Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הבוקר הופיע הקוד.

חיישן חמצן עליון הוחלף לפני שנה בערך למקורי.

איך אני בודק אם זה החיישן התחתון או הממיר?

בברכה

Sent from my arse using Tapatalk

פורסם

תאפס את התקלה. אחרי זה תציג בטורק את מתח החיישן בצורה גרפית, תבחר O2 sensor volts bank 1 sensor 2 בציר X, תראה מה הוא מציג.

פורסם
תאפס את התקלה. אחרי זה תציג בטורק את מתח החיישן בצורה גרפית, תבחר O2 sensor volts bank 1 sensor 2 בציר X, תראה מה הוא מציג.
תודה רבה לך. אעשה זאת בהקדם ואעדכן.

פורסם
שלום. הבוקר הופיע הקוד.

חיישן חמצן עליון הוחלף לפני שנה בערך למקורי.

איך אני בודק אם זה החיישן התחתון או הממיר?

בברכה

מאוד פשוט, אם זה היה תקלה של החיישן חמצן התחתון, אז היה רשום קוד תקלה של החיישן הזה.

ה-OBD קודם כל יבדוק את תפקודי החיישן חמצן קדמי והאחורי ורק אם תקין ימשיך לבדיקת יעילות הקטליזטור.

פורסם
מאוד פשוט, אם זה היה תקלה של החיישן חמצן התחתון, אז היה רשום קוד תקלה של החיישן הזה.

ה-OBD קודם כל יבדוק את תפקודי החיישן חמצן קדמי והאחורי ורק אם תקין ימשיך לבדיקת יעילות הקטליזטור.

אז זה הממיר בוודאות?

לא היה לי זמן לעשות את הבדיקה שבוקי אמר. בינתיים התקלה לא חזרה.

Sent from my crooked pines using Tapatalk

• תוכן חדש...