Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו לקראת לידת תינוק וזקוקים לרכב בדחיפות.

כמעט קנינו רכב מיני, אבל אם הבנתי נכון, לדחוף לו עגלת תינוק פלוס תיקים אם נוסעים לשבת, או קניות וכו', זה סיפור מאוד לא נוח. אני צודק?

אז עכשיו אני מחפש רכב משפחתי או בכל אופן לא קטנטן וקצת הלכתי לאיבוד.

את התקציב אתם רואים בכותרת.

אנחנו לא נוסעים הרבה, לרוב לא מגיעים לאלף ק"מ בחודש.

כן רוצה רכב אמין ככל האפשר.

אנשים שכביכול מבינים בתחום אמרו לי לחפש דווקא טויוטה או גם הונדה, ובכל אופן לא לפזול לכיוון הצרפתיות (אלא אם זה פיג'ו 107), ואילו כאן בפורום אני רואה המלצות שונות לגמרי.

האם זה לא נכון שהאמינות של האירופאיות נמוכה בצורה משמעותית מהיפניות?

יש לכם המלצה לרכב ספציפי?

תודה רבה

פורסם

אל תקנה רכב מיני למשפחה במגמת גידול ואל תקנה בלחץ.

בהנחה שהגיר צריך להיות אוטומטי מאזדה 3 , מיצובישי לאנסר , סובארו אימפרזה , ניסאן טידה וכו' תתאמנה

פורסם

תודה.

ראיתי מיצובישי לנסר חדשה, 2010 בסכום רלוונטי עם 170,000 ק"מ ואני תוהה אם לא לחשוש מהקילומטראז'

פורסם

אם אתה מוכן לנהוג בידנית בדרך כלל תקבל רכב חדש יותר עבור אותו סכום ותהנה מחשבון דלק נמוך משמעותית

יתרון נוסף לידני הוא שהוא פחות מצוי בליסינג ובהשכרה אלא הרבה יותר בפרטי

אולי הרכב האוטומטי שראית הוא עם ק"מ גבוה או ליסינג / השכרה ?

פורסם

סקודה פאביה 1.4 ידנית, אתה יכול בכיף למצוא לך רכב שנת 2012 שמור בתקציב שלך...

עגלה נכנסת יופי מאחורה...

פורסם

תודה.

ואם כך אני שואל שוב - איך זה שההמלצות כאן כל כך שונות מההמלצה הדי גורפת של מוסכניקים לטויוטה, ואם לא, לפחות רכב יפני

פורסם
דווקא ידנית? ראיתי קיה ריו אוט' 2011 ב 22k

תתמקד בריו דגם חדש שהגיע ב 2012, 5 דלתות מנוע 1.2 עם גיר ידני.

זה רכב מודרני ומתקדם יותר מהדגם הישן שהיה בשנים 2006-2011.

1.2 ידני חסכוני מאוד ( 1 ל 14-15), הוא יותר גדול ויותר מרווח משמעותית ממכוניות מיני. אבל זה בגבול העליון של התקציב ואולי קצת מעבר. רובן פרטיות בגלל ביקוש אפסי למכוניות ידניות בליסינג.

• תוכן חדש...