Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו התנסה והפעיל את הביטוח הזה?

מעוניין לנסות להחליף את זוג הפנסים הקדמיים.

אין צורך בחתימה....

פורסם (נערך)

אדון ונדליזם שבר לשכן את המראה. כנראה בלילה. בגלל העלות אצל היבואן הוא הפעיל את הביטוח . הפרמייה תעלה בהתאם.

לגבי פנסים יש פוליש ב ₪150 יראו כמו חדשים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כן זה תוספת של סדר גודל של כמה כמה מאות שקלים בודדים ואתה יכל להחליך מראות ופנים בלי עליה בפרמיה.

מעולה לטעמי.

2017 Type R

פורסם

מדובר בביטוח נוסף לפוליסה הראשית.

משלמים תוספת ומקבלים כיסוי לנזקים למראות/פנסים.

נדמה לי שניתן להפעיל פעם אחת או בכל אופן מספר מוגבל של פעמים במהלך השנה. משלמים השתתפות נמוכה כלשהי.

הפעלה לא פוגעת בהעדר תביעות או בפרמיה בפוליסה הראשית.

אני תמיד שואל אם מדובר על תיקון בחלקים מקוריים, והתשובה היא לא. אז לא קניתי את הביטוח הזה.

תנאי נוסף - לא ניתן לרכוש את הביטוח הזה לרכב שלא מבוטח בביטוח שמשות שכן השירות ניתן על ידי הזגג.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עלות הביטוח היא כ-65 ש"ח לשנה.

גם אם הפנסים אינם מקוריים (לא מקוריים מעליאקספרסס עולים כ-550$ לזוג לא כולל שאר הירקות) והחלפתם כרוכה בהשתתפות עצמית של כ-250ש"ח לפנס, אז כנראה זה די שווה.

הפנסים אצלי די דהויים ונראים כאילו עברו איזו סוג של אטימה עם סיליקון וזה די מפריע לי.

מחר אברר לעומק מול הסוכנת ביטוח שלי במה באמת זה כרוך ומה זה נותן.

אין צורך בחתימה....

פורסם
אני תמיד שואל אם מדובר על תיקון בחלקים מקוריים, והתשובה היא לא. אז לא קניתי את הביטוח הזה.

תנאי נוסף - לא ניתן לרכוש את הביטוח הזה לרכב שלא מבוטח בביטוח שמשות שכן השירות ניתן על ידי הזגג.

שני דברים: ניתן לרכוש את הכיסוי ללא קשר לשמשות. בחברות הביטוח משווקים את זה כמוצר נפרד ולמיטב ידיעתי, הספק הגדול הוא שגריר שנותן את השרות באמצעות מוסכי הפחחות שלו. אולי אתה מדבר על משהו של חברה שמנסה להתחרות במוצר המקורי.

ולגבי מקוריות ... מה זה משנה לך אם הפנס מקורי ? אם תעבור תאונה ישימו לך מקורי (ברכב מעל גיל שנתיים) ?? ישמו לך משומש או תחליפי. כאן אתה מקבל בכל מקרה חדש. במה המקורי טוב בכלל ? ממילא הפנסים דוהים תוך 4 שנים מאז שהם מפלסטיק ולא מזכוכית..

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...