Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי די נעול על כך שאני הולך לקנות טויוטה ורסו, אבל כל הזמן הטרידה אותי סוגיית המקום והבגאז'.

אתמול ראיתי אצל חברים פורד גלאקסי - בחיפוש ביד 2 יש סיכוי שזה גם יוכל להיכנס בתקציב.

האם יש כאן בעלי גלאקסי שיכולים לשתף מהניסיון שלהם?

אמינות, צריכת דלק, עלות אחזקה?

פורסם

כמה אנשים אתם ומה גילאי הנוסעים?

פורד הרבה יותר מרווח, אבל עלויות יהיו יותר גבוהות משמעותית ( צריכת דלק, תחזוקה, תיקונים, טסט, ביטוחים ).

ל 6 נוסעים ( חלקם ילדים ) טויוטה מספיקה. ל 7 נוסעים + עגלת תינוק/ תיקים גדולים ורסו לא מתאימה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אנחנו נהיה 6 נוסעים - 2 מבוגרים ו4 ילדים (עד גיל 10).

נצטרך להכניס גם מזוודות ועגלות.

לדעתך יש מה לחפש במגרשי הליסינג?

הנסיעה תהיה כ20k קילומטר בשנה.

פורסם (נערך)

מזוודות ועגלות ברבים ? תשכח מהוורסו ... תצטרך פורד גלקסי או רכב גדול ממנו. לא הייתי פוסל ממגרש . תצטרך לחשוב איך אתה מעגן מטען וגם מושיב ילד בשורה 3 . קצת מטריד .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מזוודות ברבים - לפחות שתיים.

עגלה אחת, כנראה עם אמבטיה מתקפלת, לפחות בחודשים הראשונים.

בהנחה וכיסא אחד מקופל קבוע, בבגאז' יש מספיק מקום?

פורסם

אז כנראה שכן. את המזוודות לשים מאחורי כסא 6 ולקשור לטבעות העיגון במקום. את העגלה והאמבטיה לקשור ! במקום כסא 7 שישאר מקופל ברצפה.כך משקלן הקל לא יהווה איום לילד שלידן בעת תאונה.

פורסם

בהתאם לתקציב הייתי בהחלט מעיף מבט בטרנספורטר של פולקסוואגן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בטויוטה מאחורי כסא 6 יש מקום למזוודה אחת בעמידה.

כל העסק גבולי ותלוי בגודל העגלה ( כמה מקום היא תופסת במצב מקופל ).

אתם באמת באופן קבוע נוסעים עם המזוודות ברכב ?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בס"ד

אתה צריך לתת דגש לעלויות האחזקה.

זה אומר צריכה ריאלית של 1 ל 8, טסט באזור ה - 2500 ש"ח, ורכב מטופל בזמן (התיבה רגישה לטיפולים בזמן).

רכב לא מטופל?, אל תתקרב.

בכללי אתה יכול להכניס גם 2 מזוודות גדולות כאשר כל המושבים בשימוש, על אחת כמה וכמה כאשר רק 6 מושבים בשימוש.

לסיכום: אתה תוכל לקחת את הילדים בהרווחה ניכרת מאשר הטויוטה, רק שאל זה נילווים עלויות גבוהות יותר של תפעול.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בטויוטה מאחורי כסא 6 יש מקום למזוודה אחת בעמידה.

כל העסק גבולי ותלוי בגודל העגלה ( כמה מקום היא תופסת במצב מקופל ).

אתם באמת באופן קבוע נוסעים עם המזוודות ברכב ?

נוסעים לשבת אצל ההורים - אחת לחודש.

בשאר הזמן, אין מזוודות ברכב.

פורסם

בשביל נסיעה פעם בחודש, אפשר להוסיף לוורסו גגון ולהניח שם את העגלה \ מזוודות.

בשביל כזה דבר, ההפרש הכספי של התחזוקה השוטפת היקרה של הפורד לא שווה את זה.

פורסם

כפי שאמרתי, במצבך, הייתי הולך על הורסו

יש לי כבר 4 שנים ורסו, ואף פעם לא הייתה לי בעיה של מקום, כולל העמסת עגלות, מזוודות, נסיעה לשבתות וטיולים עם כל הציוד הנלווה (לא הייתי צריך להשתמש בגגון, הכל נכנס לרכב)

בגלל שהכיסאות בספסל האמצעי נעות על מסילה, אפשר לדחוף קדימה עד הסוף את המושבים, במידה ואחד הכיסאות מאחור מקופל, יש המון מקום אחסון

אני מציע לתבדוק בעצמך את העניין

פורסם

תודה benk.

ושאלה טכנית בנוגע לורסו - מתי בוצעה מתיחת הפנים?

מדגמי 2012 והלאה או מ2013?

הבנתי שאז הגיע הגגון המובנה ובידוד רעשים טוב יותר.

• תוכן חדש...