Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי כולם,

כרגע מתעניין לקנות רכב חדש, וכמו ששמתם לב - מכוון לגזרת הסופר-מיני.

הדברים שאני מתרשם מהם - אבזור (לא בטיחות) רחב, נוחות, צריכת דלק, מנוע+גיר.

השאלה שלי - מה דעתכם על ה-C3 לעומת סיאט איביזה? שתי המכוניות מאוד יפות בעיניי, האבזור בסדר גמור, אבל לא יצא לי לנהוג על אף אחת מהן (מחר מתכנן לנסוע על C3). את הפיג'ו 208 ממש לא אהבתי.

הרכב היחיד שעוד לא התעמקתי בו הוא מאזדה 2, אז אם יש לכם כמה מילים להגיד, אשמח.

שקלתי גם הונדה ג'אז, אבל היבואן לא הכניס את הדגם הכי חדש לארץ עדיין, אז אין על מה לדבר (האמת שתמיד היה לי חלום להונדה, אבל סיוויק גדולה מדי).

תודה לכל העוזרים.

עריכה אחרונה על ידי DDRRE_
פורסם

C3 הנוחה ביותר בקטגוריה מבחינת מושבים ושיכוך, אבל קצת רכה. ברמת הגימור הגבוהה מתקבל אבזור דיי טוב. יחידת הנעה דיי חלקה וגיר אמין, רק עם חסרון של רעידות בסלד נמוך ומרווח לא גדול לנוסעים מאחור.

איביזה קצת פחות נוחה (בעיקר המושבים, זריזה יותר וחסכונית יותר , ובגרסאות סטייל ומעלה יש בקרת שיוט אדפטיבית שמשדרגת לטעמי את הנסיעה) יותר ספורטיבית מהסיטרואן ומאוד מרווחת ומציעה את התא מטען הגדול בקטגורייה.

מאזדה 2 צפופה יחסית ועם מנוע אטמוספרי, דיי איכותית מבפנים בגרסאות הבכירות, לא ממש חסכונית אבל מתנהגת הכי טוב בין שלושתן.

פורסם (נערך)

מבחינת נוחות לסיארואן יש יתרון בספיגת שיבושים, האיביזה בכביש מפותל תרגיש יציבה יותר אך נוקשה בעיר.

לי שני המושבים היו נוחים.

שני הרכבים זריזים אך התיבה של האיביזה נעימה יותר, במהירות זחילה לפעמים היו רעידות או תחילת נסיעה לא חלקה בסיטרואן.

לאיביזה תא מטען גדול יותר ומרווח מאחור טוב יותר.

אך הסיטרואן בעלת איכות חומרים עדיפה, במיוחד ברמת איבזור pk עם תוספת עור.

הסיטרואן מציעה 5 שנות אחריות לעומת2 באיביזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...