Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גאון!! אתה פשוט גאון!! :roll:

למה אתה מתכוון גאון? זה שהוא חשף את המיקום שלהם?

לפי דעתי יותר חמור מה שהם עושים ולא מה שהוא עשה... אני לא יודע כמה הם נסעו (אני מניח שהרבה מעל 100) אבל במהירות שהם נסעו אין להם הרבה מה לעשות אם איזה רכב יכנס להם לנתיב או משהו שלא לדבר על זה שהם עברו באדום...

אישית כדאי שיפסיקו את מה שהם עושים, ואל תתחילו לספר סיפורים שהכביש ריק וזה, מספיק רכב אחד שנכנס לנתיב והחגיגה תיגמר...

וגם אני די בטוח הנהגים שם לא משהו, לתת גז בקו ישר גם המורה שלי לספרות על סובארו DL יודעת...

פורסם

רואים שם כמעט התנגשות. כשכתוב

all most crash.

הם מסכנים אנשים תמימים שעלולים לעבור שם...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
למה אתה מתכוון גאון? זה שהוא חשף את המיקום שלהם?

לפי דעתי יותר חמור מה שהם עושים ולא מה שהוא עשה... אני לא יודע כמה הם נסעו (אני מניח שהרבה מעל 100) אבל במהירות שהם נסעו אין להם הרבה מה לעשות אם איזה רכב יכנס להם לנתיב או משהו שלא לדבר על זה שהם עברו באדום...

אישית כדאי שיפסיקו את מה שהם עושים, ואל תתחילו לספר סיפורים שהכביש ריק וזה, מספיק רכב אחד שנכנס לנתיב והחגיגה תיגמר...

וגם אני די בטוח הנהגים שם לא משהו, לתת גז בקו ישר גם המורה שלי לספרות על סובארו DL יודעת...

הוא מתכוון לזה שידעו שזה בפתח תקווה .

וסופו של כול נהג כזה להתנגש בקיר או במכונית ולמות :-D

פורסם
הוא מתכוון לזה שידעו שזה בפתח תקווה .

וסופו של כול נהג כזה להתנגש בקיר או במכונית ולמות :-D

וסופו של הנהג שנפגע מכזה אידיוט חשבת על זה אי פעם? אתה רוצה לקבל מכה בטוסיק המתכתי שלך ב200 קמ"ש כדי להבין מה המשמעות ?? אני לא!

בברכה,

אבי.

פורסם

חוללייי נפש

נושאים באדום מעל 200 ?

עושים רייסים כמו מטורפים

אממ סליחה אבל לכל הנהגים שמתחרים שם

לא יודע עם אתם יודעים אבל חוץ מכם יש עוד נהגים על הכביש

צעירים , מבוגרים , זקנים ,ילדים , נשים , גברים , תינוקות וכו'

זה רשימה מספיק ארוכה של אנשים שהנהגים האלה יכולים לפגוע בהם.

הסרט הזה רק מראה על טימטום.

אולי זה כיף לפעמיים לעשות רייסים אבל ככה ? זה כבר מוגזם

בבקשה לכולם תנסעו בזהירות

פורסם
וסופו של הנהג שנפגע מכזה אידיוט חשבת על זה אי פעם? אתה רוצה לקבל מכה בטוסיק המתכתי שלך ב200 קמ"ש כדי להבין מה המשמעות ?? אני לא!

בברכה,

אבי.

אני ממש לא רוצה אבל אין מה לעשות ,אין אף אחד שיטפל בכאלו אנשים .

אנחנו ממש רפובליקת בננות :wink:

• תוכן חדש...