Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה עד 50K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לנו גולף 2004 ידנית שקנינו בשנת 2012. לרגל לידת הילד השני אנחנו רוצים להחליף אותה ברכב חדש יותר ומרווח יותר.

הנסיעות שלנו הן בעיקר בתוך העיר (ירושלים), מלבד פעמיים-שלוש בחודש נסיעה למרכז.

השאיפה היא שתוכל לשרת אותנו למשך 5-6 שנים כולל אחרי לידה נוספת, ושלא נצטרך להחליף שוב בתוך שנה שנתיים.. כך שמחפשים החל משנתון 2012-2013 וקילומטרז' סביר.

תקציב באזור ה-50,000 ש"ח (מתוך הנחה שעל הגולף לא נקבל יותר מ-10,000)

סדר העדיפויות מבחינתנו הוא כזה (מהחשוב לפחות חשוב):

1. בטיחות

2. אמינות ( כמה שפחות ביקורים במוסך)

3. תחושה מרווחת (-בעיקר תא מטען מספיק גדול)

4. חיסכון בדלק

5. חוויית נהיגה

האפשרויות שחשבנו עליהן עד כה הן: אופל אסטרה, סקודה אוקטביה, הונדה ג'אז, פורד פוקוס, ואפילו טויוטה אוונסיס מסתבר שנכנסת בתקציב.

נשמח לרעיונות והצעות.. תודה!

פורסם

הונדה ג'אז רכב אמין וחסכוני. מתאים מאוד למשפחה עם 2 ילדים. גם טויוטה ספייס ורסו יכולה להתאים. החסרון בשני הרכבים האלה מבחינתך - לא מהנים לנהיגה ולא ירגישו משמעותית יותר מרווחים אחרי גולף.

אל תיגע בפוקוס! גם באוקטביה או באופל לא הייתי בוטח בעניין האמינות. אפשר לקנות בתקציב שלכם מיצובישי לנסר הדור החדש/ ספורטבק או קיה פורטה משנתון מתקדם. רכבים אמינים ולא יקרים לתחזוקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

פורד פוקוס דור שני(2006-2011 ) מרווחת,אמינה מתנהגת טוב יחסית על הכביש,הרכב עצמו ידע לעלות מדרכות יופי :p .

חסרונות: ביצועים זוועתיים (לפוקוס שלנו 105 כוח סוס וגיר 4 הילוכים לא בדיוק מפלצת).

צריכת דלק אצלנו במשפחה הייתה אחד לעשר (95% נסיעה עירונית).

אם נסיעה רגועה יותר אני מאמין שאפשר להגיע לאחד לאחד עשרה.

עריכה אחרונה על ידי lolmit
פורסם

צודק , התכוונתי לא לגעת בפוקוס דור שלישי 2011-2015 , עם גיר רובוטי בעייתי. בגלל התקציב שנרשם בהודעת הפתיחה הייתי מכוון אליו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז דור רביעי לא בתקציב ושלישי לא בתוכניות.

אני מאמין שתוכל למצוא אקזמפלר טוב משנת 2011 אם אתה ממש מתאמץ.

• תוכן חדש...