Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי מחפשת רכב חדש או 0 קמ בלבד חשוב עלויות אחזקה זולות אמינות ודלק

הנסיעות הן ברובן עירוניות אך לעיתים נוסעת לירושלים אז העדיפות לא מנוע 1000

המלצות יתקבלו בברכה

פורסם

למה שרשמת הייתי בודק קיה פיקנטו 0 קילומטרים מליסינג

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1796

יש גם ספארק חדשה עם מנוע 1.4

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יודע שאתה מעוניין ברכב עם מנוע גדול יותר מ1000,

אך בכל זאת, מומלץ שתקח לנסיעת מבחן פיג'ו 108 1.0 רובוטית, חדשה מהיבואן ולא 0 ק"מ,

הרכב הזה אמנם רובוטי 1.0, אך היא ממש זריזה ומניסיון אני אומר לך, שלרכב הזה אין בעיה להגיע לכל מקום בארץ ללא קושי מיוחד ואפילו בכיף.

אני מציע לך את הרכב הזה, בגלל שביקשת הצעות לרכב על עלויות אחזקה זולות, אני משער שסעיף צריכת הדלק יהיה גם גבוהה ברשימה, ובזה ה108 לא רואה את הפיקנטו ולא את הספארק.

פורסם

מצד שני ל108 גיר רובוטי שבעיר עושה עבודה פחות טובה.

ב72 אלף נמכרת גם הספייס סטאר עם צריכת דלק טובה מאוד ואיבזור טוב.

במקום הפינקטו שמגיעה ברמת איבזור נמוכה ב 0 ק״מ יש שם את היונדאי i10 ברמת איבזור סופרים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר הרובוטי מטריד אותה בנוסף למנוע

לגבי הספארק שכחתי לציין אני בעצמי רכשתי לעצמי אחת כזו והיא רוצה מרחב אחורי ובגאז מעט גדול יותר

ופה הגענו לספייסטאר, היא מאוד רוצה אותה ואוהבת אך מוטרדת מעניין ה3 צילינדרים (למה 3?) והרעשים, מישהו יכול להרחיב לי בנושא? קיבלה הצעה על הספייסטאר הבסיסית 68 עם מולטימדיה אנדרואיד

פורסם

אני מתפלא איך זה לא עלה כהצעה:

https://www.carbay.co.il/heb/peugeot/208_ACCESS/?utm_source=Perform.co.il&utm_medium=Google.PPC.Search&utm_campaign=General&gclid=CjwKCAiAmvjRBRBlEiwAWFc1mE3eiLvO5jrk9rNVEzzQ0XO4XV1QrQWPIdekQiee7Gi_3ZjmBNWJOhoCHIoQAvD_BwE

לא מאובזרת כמו הספייס סטאר או הפיקנטו אולי, אבל תעלה עליות בקלות, ביצועים טובים, צריכת דלק טובה, גיר אוטומטי פלנטרי ולא רובוטי או רציף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני מתפלא איך זה לא עלה כהצעה:

https://www.carbay.co.il/heb/peugeot/208_ACCESS/?utm_source=Perform.co.il&utm_medium=Google.PPC.Search&utm_campaign=General&gclid=CjwKCAiAmvjRBRBlEiwAWFc1mE3eiLvO5jrk9rNVEzzQ0XO4XV1QrQWPIdekQiee7Gi_3ZjmBNWJOhoCHIoQAvD_BwE

לא מאובזרת כמו הספייס סטאר או הפיקנטו אולי, אבל תעלה עליות בקלות, ביצועים טובים, צריכת דלק טובה, גיר אוטומטי פלנטרי ולא רובוטי או רציף.

כאילו קראת לי את המחשבות ממש חשבתי על האוטו הזה ואפילו קצת הצטערתי שלא קניתי אותו במחיר הזה במקום את הספארק, הצעתי בפניה אפילו את האופציה, מבאס אותי מאוד אך היא שוללת בגלל מיתוג ״פיג׳ו״. נראה כמו מציאה אמיתית שלושה דברים שכן מעלים חששות זה ירידך ערך עקב המותג, עלות חלפים וכמובן חלק נוסף שאין מה לעשות יש לו בלאי והחלק יקר ושמו טורבו

פורסם (נערך)

לי יש ספייס סטאר כבר 3.5 שנים עם 64 אלף ללא תקלות.

3 צילנדרים מתבטא ברעידות בסרק ועקב גיר רציף בכביש הררי או בתאוצה חזקה המנוע רועש, מצד שני הגיר גורם להרכב להיות חיסכוני.

מניח נסיעת מבחן תפתור לכם את שאלת הרעש.

לגבי הפיגו,מבחינת טיפולים אין משהו חריג מבחינת המחיר, עד שהטורבו יצטרך החלפה הרכב כניראה יעביר כמה כמה ידיים, זה נחשב לחלק אמין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוצה רק רכב חדש עד 70000 ש"ח,

אך היא:

1. שוללת בגאז' קטן.

2. שוללת פיג'ו.

3. שוללת מנוע 3 צלינדר.

4 .שוללת גיר רובוטי.

5. שוללת מנוע 1000.

אז לא חושב שיש לך מה לחפש חוץ מ:

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1796

yulianx *

ההגדרה שלך לא נכונה לגבי הרעידות שיש במנועי 3 צלנדר, אצלי בפיג'ו יש מנוע כזה, אני כבר עומד על 35000 ק"מ, ואין לי רעידות בכלל, מה שכן, כן הרגשתי רעידות כאלה ב208 שהיתה לי מהשכרה.

פורסם (נערך)
כאילו קראת לי את המחשבות ממש חשבתי על האוטו הזה ואפילו קצת הצטערתי שלא קניתי אותו במחיר הזה במקום את הספארק, הצעתי בפניה אפילו את האופציה, מבאס אותי מאוד אך היא שוללת בגלל מיתוג ״פיג׳ו״. נראה כמו מציאה אמיתית שלושה דברים שכן מעלים חששות זה ירידך ערך עקב המותג, עלות חלפים וכמובן חלק נוסף שאין מה לעשות יש לו בלאי והחלק יקר ושמו טורבו

1. ירידת ערך יש בכל רכב. דווקא סדרת 2XX של פג'ו נחשבת יחסית לא רע בארץ.

2. עלות חלפים לא זולה גם ברכבים אחרים הרבה פעמים, טיפולים של שברולט לא יעלו לך 400₪, כי חבר החזיק ספארק ידנית מהדור הקודם ושילם על טיפולים במורשה לא פחות מ-800-900₪, לא טיפולים גדולים.

3. בלאי לטורבו? ברכב שלא נוסע הרבה? למה? אם שומרים על הטורבו הוא יכול להאריך חיים הרבה מאוד. מעבר לכך, יש לך 3 שנים של אחריות.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

קח אותה "רק לראות ולעשות סיבוב", רוב הסיכויים שיעבור לה הפחד הזה מצרפת. הסיכון היחיד הוא עליית מפלס התיסכול אצלך, אבל לא נורא זה בשביל אמא.

פורסם

מה יהיה השימוש ברכב? כמה היא מתכוונת לנסוע עליו בערך וכמה זמן להחזיק בו? אני נוטה לחשוב שבתנאים ובתקציב הזה באמת שווה לך לבדוק עסקת 0 קמ מהחברות הגדולות שיש להן מבחר רחב יחסית ואתה לגמרי יכול להביא רכב טוב כמו נגיד ניסאן מיקרה במחיר הזה. אבל הייתי משאיר את כל האפשרויות פתוחות ובודק מה הכי יתאים לה. אם היא מתכוונת להחזיק ברכב מספר שנים זה כנראה יותר משתלם

פורסם

שילוב של עלויות אחזקה זולות, אמינות ונסיעה עירונית ברובה, לדעתי הקיה פיקנטו ייתן לכם תחושה של רכב גדול יותר. הפיקנטו מגיע גם עם אבזור בטיחות גבוה. מניח שתמצאו 0 קמ בתנאים שונים וברמות אבזור שונות. אבל הפיקנטו עונה על כל הדרישות שלכם וישמר את ערכו בסוף התקופה.

פורסם

לא קיים רכב ששומר על הערך שלו, רכב תמיד יאבד מהערך שלו בשנים שתשתמש בו.

• תוכן חדש...