Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכליל , אני מתכוון לדגם ספציפי של מאזדה CX-5 שבו הגברת מעונינת , במידה והייתי קורא את כל השרשור הייתה גם ער לזה. בכל אופן אני מסכים איתך לא כדאי להכליל, ויש להתייחס לכל מקרה לגופו.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפרט.

ברשותי סיאט לאון 1.8 שנה 2016.

אני רוצה ג'יפ הסיאט נמוכה לי מידי. אחרי שיעורי בית נסגרתי על המאזדה cx5.

עכשיו אני לחוצה כלכלית. ולא יודעת איפה כדאי ללכת לעשות עסקה.

מצד אחד יתרונות בלקנות מיבואן ברורים.

מצד שני לקנות בליסינג אף פעם לא עשיתי כזה דבר ומפחדת מעניין היד 2 וגם מעניין של אותיות קטנות וכו...אני לא יודעת כבר:(

פורסם

מניסיון עם מאזדה - יש להם טרייד אין הכי גרוע בארץ ! בזמנו באתי למכור מאזדה 3 אקטיב, דגם שהיה מאוד קשה למכור מאחר שהיה נפוץ מאוד בליסינג. בסוף בא הקונה שרכש, אבל בטרייד אין שחטו אותי .

לגבי המאזדה 3 , אתמול מכרתי אחת כזו מודל 2016 עם 60 אלף ק"מ . דגם כזה עם ק"מ נמוך יותר נמכר במחירון ב 97 אלף, אז איך הגעת ל 121 אלף בדיוק ? 121 אלף זו עלות של מאזדה חדשה מ 0 ק"מ !

אם הציעו לך 94 בטרייד אין, זה הגיוני בהחלט ואם לא בא לך להתעסק עם כאב הראש שבמכירה והישארות בלי רכב, תמכרי בחוץ, הרכב ייחטף ! האם מדובר בספיריט ?

שלי נחטפה עם 60 אלף ק"מ בתוך שלושה ימים בלבד. אני מאמין ששלך תימכר תוך ימים ספורים, במידה ותפרסמי במקומות הנכונים ובמידה ואכן מדובר בספיריט שמורה. שלי הייתה מאוד מאוד שמורה חיצונית, אני מהפדנטים האלו שעושים פוליש + וקס+פלסטלינה ומתקנים כל שריטה.

בכל מצב, גם אני מתעניין כיום ב CX5 וכנראה שאלך אליה חרף התבלטויות רבות שלי בנושא הרכב, אך דבר אחד למדתי על מאזדה -הם לעולם לא עושים הנחות, פרט לדגמי המאזדה 3, מאזדה 6 ו CX3, שאותם הם מעוניינים למכור וכמה שיותר (שוק המשפחתיות בקריסה, באופן כללי).

ועם כל הכבוד שיש לי ליצרנים אחרים - מאזדה וטויוטה, הם הרכבים הכי אמינים כיום ולא הייתי לוקח סיכון עם יצרנים אחרים, למרות ששקלתי את ניסאן אבל החלטתי לרדת ממנה.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

לא קראת אבל יש לי סיאט לאון כרגע ומתכוונת לקנות מאזדהcx5

איפה אתה מתכוון לעשות רכישה לcx5 החדשה?

פורסם
לא קראת אבל יש לי סיאט לאון כרגע ומתכוונת לקנות מאזדהcx5

איפה אתה מתכוון לעשות רכישה לcx5 החדשה?

מחילה, חשבתי שיש לך מאזדה 3.

בחיפה, אני שוקל את זה עדיין .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

לא יודע לגבי cx5, אבל בזמנו כשקניתי מאזדה 2, בסוכנות בת"א הם הורידו רק 2000 ש"ח מהמחירון וזהו.

אם את עושה טרייד אין, הם מתחילים ממחיר מחירון בסיסי, ללא שקלול ק"מ, ויד ותוספות למינהן ומשם הם מתחילים לרדת במחיר במידה וימצאו "ליקויים" בבדיקה.

הכי טוב למכור לבד אם את יכולה.

פורסם
מחילה, חשבתי שיש לך מאזדה 3.

בחיפה, אני שוקל את זה עדיין .

הכוונה בליסינג " חדש 0 קמ" או מיבואן?

פורסם

litalr - "הרכב שלי שווה 121 אלף."

כדאי שתבדקי בפעם נוספת את המחירון המשוקלל לרכב שלך.

סביר שעסקת טרייד-אין לא תאפשר לך לקבל על רכבך מחיר מחירון משוקלל.

הסוחר שעוסק בטרייד-אין צריך להצליח

במכירת הרכב שהעברת לרשותו בהקדם

וגם להתפרנס מעצם עיסוקו במסחר ברכבים.

פורסם

על מאזדה cx5 הישנה הציעו לי בטרייד אין על ה- cx5 החדשה , מחיר מחירון פחות 5 אחוז.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

למרות ששקלתי את ניסאן אבל החלטתי לרדת ממנה.

קראתי את השרשורים שפתחת בנוגע לרכישת רכב, לאור הצורך שלך ברכב עם תא מטען גדול וחסכוני בדלק, אני חושב שהבחירה הנכונה בין ה- cx5 לאקסטרייל 5 מושבים דיזל, היא האקסטרייל.

אתה צריך לתת משקל מתאים לפרמטרים שחשובים לך.

לנתונים הוודאיים הנ״ל של גודל תא מטען וחסכון בדלק הייתי נותן משקל גדול בהרבה מהחשש הערטילאי שלך מאמינות הגיר, ניסאן מייצרים רכבים אמינים, ניתן לצפות שאם הייתה בעיה בגיר שהיא נפטרה. האקסטרייל דרך אגב הוא הג׳יפון הנמכר ביותר בעולם, אם הייתה בעיה עם הגיר הוא לא היה נמכר (למרות שבעולם הוא נמכר גם עם גירים אחרים)..

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

איזה דגם של לאון 2016 יש לך?

אם זה סטייל 1.2, הוא שווה בשוק עד 100 אלף שקלים, וההצעה שקיבלת על הטרייד מול cx5 החדשה לא מעליבה בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

litalr - "הרכב שלי שווה 121 אלף."

כדאי שתבדקי בפעם נוספת את המחירון המשוקלל לרכב שלך.

סביר שעסקת טרייד-אין לא תאפשר לך לקבל על רכבך מחיר מחירון משוקלל.

הסוחר שעוסק בטרייד-אין צריך להצליח

במכירת הרכב שהעברת לרשותו בהקדם

וגם להתפרנס מעצם עיסוקו במסחר ברכבים.

סיאט לאון כמו שיש לי 1.8 עם 180 כס מחירון פברואר יצחק לוי 121. זה עוד בלי שקלול של קמ נמוך. (12 אלף קמ בשנתיים) זה רכב שלפני שנתיים קניתי ב160 אלף... אז כן הגיוני שזה המחירון.

פורסם
איזה דגם של לאון 2016 יש לך?

אם זה סטייל 1.2, הוא שווה בשוק עד 100 אלף שקלים, וההצעה שקיבלת על הטרייד מול cx5 החדשה לא מעליבה בכלל.

סיאט לאון 1.8 עם 180 כס. דגם fr זה המפואר ביותר מהדגמים. אני יודעת מה אני אומרת ...הרכב שיש ביצחק לוי מחירון פברואר 121 אלף שח. וזה עוד לפני שקלול קמ נמוך שיש לו. אז הצעה של 94 אלף על רכב של 121 זה בהחלט מעליב מאוד.

פורסם

אם זה המצב, תפרסמי לבד בלוחות יד 2, תמכרי ואז תקני מאזדה CX5 מליסינג 0 קילומטרים . או, אם יש תכנון שוב להחליף רכב בתווך קצר, תקני מהיבואן.

בכל מקרה מדובר בהפסד כספי (בגלל ירידת ערך גדולה של השנה הראשונה לסיאט).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי את יכולה למכור לאון עם נתונים כאלה ב-10 דק' מקסימום. רכב 2016 עם 12K ק"מ ועוד הגרסה הבכירה ביותר? חבל לבזבז אותו על טרייד אין.

במקומך בכלל לא הייתי מחליף אלא סוחב עוד שנה ואז מחליף. מעבר לכך, תתכונני להרגיש ירידה בביצועים ובצריכת הדלק (אבל כן עלייה בדברים אחרים, כנראה חשובים לך יותר).

• תוכן חדש...