Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך כרטיס בין לאומי תעשה paypal נראה לי שרוב המקומות מקבלים את זה.

השאלה אם הם עושים משלוח לארץ. או שבעצם אפשר דרך mustop אבל זה יצא קצת יותר יקר

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני קניתי מ ETRONICS והמכשיר היה חדש (ויש אחריות לשנה מהיצרן במקרה שלי קנווד) בד"כ המכשירם שהם רפברישד יש עליהם אחריות ל 90 יום והם חייבים לציין אם המכשיר רפברישד או לא. זה לא ישראל זה ארה"ב אם ידעו שהם "מרמים" את הלקוחות ,אני חושב שמרוב התביעות הם היו פושטים את הרגל.

לגבי PAY PAL ,חנויות בד"כ שולחים לCONFIRMED ADRESS והלקוח חייב להיות VERIFIED ,ומי שלא תושב ארה"ב לא יכול לקבל חשבון כזה.

אז PAY PAL לא יעזור במקרה שהחנות לא מקבלת כרטיס ויזה בינלאומי.

פורסם

fsound.

לידיעתך הרבה אני :

Seller Reputation:(1) Verified BuyersAccount Status: Verified

זה הסטטוס של החשבון שלי. ואני ישראלי כמובן:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

מה זה confeimed adress הכרטיס שלי מתאים לכתובת המשלוח זה הכוונה כי אם כן אז אין בעיה

איל לך יש המלצה בנידון אני עקרונית לא קונה בארץ המחירים פשוט פי 3 אני בעד שירויחו אבל יש גבול לכל תעלול

אני את הzapco שלי קניתי בחול וחסכתי כ4000 שקל

פורסם

CONFIRMED זה משהו שאפשר לעשות רק במדינות מסויימות, ישראל לא. בכל אופן תחפש באיבאי יש שם הרבה חנויות שמוכנות לקבל רק VERIFIED ומוכנות לשלוח גם לארץ אפילו אם רשום שלא, שלח לחנות שיש בה את מה שאתה מחפש מסר דרך איבאי. יש גם מספיק חנויות ברשת שמקבלות כרטיס אשראי בינלאומי. אני קניתי דברים רבים בחו"ל ואם חנות אחת לא מסכימה תמיד אפשר למצוא אחרת. המקסימום שביקשו ממני הוא לפקסס להם דרכון ותצלום של הכרטיס אשראי.

• תוכן חדש...