל אז עצרי רגע

חשבתי.

ואמרתי, ואללה?

יש פה תקדים!

אם ככה, זה עובד לטובת כל מי שנוסע מהר.

** את הדעות הפוליטיות אפשר לשמור למקום אחר **

והמסר הסופי:

אין דין ואין דיין.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ככה זה במדינה שלנו, שיש כסף אז יש עורך דין טוב

שיש עורך דין טוב אז יוצאים עם הרישיון ביד אבל עם פחות כסף בכיף (מה שלא נראה לי יזיז למשפחת שטראוס).

(נשמע קצת מצחיק 148קמ"ש מהירות מופרזת:roll: ) בחו"ל צוחקים עלינו , טוב נו הכבישים של הארץ ובלה בלה....

פורסם
אם כל אחד שייתפס על מהירות ייבקש להישפט בבית משפט וייוצג על"י עורך דין, אף אחד לא ייתפס יותר על מהירות.

תחשבו על זה , כל השוטרים שנתנו דו"ח ביום מסויים יצטרכו לבוא ולתת עדות על כל דו"ח שהם נתנו.

תחשבו כמה זמן לוקח לכתוב דו"ח וכמה זמן לוקח לבוא לבית משפט ולתת עדות.

ככה נרוקן את הכבישים משוטרי תנועה ואולי המשטרה תבין שכדאי לה להתעסק בעבירות רציניות ולא בשטויות.

הקמא סוטרא של רוני, אה? :)

אבל אני מסכים בעיניין.

מממ, אני רואה ששמר היה זריז ממני. :wink:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

א. אם יש לו בליינדרים אז איך תפסו אותו? 6F ? ווסקאר?

ב. אם כולם היו מבקשים להישפט על העבירות שלהם, אפילו בלי עורכי דין, השוטרים היו חושבים 7 פעמים לפני שהם רושמים דו"ח שטותי.

כאשר שוטר מזומן לבימ"ש הוא מקבל שכר זעום על העדות, בלי קשר לכמה זמן הוא מבלה בבימ"ש.

אם בעת מתן הדו"ח, השוטר יחשוב שהאזרח יבקש להישפט הוא בכלל לא ימלא את הדו"ח כי הוא יבין שזה יעלה לו ביוקר, לפחות כמו לאזרח.

ואז הדו"חות היחידים שינתנו יהיו על עבירות איכות או על דברים שקל להוכיח (מצלמת מהירות, מצלמת אור אדום כו').

פורסם

תפסיקו לרשום כל כך הרבה שטויות באשכול אחד!.

א. מה קשור הטייס של שטראוס ? ומה בכלל מערבים את ההאשמות נגדו בשטראוס?

זה שהוא התחתן עם עופרה שטראוס לא אומר כלום.

ב. גם בלעדיה , יש לו מספיק כסף תאמינו לי.

הבן אדם עובד ומרוויח את הכסף שלו ביושר, ויש לו מספיק.

ג. תפסיקו להשמיץ , תפסיקו לקנאות , ותפסיקו לחשוב שרק העשירים יוצאים מדברים כאלה .

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
תפסיקו לרשום כל כך הרבה שטויות באשכול אחד!.

ב. גם בלעדיה , יש לו מספיק כסף תאמינו לי.

הבן אדם עובד ומרוויח את הכסף שלו ביושר, ויש לו מספיק.

אתה טועה בזה!

ידוע לי היטב מהמקורבים לו ,שהבן אדם היה שקוע בחובות לפני שהתחתן וקיבל את קרש ההצלה הכלכלי הזה בדיוק בזמן .

ואני לפחות לא מקנא ועדיין לא הייתי מתחלף איתו בשום מצב ,יש גבול

.I'm a blocked user

פורסם

טוב , יאללה.

כל עוד זה בענייני מוטוריקה בצורה כלשהי - ניחא.

התחלתם עם רכילות , תעברו לפורום סלבס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...