Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לשמוע מכם על חוויות קניה בסוכנות מאזדה בתא או באופן כללי בחברת מאזדה.

הולכת לסוכנות שבוע הבא ורוצה לרשום לעצמי נקודות למו"מ.

מכל מה שקראתי כאן בפורום, אני מסיקה שהם בונקרים רציניים במאזדה.

תנו לי תקווה שזה לא נכון ואפשר להשיג הנחות חוץ מהטבות אבזור..

חברת הטרייד אין שלהם נתנה לי הצעה הזויה ( הרכב שלי שווה 121 אלף. הציעו לי 94 אלף!!! רכב 2016 יד ראשונה עם 12 אלף קמ!!! זה פשוט בושה וחוצפה !)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אתה צודק. הנחות נמוכות יותר במזדה ובטויוטה . לגבי סופר מיני אני יודעת . מניסיון.

יש סיבות למה חברות נותנות יותר או פחות הנחות. רצון לשמור על תדמית מסוימת. רצון למכור יותר. וכו

עריכה אחרונה על ידי medriving
פורסם

כל מקרה לגופו, עדיף להימנע מהכללות. יש דגמים פחות מבוקשים ויותר מבוקשים ובהתאם יש את מרווח התימרון. אני מניח שאת רוצה לעשות טרייד אין על מאזדה 3 ולקנות CX-5 ?

פורסם

לא יודע מה בדיוק הביקוש לסיאט ליאון , אבל בכל מקרה עדיף לך לנסות למכור בשוק הפרטי . חברת הטרייד אין היא עסק והיא מציעה לך מחיר שבו היא מגלגלת רווח על הרכב שלך , ככה זה עובד, לא אישי , עסקי.

לגבי הCX-5 זה דגם שיחסית מבוקש אצלם (רק המאזדה 3 מוכרת יותר יחידות). ובכל זאת מדובר ברכב שהמחיר ההתחלתי שלו מתחיל ב 167K, ככה שלקבל הנחה של כמה אלפים לא אמורה להיות דרישה מוגזמת מדי כדי לסגור על רכב בסכומים כאלה.

פורסם

הרכב יעלה לך פחות , את תיחשבי מבחינה טכנית בלבד כיד 2 , מבחר הצבעים יותר מוגבל ולא תוכלי להגיד לחבריך שקנית מהסוכנות (שזה פקטור מאוד רציני אצל חלק מהקונים).

פורסם
הרכב יעלה לך פחות , את תיחשבי מבחינה טכנית בלבד כיד 2 , מבחר הצבעים יותר מוגבל ולא תוכלי להגיד לחבריך שקנית מהסוכנות (שזה פקטור מאוד רציני אצל חלק מהקונים).

אני יחשב כיד 2 ובעתיד זה יהווה לי בעיה למכור...

פורסם

אם תקני מהיבואן דגם שגם נמכר ב 0 ק"מ, בעתיד את תתחרי ברכבים שנרכשו בעסקת 0 ק"מ שסביר שיגרמו לירידה מחירים כללית ואת תידרשי להוריד את המחיר של הרכב שלך בכדי למכור , אפילו שהוא נרכש במחיר גבוה יותר אצל היבואן. וככל שהשנים יעברו , לקונה הפוטנציאלי יעניין יותר ממצב הרכב מאשר זה שאת נחשבת "יד 2 0 ק"מ".

בעיה למכור אין , השאלה באיזה מחיר זה הכל. אם את חושבת שישתלם לך יותר כלכלית לקנות מהיבואן , סביר שאת טועה.

פורסם

מאוד יעזור אם תשתפי אותנו איזו מאזדה את רוצה לקנות. יש דגמים שיבואו לקראתך, יש דגמים שלא יורידו לך שקל.

למה את מוכרת רכב שקנית כבר אחרי שנתיים? באיזה רכב מדובר?

פורסם

במידה ואני יחליט לרכוש רכב חדש , שזה כמובן צעד מאוד לא כלכלי ומאוד לא משתלם כנראה שאני יבחר ב0 ק"מ. הורי רכשו בליסינג 0 ק"מ פיקנטו חדשה , אם זה עוזר לך במשהו לקבל החלטה בעניין.

מלבד שזה פחות סקסי להגיד "ליסינג 0 ק"מ" זה אותו רכב שיש אצל היבואן , שני הרכבים הגיעו דרך היבואן , ושניהם באותה אחריות של היבואן (במקרה של מאזדה כמובן, מבחינת כמות השנים שהרכב באחריות ).

פורסם

זה לא נכון להכליל, כל מקרה לגופו, יש דגמים שלא נמכרים כלל ב-0 ק"מ, ויש דגמים שההנחות עליהם ממש קטנות ולא מצדיקות את הקניה ב-0 ק"מ.

• תוכן חדש...