Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי משימה לרכוש טאבלט עבור משהי מהמשפחה,

מדובר על אישה מבוגרת שסובלת ממספר בעיות רפואיות (בין היתר חולשה בידיים).

היום יש לה סמארטפון אנדרואיד ומחשב נייד עם חלונות.

המחשב הנייד כבד לה והיא מתקשה להרים אותו, לכן היא רוצה לעבור לטאבלט.

עיקר השימוש מתבצע דרך הדפדפן למיטב הבנתי.

הזמנות של קניות מאתרים של רשתות מזון, צפיה בתכניות טלויזיה, גלישה באינטרנט, פייסבוק.

אני מתלבט לגבי הטאבלט מה עדיף אנדרואיד או חלונות.

יש שיקול שאנדרואיד יהיה מוכר לה מהסמארטפון וזה יהיה אותו דבר רק עם מסך גדול יותר.

חלונות לעומת זאת היא מכירה בתפעול מסורתי של עכבר ומקלדת ואני חושש שיהיה לה קשה להתרגל להפעיל דרך מסך מגע.

כמו כן היא רוצה מסך גדול. אני קצת חושש שיהיה לה כבד טאבלט עם מסך גדול.

כמו כן שמתי לב שאנדרואיד אין עם מסך גדול. רק חלונות.

בקיצור אני לא מצליח להחליט מה עדיף וגם אין לי נסיון עם טאבלט בכלל.

מה דעתכם בנושא ?

פורסם

הפתרון עשוי להיות מכשיר סיני ("8-10). מדובר במכשירי dual boot המאפשרים בחירת מערכת ההפעלה המועדפת על המשתמש בזמן נתון.

אישית אין לי ניסיון עם מכשירים כאלה, אבל היו כאן חוות דעת של משתמשים פורום שרכשו כמותם. נמתין לחוות דעתם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקציב?

אם לא מוגבל, אז אייפד. אם חייב אנדרואיד, אז דגם נפוץ של חברה מוכרת, כדי שיהיה כמה שיותר אמין ונוח לתפעול.

עם נו ניים סיני לא הייתי מסתכן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי דואל בוט - זה רעיון יפה אבל לא רלוונטי לטעמי.

מדובר על אישה מבוגרת, היא מתקשה להבין מערכת הפעלה אחת או ממשק אחד, אז היא בטח לא תלמד 2 ממשקים שונים.

לגבי הגודל - 8" לא בא בחשבון בכלל. בדרישה היא למסך גדול. שהצעתי 10" רצתה יותר גדול.

פורסם
תקציב?

אם לא מוגבל, אז אייפד. אם חייב אנדרואיד, אז דגם נפוץ של חברה מוכרת, כדי שיהיה כמה שיותר אמין ונוח לתפעול.

עם נו ניים סיני לא הייתי מסתכן.

נו ניים סיני לא בא בחשבון, אבל יש גם סיניים כגון שיומי וכו', האם הם כן באים בחשבון ?

פורסם

לאמא שלי קניתי נקסוס 9,בחירה מדהימה בעיני. המכשיר רץ חלק מאוד,סוללה יחסית בסדר, רמקולים חזקים ואמינות מוחלטת.

אנדוריאד הכי נקי שיש כמובן.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

Train אתה עצמך ציינת שהיא משתמשת גם בחלונות (במחשב) וגם באנדרואיד (בטלפון). נשמע שמדובר באשה שמבינה עניין, כך שני תוכל להחליט מה עדיף לה במצב נתון.

לגבי הקינדל - אחד הבנים שלי קיבל כזה במתנה ונהנה ממנו בדרכים (רכבת). המגבלה היחידה היא שאם אין איזה חידוש טרי זה דורש הזמנה דרך שירות שילוח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היא לא כזאת מבינה עניין.

יודעת לבצע פעולות מסויימות אבל כל הודעה שקופצת במסך או דבר לא צפוי עוצר אותה.

אין "תושיה" טכנית להתקדם או לאלתר טיפה כשלא מצליחה.

לגבי אמזון - אני הבנתי שקינדל זה קורא ספרים ויש גם מכשיר שנקרא HD שזה טאבלט עם מערכת הפעלה בסגנון אנדרואיד.

בכל מקרה מבדיקות שעשיתי עכשיו ברוב אתרי אמזון הידועים לאנושות אכן אין שילוח ישיר.

בעיה נוספת שעלתה בדעתי היא שהממשק לא יהיה בעברית. לא יודע עם זה "דיל ברייקר" אבל בטח לא תאהב את זה.

פורסם (נערך)

אכן מדובר בפייר. עד כמה שאני מבין אפשר להתקין עליו google play store ולהשתמש בו ככל טבלט. השאלחה היא האם גודל המסך מספיק לצרכיה.

לגבי הכישורים הטכניים של האשה - זו מגבלה עם כל מכשיר, אני חווה זאת עם אמא שלי, ולמרות הקשיים (שבמידה רבה נובעים ממגבלות ראיה ותנועה, בכל זאת מתקרבת לגיל 89) היא מסתדרת עם המכשירים, מדי פעם זקוקה לעזרה שלי או של אחד הנכדים שלה. אחת האחייניות שלי טוענת שפתרון המתאים ביותר הוא אייפון, אבל בינתיים בעלת הדבר מעדיה את האנדרואיד המוכר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)

כנ"ל - מחפש טאבלט למבוגר, גודל מסך כ 9.6-10.1 אינץ, עם רזולוציה טובה/גבוהה.

כדוגמה - סמסונג T585 16GB .

מסך יותר קטן, קטן מידי - יותר גדול, קשה להרמה ותפעול קל - 10 אינץ = כ 25 ס"מ על כ 18 ס"מ.

הבעיה מסך 10.1 , כדוגמה של סמסונג - ארוכים ולא רחבים.

האם יש המלצות לחברות טובות ואמינות עם גרסת אנדרואיד 5-6-7 , ובעברית מלאה.

ומסך סביר ורחב עם חדות/רזולוציה - מעל 1000PI. (במחירים עד 2000 ש"ח)

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לאמא שלי (רק בת 57, אבל עם בעיה דומה עם חוזק בידיים) יש גלקסי טאב 4 בגודל 10.1, כבר כמה שנים, והיא מרוצה ממנו עד הגג.

אולי כדאי להשקיע עוד קצת, ולקנות כזה רק מהדגם החדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חובב טלפונים של אנדרואיד ואייפון שהיה תקופה קצרה אצלי העפתי אותו כמה שיותר מהר.

אך בטאבלטים אני אוהב את האיפאד שלי הרבה יותר מאיזה טאבלט אנדרואדי סיני.

פורסם

אני משתמש אנדרואיד שלא מחבב את מוצרי אפל.

אבל לאנשים מבוגרים אין על אייפד. שווה כל אגורה.

לאמא שלי יש אייפד 3, שמחזיק כבר לפחות 5 שנים והיא משתמשת בו כל הזמן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...